Search results for "gadis 11 tahun main sexs"


Cerita Lucah Seks Bebas Dengan Izan

Cat: Cerita Lucah | By: on 2nd April 2020 | 56431 Views | No Comments

Nama panggilan ku Wan dan kisah ini terjadi pada tahun 1995. Waktu itu aku baru saja 17 tahun dan sedang tunggu keputusan SPM. Jadi aku pun bekerja sebagai kerani disebuah syarikat swasta dekat dengan Jalan Pekeliling, KL. Oleh kerana merasakan yang aku ni dah dewasa, aku pun berpindah dari rumah ibubapa dan menyewa bilik bujang. Walhal rumah...

[Read More]

Awek Muda 15 Tahun

Cat: Cerita Lucah | By: on 12th March 2020 | 14298 Views | No Comments

I selalu gak layan site kat sexmelayu ni sebab ada bermacam ragam cerita berkenaan dengan sex ada kat sini. Selalunya I copy semua cerita-cerita yang menarik dan menghairahkan lepas tu mana-mana yang paling best I print buat koleksi. Layan kat katil best woo. Umur I lebih kurang 29 and yang payah sangat tu I ni lama sangat nak 'cumm' kalau make...

[Read More]

Gila Batang

Cat: Gallery Bogel, Gambar Bogel, Melayu Bogel | By: on 23rd August 2017 | 9645 Views | No Comments

Malay Bogel,Gambar Bogel,Cerita Lucah - Gila Batang - Wanita Cari Batang,Foto Amput awek Indonesia Young,Amoi Gosok Pantak KT WhatsApp,Cibai Sedap,Awek18sx,Sayangku Bogel,Sedapnya Burit,Makcik Telanjang Ini adalah kali pertama aku menceritakan pengalaman sex aku di web ini. Aku ni bukannya pandai sangat nak cerita, tapi aku buat sekadar yang...

[Read More]

Malaysia gadis bertudung gadis bertudung Tunjuk Pussy

Cat: Gambar Bogel | By: on 1st May 2021 | 5249 Views | No Comments

Malaysia gadis bertudung gadis bertudung Tunjuk Pussy - Malaysia gadis bertudung gadis bertudung Tunjuk Pussy - awek tudung toket besar puting besar tunjuk ke public, awek manis bertudung bolel pamer nenek besar foto telanjang bulat.Meki item berbulu lebat awek hijab bogel photo nude Malaysia gadis bertudung gadis bertudung Tunjuk Pussy ...

[Read More]

Kim awek korea

Cat: Cerita Lucah | By: on 15th March 2020 | 8483 Views | No Comments

Namaku Andri, sekarang aku lagi kuliah di salah satu perguruan tinggi swasta di Malaysia. Aku akan menceritakan pengalaman tak terlupakanku waktu SMU dulu.Kejadiannya sekitar 2 tahun lalu, ketika aku masih bersekolah di sebuah sekolah internasional di kuala lumpur Malaysia. Seperti layaknya sebuah sekolah internasional, banyak sekali...

[Read More]

Gadis melayu muslimah dicabul artis k-pop dengan rela

Cat: Gambar Bogel, Melayu Bogel | By: on 19th March 2020 | 8397 Views | No Comments

Kecoh seketika isu gadis melayu muslimah bertudung labuh 'dicabul' artis k-pop. Rasanya ramai yang tahu artis k-pop tidak bermaruah, lihat sahaja klip video mereka kebanyakannya separa lucah. Namun masih ramai gadis-gadis melayu muslimah yang masih tergila-gilakan mereka sehingga sanggup menggadaikan maruah dan menyerahkan badan mereka untuk...

[Read More]

Bini Memberku

Cat: Cerita Lucah | By: on 23rd January 2020 | 50270 Views | No Comments

Ini adalah kisah diri aku. Sebagaimana kebanyakan lelaki lain, aku mempunyai nafsu terhadap perempuan. Yalah,lelaki mana yang tidak, kecuali yang gay sahaja. Tetapi nafsu aku ini bukannya pada anak dara sunti, tetapi pada perempuan yang telah berkahwin pada isteri orang lain. Nak tahu kenapa? Aku pun tak tahu. Mungkin sebab thrill untuk memikat...

[Read More]

Pak salim

Cat: Cerita Lucah | By: on 21st February 2020 | 16868 Views | No Comments

Malu, sungguh malu. Ibu menangis tersedu-sedu bila mendengar peneranganku. Aku juga menangis mengenang nasib diriku. Aku terasa sungguh hina diriku ini. Ayah tempat kami menumpang kasih telah menodaiku, anaknya sendiri. Kejamnya ayah kerana sanggup menghancurkan masa depan anak perempuannya. Aku pada mulanya ingin merahsiakan perkara ini tapi...

[Read More]

kisah lucah merogol murid

Cat: Cerita Lucah | By: on 25th January 2020 | 35761 Views | No Comments

Cerita yang akan aku bawakan pada kali ini adalah pengalaman yang baru sahaja terjadi seminggu lalu. Sebelum ini, aku mengatakan bahawa diriku masih teruna, tapi seminggu lepas, akhirnya aku menikmati vagina sebenar pereempuan. Aku sebenarnya telah melakukan suatu dosa besar, iaitu merogol anak dara orang yang baru berumur 14 tahun. Bagi yang...

[Read More]

Pak Dukun Bapa Anakku

Cat: Cerita Lucah | By: on 11th February 2020 | 49599 Views | No Comments

Namaku Sri Mardiana, tapi teman-temanku di sekolah tempat aku mengajar memanggil Ana sahaja. Umurku 30 tahun, walaupun guru-guru di sekolahku mengatakan umurku tak melebihi 25 tahun. Memang aku sentiasa bersenam dan menjaga bentuk badanku agar sentiasa kelihatan ramping dan langsing.Suamiku seorang guru, mengajar di sekolah lain. Telah enam tahun...

[Read More]

Cikgu suraya cikgu matematik

Cat: Cerita Lucah | By: on 18th February 2020 | 29906 Views | No Comments

Aku teringat akan kisah yang berlaku 10 tahun yang lalu, ketika aku masih lagi di alam persekolahan. Kisah yang bakal aku ceritakan ini mendatangkan kesan yang mendalam terhadap aku, terhadap kehidupanku.Semasa berada di tingkatan 5 di salah sebuah sekolah di Malaysia ini, aku terkenal dengan sifat seorang yang pemalu dan takut terhadap...

[Read More]

Gambar Bogel Aksi Gadis Menawan

Cat: Gambar Bogel | By: on 11th May 2021 | 6771 Views | No Comments

Gambar Bogel Aksi Gadis Menawan - Gambar Bogel Aksi Gadis Menawan pepek melayu, gambar telanjang gadis bertudung, awek, melayu porn, tetek melayu besar, gambar buritmu sedap, pepekmantap, kisah lucah, zonebogel tetek besar, cerpen lucah, awek melayu, erna bogel, gambar bugil indon kilang, awek bogel video, gambar gadis melayu telanjang , gambar...

[Read More]