Search results for "cerita lucah keluarga"


Cerita Lucah Seks Bebas Dengan Izan

Cat: Cerita Lucah | By: on 2nd April 2020 | 56429 Views | No Comments

Nama panggilan ku Wan dan kisah ini terjadi pada tahun 1995. Waktu itu aku baru saja 17 tahun dan sedang tunggu keputusan SPM. Jadi aku pun bekerja sebagai kerani disebuah syarikat swasta dekat dengan Jalan Pekeliling, KL. Oleh kerana merasakan yang aku ni dah dewasa, aku pun berpindah dari rumah ibubapa dan menyewa bilik bujang. Walhal rumah...

[Read More]

Gila Batang

Cat: Gallery Bogel, Gambar Bogel, Melayu Bogel | By: on 23rd August 2017 | 9644 Views | No Comments

Malay Bogel,Gambar Bogel,Cerita Lucah - Gila Batang - Wanita Cari Batang,Foto Amput awek Indonesia Young,Amoi Gosok Pantak KT WhatsApp,Cibai Sedap,Awek18sx,Sayangku Bogel,Sedapnya Burit,Makcik Telanjang Ini adalah kali pertama aku menceritakan pengalaman sex aku di web ini. Aku ni bukannya pandai sangat nak cerita, tapi aku buat sekadar yang...

[Read More]

cerita lucah di ultahku

Cat: Cerita Lucah | By: on 20th March 2020 | 7995 Views | No Comments

Cerita seks ini menceritakan pengalaman malam ultahku. Menjadi anak pandai memang bukan kemauan ku, Semua yang aku dapatkan tidak luput dari sebuah usaha kerasku,dari kecil hingga sekarang orang tuaku sangat menjunjung tinggi nilai pendidikan.Dengan kita didik mustinya setiap orang punya wawasan luas,pandangan-pandangan positif agar menjadi bekal...

[Read More]

cerita lucah bus stop

Cat: Cerita Lucah | By: on 12th February 2020 | 21903 Views | No Comments

Aku ni seorang pemalu. So tak de lah teman-teman perempuan ni, walaupun ketika di ipt dulu.So apa yang nak aku ceritakan ni adalah kisah aku naik bas mini.Mula kerja lepas graduate, tahulah mana ada duitkan untuk beli kenderaan sendiri. So bas minilah jawapannya. Pendekkan cerita ya, mungkin ramai yang tahu macamana hal bas mini kat kl yang sesak...

[Read More]

Foto bogel ABG Barat Cukur Bulu Vagina

Cat: Gallery Bogel, Gambar Bogel, Melayu Bogel | By: on 16th January 2018 | 15434 Views | No Comments

Malay Bogel,Gambar Bogel,Cerita Lucah - Foto bogel ABG Barat Cukur Bulu Vagina - Wanita Cari Batang,Foto Amput awek Indonesia Young,Amoi Gosok Pantak KT WhatsApp,Cibai Sedap,Awek18sx,Sayangku Bogel,Sedapnya Burit,Makcik Telanjang Foto bogel ABG Barat Cukur Bulu VaginaSilahkan kunjungi website kami di www.keranjanglucah.com bagi kalian...

[Read More]

Pak salim

Cat: Cerita Lucah | By: on 21st February 2020 | 16868 Views | No Comments

Malu, sungguh malu. Ibu menangis tersedu-sedu bila mendengar peneranganku. Aku juga menangis mengenang nasib diriku. Aku terasa sungguh hina diriku ini. Ayah tempat kami menumpang kasih telah menodaiku, anaknya sendiri. Kejamnya ayah kerana sanggup menghancurkan masa depan anak perempuannya. Aku pada mulanya ingin merahsiakan perkara ini tapi...

[Read More]

Gambar bogel

Cat: Cerita Lucah | By: on 26th February 2020 | 8469 Views | No Comments

cerita lucah dan gambar bogel yang ada dalam blog cerita lucah ini hanyalah cerita lucah yang di rekayasa, gambar bogel dalam cerita lucah ini bukan pelakon sebenarnya, gambar bogel di cerita lucah di sini hanyalah sebagai hiasan sahaja. dan cerita lucah yang ada di sini semua hanya sebuah karangan yang di ambil dari berbagai...

[Read More]

Cerita lucah di rogol makcik

Cat: Cerita Lucah | By: on 27th December 2019 | 43603 Views | No Comments

Sebenarnya aku dari Malaysia dan aku sangat tertarik dengan cerita yang kalian paparkan dalam ruangan ini, lalu aku juga ingin berkongsi dengan kalian tentang pengalamanku dengan Auntieku sendiri, harap kalian dapat berikan komen mengenai pengalamanku ini melalui email aku. Kalau ada perkataan yang kalian tak faham, bolehlah kalian tanyakan kepada...

[Read More]

Bayar Hutang

Cat: Cerita Lucah | By: on 5th January 2020 | 45298 Views | No Comments

Setelah beres semua kerja di salah sebuah lading di Utara Johor, aku dan Raj pulang semula ke ibu pejabat. "Nanti kalau ada chance boleh tak cipap Ros terima kehadiran batang saya?" Raj bersuara semasa kereta yang dipandunya memasuki highway Tangkak ke K.L. "Ah Raj ni tak ada cerita lain ke asyik batang dan cipap saja. Tak kan tak puas, lima malam...

[Read More]

Aksi lucah dalam kereta

Cat: Cerita Lucah | By: on 26th March 2020 | 15568 Views | No Comments

Kejadian ini telah berlaku di dalam kereta dan sterusnya di hotel. Ketika itu saya sedang menjalani kursus dan tinggal berjauhan dengan suami serta anak-anak.Satu hari rakan lelaki sekursus saya bernama Andy telah mengajak saya pulang menaiki keretanya. Saya setuju kerana sudah seminggu saya tidak pulang ke rumah menjenguk suami. Kebetulan Andy,...

[Read More]

Tudung Bogel Melayu Tunjuk Kopek Nak Kena Kenyot

Cat: Gambar Bogel | By: on 2nd April 2021 | 1845 Views | No Comments

Melayu Bogel,Gambar Lucah,Tudung Bogel,Cerita Lucah,Video Lucahmelayu bogel, zonebogel, awek bogel,Malay Bogel,Gambar Bogel,Cerita Lucah,melayu porn,seks melayu memek melayu, Kisah 18sx keluarga, gambar makcik buntot tonggek, cerita lucah janda gersang, Stream ngentot stw, kisah sex kanak kanak, Siti nordiana terlanjang, mak su berbogel...

[Read More]

Gambar Bogel Awek Berbaju Kurung

Cat: Gambar Bogel | By: on 5th April 2021 | 2578 Views | No Comments

Melayu Bogel,Gambar Lucah,Tudung Bogel,Cerita Lucah,Video Lucahmelayu bogel, zonebogel, awek bogel,Malay Bogel,Gambar Bogel,Cerita Lucah,melayu porn,seks melayu memek melayu, Kisah 18sx keluarga, gambar makcik buntot tonggek, cerita lucah janda gersang, Stream ngentot stw, kisah sex kanak kanak, Siti nordiana terlanjang, mak su berbogel...

[Read More]