Search results for "k0leksi cerita lucah bini kena gangbang"


Gila Batang

Cat: Gallery Bogel, Gambar Bogel, Melayu Bogel | By: on 23rd August 2017 | 9644 Views | No Comments

Malay Bogel,Gambar Bogel,Cerita Lucah - Gila Batang - Wanita Cari Batang,Foto Amput awek Indonesia Young,Amoi Gosok Pantak KT WhatsApp,Cibai Sedap,Awek18sx,Sayangku Bogel,Sedapnya Burit,Makcik Telanjang Ini adalah kali pertama aku menceritakan pengalaman sex aku di web ini. Aku ni bukannya pandai sangat nak cerita, tapi aku buat sekadar yang...

[Read More]

Cerita Lucah Seks Bebas Dengan Izan

Cat: Cerita Lucah | By: on 2nd April 2020 | 56429 Views | No Comments

Nama panggilan ku Wan dan kisah ini terjadi pada tahun 1995. Waktu itu aku baru saja 17 tahun dan sedang tunggu keputusan SPM. Jadi aku pun bekerja sebagai kerani disebuah syarikat swasta dekat dengan Jalan Pekeliling, KL. Oleh kerana merasakan yang aku ni dah dewasa, aku pun berpindah dari rumah ibubapa dan menyewa bilik bujang. Walhal rumah...

[Read More]

Bini Bos Yang Gersang

Cat: Cerita Lucah | By: on 3rd January 2020 | 32805 Views | No Comments

Aku merupakan seorang graduan daripada sebuah universiti tempatan, setelah tamat pengajianku diuniversiti aku telah diterima bekerja disebuah syarikat consultant diutara tanahair.Kisahnya bermula begini, Boss ditempat aku bekerja berkahwin dua dan jika dibuat perbandingan antara kedua-dua bininya, bini pertama memang cun, walaupun umur dah cecah...

[Read More]

cerita lucah bus stop

Cat: Cerita Lucah | By: on 12th February 2020 | 21904 Views | No Comments

Aku ni seorang pemalu. So tak de lah teman-teman perempuan ni, walaupun ketika di ipt dulu.So apa yang nak aku ceritakan ni adalah kisah aku naik bas mini.Mula kerja lepas graduate, tahulah mana ada duitkan untuk beli kenderaan sendiri. So bas minilah jawapannya. Pendekkan cerita ya, mungkin ramai yang tahu macamana hal bas mini kat kl yang sesak...

[Read More]

cerita lucah di ultahku

Cat: Cerita Lucah | By: on 20th March 2020 | 7995 Views | No Comments

Cerita seks ini menceritakan pengalaman malam ultahku. Menjadi anak pandai memang bukan kemauan ku, Semua yang aku dapatkan tidak luput dari sebuah usaha kerasku,dari kecil hingga sekarang orang tuaku sangat menjunjung tinggi nilai pendidikan.Dengan kita didik mustinya setiap orang punya wawasan luas,pandangan-pandangan positif agar menjadi bekal...

[Read More]

Aiza Bini Dato’

Cat: Cerita Lucah | By: on 26th February 2020 | 9691 Views | No Comments

Jumaat, Tak tahu kenapa petang ni aku rasa boring gila. Bini dan anak serta semua orang dalam rumah ni pergi kenduri kahwin di rumah saudara di Sungai Petani. Aku tak ikut sebab aku ada kursus di KL Malam esok aku janji sampai ke Sungai Petani , petang besok baru balik ke KL.Sabtu, Aku bangun awal pagi ni pasal pergi check-up kereta sebelum jalan...

[Read More]

Tudung Bogel Melayu Tunjuk Kopek Nak Kena Kenyot

Cat: Gambar Bogel | By: on 2nd April 2021 | 1845 Views | No Comments

Melayu Bogel,Gambar Lucah,Tudung Bogel,Cerita Lucah,Video Lucahmelayu bogel, zonebogel, awek bogel,Malay Bogel,Gambar Bogel,Cerita Lucah,melayu porn,seks melayu memek melayu, Kisah 18sx keluarga, gambar makcik buntot tonggek, cerita lucah janda gersang, Stream ngentot stw, kisah sex kanak kanak, Siti nordiana terlanjang, mak su berbogel...

[Read More]

Anak Mami

Cat: Cerita Lucah | By: on 29th December 2019 | 16009 Views | No Comments

Aku memang selalu dah 'make love' ..... ngan bohsia aku tak main la... biasanya ngan awek orang, bini orang and ada gak ngan mak janda....tapi kali ni nak share satu cite ni... best tak best belakang kira la... berlaku pada new year baru ni.. bulan pose tu bib.....Aku kenal awek ni dah setahun lebih... since 1997 lagi.. ada gak aku keluar ngan...

[Read More]

Foto bogel ABG Barat Cukur Bulu Vagina

Cat: Gallery Bogel, Gambar Bogel, Melayu Bogel | By: on 16th January 2018 | 15434 Views | No Comments

Malay Bogel,Gambar Bogel,Cerita Lucah - Foto bogel ABG Barat Cukur Bulu Vagina - Wanita Cari Batang,Foto Amput awek Indonesia Young,Amoi Gosok Pantak KT WhatsApp,Cibai Sedap,Awek18sx,Sayangku Bogel,Sedapnya Burit,Makcik Telanjang Foto bogel ABG Barat Cukur Bulu VaginaSilahkan kunjungi website kami di www.keranjanglucah.com bagi kalian...

[Read More]

Tonton video lucah

Cat: Cerita Lucah | By: on 16th January 2020 | 21523 Views | No Comments

“Nor, masuk bilik saya sekejap.”Petang itu kira-kira pukul 6.00 petang waktu aku bersiap-siap untuk pulang Datuk Ong Tee Liat yang baru pulang dari menghadiri mesyuarat dengan pelanggannya mendekati mejaku dan mengarah agar aku masuk ke biliknya. Aku lihat muka Datuk Ong kemerehan dan langkahnya terkocoh-kocoh laju.Aku memikirkan sesuatu,...

[Read More]

Cerita lucah di rogol makcik

Cat: Cerita Lucah | By: on 27th December 2019 | 43603 Views | No Comments

Sebenarnya aku dari Malaysia dan aku sangat tertarik dengan cerita yang kalian paparkan dalam ruangan ini, lalu aku juga ingin berkongsi dengan kalian tentang pengalamanku dengan Auntieku sendiri, harap kalian dapat berikan komen mengenai pengalamanku ini melalui email aku. Kalau ada perkataan yang kalian tak faham, bolehlah kalian tanyakan kepada...

[Read More]

Bini Memberku

Cat: Cerita Lucah | By: on 23rd January 2020 | 50270 Views | No Comments

Ini adalah kisah diri aku. Sebagaimana kebanyakan lelaki lain, aku mempunyai nafsu terhadap perempuan. Yalah,lelaki mana yang tidak, kecuali yang gay sahaja. Tetapi nafsu aku ini bukannya pada anak dara sunti, tetapi pada perempuan yang telah berkahwin pada isteri orang lain. Nak tahu kenapa? Aku pun tak tahu. Mungkin sebab thrill untuk memikat...

[Read More]