Search results for "urut jubur"


Skandal maria dan pak mat

Cat: Cerita Lucah | By: on 10th April 2015 | 28352 Views | No Comments

Scandel Si Pemandu TuaKerana keletihan mereka tidur hingga ke pagi. Bila orang tua itu terjaga Maria tidur dengan membelakangi orang tua itu. Dalam keadaan itu punggungnya berada rapat di perut orang tua itu. Kalaupun tidak kerana itu, memang dia sentiasa terjaga dengan batang yang keras. Selalunya kerana ingin ke bilik air. Dia bangun untuk...

[Read More]

kisah lucah melancap

Cat: Cerita Lucah | By: on 12th April 2015 | 28228 Views | No Comments

Hari itu hari Ahad, rutin hidup aku adalah Isnin dan Rabu melayan Lin dan Farah semasa kelas tusyen, Sabtu melayan pensyarah aku di biliknya dan hari Ahad adalah hari untuk diri aku sendiri! Setiap Ahad, aku akan merayau rayau di pasaraya sekitar Johor untuk "mencuci mata" dengan memerhatikan wanita wanita seksi yang berjalan dengan pelbagai jenis...

[Read More]

cerita lucah di rumah sewa

Cat: Cerita Lucah | By: on 13th April 2015 | 9933 Views | No Comments

Dulu mak aku bagi sewa rumah aku kat budak-budak perempuan kerja kilang.masa tu aku sekolah lagi jadi tak ada apa-apa la.diorang ni semua tu daripada aku,ada la dalam 1-3 tahun.aku sebab kuat study jadi aku tak fikir sangat tentang benda-benda tak elok walaupun aku ni kuat melancap. diorang ni memang seksi-seksi belaka.pakai baju tu kadang-kadang...

[Read More]

Kisah Temuduga

Cat: Cerita Lucah | By: on 12th April 2015 | 14529 Views | No Comments

Jawatan Kosong :Setiausaha Peribadi EksekutifUntuk wanita muda sahajaGaji: RM3,500 (tidak termasuk bonus+komisyen)Kelayakan:-Berusia 18 tahun dan tidak lebih 25 tahun semasa memohon.-Masih bujang dan tidak terikat dengan sebarang perhubungan.-Mempunyai penampilan dan susuk badan yang menarik.-Sanggup dan berani berdikari.-Bekerja secara...

[Read More]

cikgu alinda

Cat: Cerita Lucah | By: on 9th April 2015 | 21551 Views | No Comments

Ini adalah pengalaman seks ku dengan cikgu sendiri. Nama cikgu tu, Cikgu Alinda (bukan sepenuhnya nama sebenar dia). Cikgu Alinda ialah seorang isteri yang dah beranak tiga. Suami dia bisnes. Umur dia Cikgu Alinda dalam lingkungan 25 tahun. Anak dia kecil lagi.Aku dah lama target nak buat seks dengan cikgu ni. Cuma masa dan keadaan saja belum...

[Read More]

Anak Bos Aku

Cat: Cerita Lucah | By: on 12th April 2015 | 5249 Views | No Comments

Pada suatu hari waktu itu nadia tidak kesekolah kerana terjatuh dari basikal yg mengakibatkan kakinya luka sedikit. Dan hari itu juga nasib aku amat baik kerana ayah dan ibunya telah ke KL bagi urusan perkahwinan salah seorang ahli keluarganya dan juga pada hari itu kedua org gajinya balik ke kampung. Maka tinggalah aku dan nadia sahaja...

[Read More]

Aku dan Daddy

Cat: Cerita Lucah | By: on 15th April 2015 | 41091 Views | No Comments

Just call me Tasha, Kisahnya bermula pada satu petang pada tanggal 16 January 1996 . Masa tu I baru 15th. Masa tu I cuma tinggal berdua di rumah dengan daddy I , namanye Rosli . Mother I, Diana kat oversea for her buss. schedule. Macam biasa petang-petang I dan daddy biasanya enjoy swimming kat pool dalam rumah . That day pun macam tu, I dan...

[Read More]

Aku Bohsia Sekolah

Cat: Cerita Lucah | By: on 16th April 2015 | 15386 Views | No Comments

Rina Safina satu nama yang telah terukir disebuah sekolah di KL.Sebut sahaja nama itu satu sekolah akan tahu budak gatal dan banyak boyfriend. Ahh.. itu tak kisah beb, hati mahu senang , seronok-seronok aje. Janji aku tak kesunyian. Kalau nak diikut aku ni taklah sejahat macam dia orang tu. Sampai keluar malam dengan mat motor. Itu dah jadi...

[Read More]

Cerita lucah di rogol makcik

Cat: Cerita Lucah | By: on 10th April 2015 | 30417 Views | No Comments

Sebenarnya aku dari Malaysia dan aku sangat tertarik dengan cerita yang kalian paparkan dalam ruangan ini, lalu aku juga ingin berkongsi dengan kalian tentang pengalamanku dengan Auntieku sendiri, harap kalian dapat berikan komen mengenai pengalamanku ini melalui email aku. Kalau ada perkataan yang kalian tak faham, bolehlah kalian tanyakan kepada...

[Read More]

Alin

Cat: Cerita Lucah | By: on 15th April 2015 | 8424 Views | No Comments

Alin, sepupuku yang lapan tahun lebih muda dariku. Memang sejak dia kecil aku rapat dengan Alin. Memandangkan aku anak bongsu, aku anggap dia seperti adikku. Ada satu keistimewaan yang ada bagi diri Alin menyebabkan aku lebih rapat dengannya daripada sepupu-sepupuku yang lain. Aku selalu bermalam di rumah Uncle Noor dan Untie Ha (ibubapa Alin)...

[Read More]

kakak ipar yg gatal

Cat: Cerita Lucah | By: on 9th April 2015 | 18656 Views | No Comments

Semasa mengikat tali pertunangan dengan kekasih ku aku sering berkunjung ke rumahnya untuk berborak-borak dan sebagainya. Tunang aku ada tiga orang kakak yang dah bersuami. Antara tiga orang tu yang paling cun ialah yang nombor 3. Namanya Gee. Dia nie tinggal berdekatan ngan rumah bakal bapak mertua aku. Walaupun dah bersuami tapi dia kelihatan...

[Read More]

Aku Obat Awet Muda Tante Erni

Cat: Cerita Lucah | By: on 10th April 2015 | 6644 Views | No Comments

Kejadian ini terjadi ketika Aku kelas 3 SMP, yah Aku perkirakan umur Aku waktu itu baru saja 14 tahun. Aku entah kenapa yah perkembangan sexnya begitu cepat sampai-sampai umur segitu ssudah mau ngerasain yang enak-enak. Yah itu semua karena temen nyokap kali yah, Soalnya temen nyokap Aku yang namanya tante Erni ( biasa Aku panggil dia begitu )...

[Read More]