Search results for "merogol cipap anak dara sunti"


Cerita Lucah Seks Bebas Dengan Izan

Cat: Cerita Lucah | By: on 2nd April 2020 | 56431 Views | No Comments

Nama panggilan ku Wan dan kisah ini terjadi pada tahun 1995. Waktu itu aku baru saja 17 tahun dan sedang tunggu keputusan SPM. Jadi aku pun bekerja sebagai kerani disebuah syarikat swasta dekat dengan Jalan Pekeliling, KL. Oleh kerana merasakan yang aku ni dah dewasa, aku pun berpindah dari rumah ibubapa dan menyewa bilik bujang. Walhal rumah...

[Read More]

Adikku Suamiku

Cat: Cerita Lucah | By: on 2nd January 2020 | 36140 Views | No Comments

Nama akak Salina. Akak kini sudah berumur 49 tahun dan mempunyai 5 orang anak. Suami akak bekerja sebagai pegawai pemasaran manakala akak tak bekerja. Dahulu akak merupakan seorang supervisor di kilang, namun setelah mendapat anak yang ke-3, akak telah berhenti kerja dan menjadi suri rumah sepenuh masa. Apa yang akak ingin ceritakan adalah keaiban...

[Read More]

Aku dan adik awek

Cat: Cerita Lucah | By: on 6th March 2020 | 15602 Views | No Comments

Awek aku ni anak ke-2 dari 3 orang adik beradik..semuanya perempuan..yg sulung kakak ni aku panggil kak ita..yg ke-2 tu awek aku aaa (lin) dan yg ke-3 tu aku panggil ija...dia ni lah yg aku rogol tu.masa tu ija nie baru lepas spm..so..masa tu dia hanye duduk kat umah ja.. aku ni dengan family dia dah biasa sangat.maklum la dah setahun lebih...

[Read More]

Bayar Hutang

Cat: Cerita Lucah | By: on 5th January 2020 | 45298 Views | No Comments

Setelah beres semua kerja di salah sebuah lading di Utara Johor, aku dan Raj pulang semula ke ibu pejabat. "Nanti kalau ada chance boleh tak cipap Ros terima kehadiran batang saya?" Raj bersuara semasa kereta yang dipandunya memasuki highway Tangkak ke K.L. "Ah Raj ni tak ada cerita lain ke asyik batang dan cipap saja. Tak kan tak puas, lima malam...

[Read More]

Gila Batang

Cat: Gallery Bogel, Gambar Bogel, Melayu Bogel | By: on 23rd August 2017 | 9645 Views | No Comments

Malay Bogel,Gambar Bogel,Cerita Lucah - Gila Batang - Wanita Cari Batang,Foto Amput awek Indonesia Young,Amoi Gosok Pantak KT WhatsApp,Cibai Sedap,Awek18sx,Sayangku Bogel,Sedapnya Burit,Makcik Telanjang Ini adalah kali pertama aku menceritakan pengalaman sex aku di web ini. Aku ni bukannya pandai sangat nak cerita, tapi aku buat sekadar yang...

[Read More]

Hisap cipap sampai kempes

Cat: Cerita Lucah | By: on 17th March 2020 | 12967 Views | No Comments

cipap,main cipap,cipap basah,cipap ustazah,cipap kakak,cipap sedap,cipap tembam,jolok cipap,cipap berair,korek cipap,cipap ketat,lubang cipap,hisap cipap,jilat cipap,cipap awek,cipap cikgu,cipap anak,cerita cipap,gambar cipap,myfirsttime adik,main dengan ustazah,amoi cina,main dengan cikgu,main konek,main burit,burit ustazah,hisap konek,kongkek...

[Read More]

Anak Dara Tua 2

Cat: Cerita Lucah | By: on 9th January 2020 | 12790 Views | No Comments

Perhubungan Aisya(aku) dengan Abang N berjalan dengan baik semenjak diperkenalkan. Malah kemesraan berputik namun tiada komitmen yang dinyatakan secara berterang-terangan. Aisya ada hati tapi soal-soal perkahwinan tidak pernah disentuh dalam persahabatan ini.Lunch, dinner and tea adalah kebiasaan. Aku happy dan comforta-ble dengan Abang N....

[Read More]

Cikgu suraya cikgu matematik

Cat: Cerita Lucah | By: on 18th February 2020 | 29906 Views | No Comments

Aku teringat akan kisah yang berlaku 10 tahun yang lalu, ketika aku masih lagi di alam persekolahan. Kisah yang bakal aku ceritakan ini mendatangkan kesan yang mendalam terhadap aku, terhadap kehidupanku.Semasa berada di tingkatan 5 di salah sebuah sekolah di Malaysia ini, aku terkenal dengan sifat seorang yang pemalu dan takut terhadap...

[Read More]

Aku dan ayah

Cat: Cerita Lucah | By: on 25th March 2020 | 64612 Views | No Comments

Namaku Mariani, aku adalah seorang surirumah yang berumur 31 tahun, sudah 8 tahun aku aku berkahwin dengan Roslan. Hasil dari perkahwinan, aku mempunyai 3 orang anak dan anak-anakku semuanya sudah bersekolah. Suatu malam rumahku dikunjungi oleh ayahku yang tinggal tidak jauh dari rumahku. Dia meminta untuk bermalam di rumahku semalam dua kerana...

[Read More]

Aku dan Daddy

Cat: Cerita Lucah | By: on 8th February 2020 | 46824 Views | No Comments

Just call me Tasha, Kisahnya bermula pada satu petang pada tanggal 16 January 1996 . Masa tu I baru 15th. Masa tu I cuma tinggal berdua di rumah dengan daddy I , namanye Rosli . Mother I, Diana kat oversea for her buss. schedule. Macam biasa petang-petang I dan daddy biasanya enjoy swimming kat pool dalam rumah . That day pun macam tu, I dan...

[Read More]

rakan kerja yang hamil

Cat: Cerita Lucah | By: on 28th March 2020 | 66756 Views | No Comments

Kejadian ini berlaku empat tahun yang lalu. Ketika itu aku masih bekerja bersama dengannya sebelum aku ditukarkan ke tempat lain. Pah merupakan seorang isteri orang yang cantik lagi sedap dipandang dan disukai oleh pekerja yang lain. Aku merupakan seorang lelaki yang dipercayai oleh Pah dan merupakan tempatnya mengadu. Kami berdua bebas bercerita...

[Read More]

azie bagus

Cat: Cerita Lucah | By: on 1st February 2020 | 16122 Views | No Comments

Guru-guru muda di sekolah ini memanggilnya Kak Azi. “Oh, Lan, masuklah..” pelawa Kak Azi dengan senyum manja dan lehernya yang jinjang itu kelihatan melintok lembut mengghairahkan. “Tuan pengetua…” sampukku ragu-ragu sambil menapak ke dalam banglow mewah itu. “Abang Samad baru ke JPN…katanya mesyuarat dengan Pengarah”. “Ooh gitu,...

[Read More]