Search results for "layan nafsu dikebun durian"


Cikgu Kalsom

Cat: Cerita Lucah | By: on 27th March 2020 | 12721 Views | No Comments

Aku mendapat kerja sementara sebagai guru sandaran. Aku mengajar matematik di sebuah sekolah rendah. Di sekolah, aku meminati seorang guru yang mengajar subjek bahasa melayu. Kalsom namanya dan dia berumur dalam lingkungan 42 ketika itu. Suaminya promoter dan pemandu van rokok. Mempunyai 2 orang anak. Cikgu Kalsom memiliki wajah yang cantik,...

[Read More]

Projek Haram Di Dusun Durian

Cat: Cerita Lucah | By: on 1st February 2020 | 13757 Views | No Comments

Ceritanya begini..... sesudah baru tamat mengambil peperiksaan SPM aku pun mulalah carik kerja kat kilang. Dapatlah aku kerja sebagai operator. Kena pulak aku dtempatkan kat Assembly, pergh... ramai awek.... Masa tu rapatlah ngan sorang awek nama Zarina. Hari hari la aku dok melakukan pengusyaran.. Cute giler cakap lu hehe... kulit putih, body pun...

[Read More]

Download Film Mesum Nafsu Sama Kakak Perempuan

Cat: Jepang, Kakak, Keluarga, Ngentot | By: on 17th January 2018 | 1350 Views | No Comments

Nafsu sama kakak perempuan, film semi jepang keluarga, jepang no sensor. Download film mesum nafsu sama kakak perempuan, download film mesum jepang.Download Link Ijah masih sibuk ngurus pelanggan kios sedangkan mas rudi baru saja pergi ke redaksinya jepang no sensor beda kalo bisanyanya mey dibooking ama yang laen mah cuma ngelampiasin doank dia...

[Read More]

Dokter wanita yang curang

Cat: Cerita Lucah | By: on 14th January 2020 | 36292 Views | No Comments

Dokter MirantiDalam sebuah seminar sehari di hall Hotel Hilton International di Jakarta, tampak seorang wanita paruh baya berwajah manis sedang membacakan sebuah makalah tentang peranan wanita modern dalam kehidupan rumah tangga keluarga bekerja. Dengan tenang ia membaca makalah itu sambil sesekali membuat lelucon yang tak ayal membuat para...

[Read More]

Aku dan ayah

Cat: Cerita Lucah | By: on 25th March 2020 | 64848 Views | No Comments

Namaku Mariani, aku adalah seorang surirumah yang berumur 31 tahun, sudah 8 tahun aku aku berkahwin dengan Roslan. Hasil dari perkahwinan, aku mempunyai 3 orang anak dan anak-anakku semuanya sudah bersekolah. Suatu malam rumahku dikunjungi oleh ayahku yang tinggal tidak jauh dari rumahku. Dia meminta untuk bermalam di rumahku semalam dua kerana...

[Read More]

Aku Wanita Pencen

Cat: Cerita Lucah | By: on 15th February 2020 | 21120 Views | No Comments

Aku dan Salleh selalu melakukan perbuatan terkutuk itu tidak kira masa dan tempat. Asalkan tiada orang dan selamat, pasti kami melakukannya. Salleh bagaikan seorang pelanggan setiaku. Malah bagi ku, dialah perwira ku. Tubuh ku di jamah penuh nafsu dan menjadi tempat takungan air maninya. Selalu aku pulang ke rumah dengan lubang dubur atau...

[Read More]

Nonton Online Film Mesum Anak Nafsu Sama Ibunya

Cat: Anak, Ibu, Jepang, Ngentot, Remes Toket | By: on 19th January 2018 | 4056 Views | No Comments

Anak nafsu sama ibunya, setriming bokep jepang full hd, bokep hamil jepang. Nonton online film mesum anak nafsu sama ibunya, nonton online film mesum jepang.Download Link Tidak perlu waktu lama untuk semuanya bokep hamil jepang buru buru diraihnya tubuh bu henny sambil membalikkan arahnya menjadi berhadapan lalu kemudian ia mengangkat sebelah kaki...

[Read More]

Ayu (Mute Love)

Cat: Cerita Lucah | By: on 8th March 2020 | 9942 Views | No Comments

Hai. tgh wat pe. Dr td tak keluar cubical. Sibuk ke?Tadi sibuk sikit. Sekarang dah free.Ayu nak tanya sikit boleh?Apa dia?Zin dah ada gf?tak ader. Naper?saja tanya. Balik nanti naik bas ke?Ye.Ayu hantar Zin balik nak tak?Boleh tapi saya malu larr..Nape nak malu? Ayu hantar Zin balik ye.ok.. mmm.. nanti boleh saya buat lagi? ;)hii.. tak malu ye...

[Read More]

Aku dan adik awek

Cat: Cerita Lucah | By: on 6th March 2020 | 15791 Views | No Comments

Awek aku ni anak ke-2 dari 3 orang adik beradik..semuanya perempuan..yg sulung kakak ni aku panggil kak ita..yg ke-2 tu awek aku aaa (lin) dan yg ke-3 tu aku panggil ija...dia ni lah yg aku rogol tu.masa tu ija nie baru lepas spm..so..masa tu dia hanye duduk kat umah ja.. aku ni dengan family dia dah biasa sangat.maklum la dah setahun lebih...

[Read More]

Dirogol pak jaga

Cat: Cerita Lucah | By: on 27th February 2020 | 26298 Views | No Comments

(klik sini untuk video)Kondo mewah di tepi bukit itu sungguh tenang. Pokok-pokok menghijau sungguh mendamaikan. Bila pagi hari terlihat kabus beralun lembut bagaikan hamparan sutera putih. Bayu yang berhembus sepoi-sepoi bahasa membelai kulit terasa amat nyaman.Di situlah aku tinggal seorang diri. Kondo empat bilik tersebut memberi kepuasan...

[Read More]

Pak Dukun Bapa Anakku

Cat: Cerita Lucah | By: on 11th February 2020 | 50002 Views | No Comments

Namaku Sri Mardiana, tapi teman-temanku di sekolah tempat aku mengajar memanggil Ana sahaja. Umurku 30 tahun, walaupun guru-guru di sekolahku mengatakan umurku tak melebihi 25 tahun. Memang aku sentiasa bersenam dan menjaga bentuk badanku agar sentiasa kelihatan ramping dan langsing.Suamiku seorang guru, mengajar di sekolah lain. Telah enam tahun...

[Read More]

Aku Asmah

Cat: Cerita Lucah | By: on 4th January 2020 | 26613 Views | No Comments

Aku saperti perempuan lain, tapi aku tak tahu kenapa aku GEMAR SEX ! Maksud aku, setiap masa aku selalu dibayangi SEX. Bila aku keseorangan fikiran aku selalu melayang dan memikirkan KEGILAAN SEX. Puas sudah aku cuba melupakan segala itu, namun gambaran sex selalu tergambar dilayar fikiranku.Aku selalu terbayangkan segala macam bentuk Sex,...

[Read More]