Search results for "romen makngah gersang"


Bapa tiri terer romen

Cat: Cerita Lucah | By: on 3rd January 2020 | 12862 Views | No Comments

Mak dengan ayah aku berpisah masa aku Tingkatan 3. Ayah aku dengan segera kahwin balik dengan andalusia. Mak aku tak kahwin, tapi boleh tahanlah pakwenya sana sini. Akhirnya dia kahwin duda anak tiga dua tahun lalu.Aku pun hairan juga kerana dalam ramai-ramai boyfriendnya yang kaya, dia pilih duda tokey kain tu. Tapi aku akui bapak tiri aku tu...

[Read More]

Bini Bos Yang Gersang

Cat: Cerita Lucah | By: on 3rd January 2020 | 27652 Views | No Comments

Aku merupakan seorang graduan daripada sebuah universiti tempatan, setelah tamat pengajianku diuniversiti aku telah diterima bekerja disebuah syarikat consultant diutara tanahair.Kisahnya bermula begini, Boss ditempat aku bekerja berkahwin dua dan jika dibuat perbandingan antara kedua-dua bininya, bini pertama memang cun, walaupun umur dah cecah...

[Read More]

Projek Haram Di Dusun Durian

Cat: Cerita Lucah | By: on 1st February 2020 | 11802 Views | No Comments

Ceritanya begini..... sesudah baru tamat mengambil peperiksaan SPM aku pun mulalah carik kerja kat kilang. Dapatlah aku kerja sebagai operator. Kena pulak aku dtempatkan kat Assembly, pergh... ramai awek.... Masa tu rapatlah ngan sorang awek nama Zarina. Hari hari la aku dok melakukan pengusyaran.. Cute giler cakap lu hehe... kulit putih, body pun...

[Read More]

Adik Ipar Kak Cik

Cat: Cerita Lucah | By: on 28th January 2020 | 21738 Views | No Comments

Hari tu la kan adik ipar aku datang dari kampung, maklumlah cuti sekolah. Form 4 lagi budak ni. Dia kata nak jalan-jalan tengok KL. So bini aku kata ok lah, akupun tolong sambung kata, "cantiklah tu" tapi dalam hati je. So biasalah budak-budak kalau malam nengok TV mesti lepak kat sofa. Kebetulan bilik aku cuma berdindingkan sehelai tirai nipis....

[Read More]

Cikgu Mariah

Cat: Cerita Lucah | By: on 25th January 2020 | 36884 Views | No Comments

ni kisah benar yang berlaku pada diri saya semasasaya di tingkatan 5 di sebuah sekolah daerah Kajang.Cikgu Mariah merupakan cikgu yang paling seksi dansering menjadi bualan setiap anak remaja di sekolah.Pinggangnya yang ramping dan buah dadanya yang besarsering membuat anak - anak remaja terpukau ketikakelas “geografi” berlangsung.Cikgu Mariah...

[Read More]

Anak Mami

Cat: Cerita Lucah | By: on 29th December 2019 | 13095 Views | No Comments

Aku memang selalu dah 'make love' ..... ngan bohsia aku tak main la... biasanya ngan awek orang, bini orang and ada gak ngan mak janda....tapi kali ni nak share satu cite ni... best tak best belakang kira la... berlaku pada new year baru ni.. bulan pose tu bib.....Aku kenal awek ni dah setahun lebih... since 1997 lagi.. ada gak aku keluar ngan...

[Read More]

cikgu alinda

Cat: Cerita Lucah | By: on 24th December 2019 | 35709 Views | No Comments

Ini adalah pengalaman seks ku dengan cikgu sendiri. Nama cikgu tu, Cikgu Alinda (bukan sepenuhnya nama sebenar dia). Cikgu Alinda ialah seorang isteri yang dah beranak tiga. Suami dia bisnes. Umur dia Cikgu Alinda dalam lingkungan 25 tahun. Anak dia kecil lagi.Aku dah lama target nak buat seks dengan cikgu ni. Cuma masa dan keadaan saja belum...

[Read More]

Koleksi Gambar Awek Melayu Comel Seksi 23

Cat: Gambar Bogel, Melayu Bogel | By: on 8th January 2020 | 16052 Views | No Comments

Awek melayu comel seksi baju ketatAwek melayu cun comel seksi cermin mataLagi gambar dengan teruskan membaca (klik link di bawah)Awek melayu comel seksi baju ketat nampak saiz buah dadaAwek melayu seksi baju see-through jarang nampak braAwek melayu comel baju seksi nampak lurah tetek buah dadaAwek seksi nampak tali braAwek rock seksi freehair...

[Read More]