Search results for "pkwe ajak seks novel seks"


Dokter wanita yang curang

Cat: Cerita Lucah | By: on 14th January 2020 | 34216 Views | No Comments

Dokter MirantiDalam sebuah seminar sehari di hall Hotel Hilton International di Jakarta, tampak seorang wanita paruh baya berwajah manis sedang membacakan sebuah makalah tentang peranan wanita modern dalam kehidupan rumah tangga keluarga bekerja. Dengan tenang ia membaca makalah itu sambil sesekali membuat lelucon yang tak ayal membuat para...

[Read More]

Kisah Temuduga

Cat: Cerita Lucah | By: on 8th January 2020 | 29316 Views | No Comments

Jawatan Kosong :Setiausaha Peribadi EksekutifUntuk wanita muda sahajaGaji: RM3,500 (tidak termasuk bonus+komisyen)Kelayakan:-Berusia 18 tahun dan tidak lebih 25 tahun semasa memohon.-Masih bujang dan tidak terikat dengan sebarang perhubungan.-Mempunyai penampilan dan susuk badan yang menarik.-Sanggup dan berani berdikari.-Bekerja secara...

[Read More]

Cerita Lucah Seks Bebas Dengan Izan

Cat: Cerita Lucah | By: on 2nd April 2020 | 49218 Views | No Comments

Nama panggilan ku Wan dan kisah ini terjadi pada tahun 1995. Waktu itu aku baru saja 17 tahun dan sedang tunggu keputusan SPM. Jadi aku pun bekerja sebagai kerani disebuah syarikat swasta dekat dengan Jalan Pekeliling, KL. Oleh kerana merasakan yang aku ni dah dewasa, aku pun berpindah dari rumah ibubapa dan menyewa bilik bujang. Walhal rumah...

[Read More]

Bini Memberku

Cat: Cerita Lucah | By: on 23rd January 2020 | 47077 Views | No Comments

Ini adalah kisah diri aku. Sebagaimana kebanyakan lelaki lain, aku mempunyai nafsu terhadap perempuan. Yalah,lelaki mana yang tidak, kecuali yang gay sahaja. Tetapi nafsu aku ini bukannya pada anak dara sunti, tetapi pada perempuan yang telah berkahwin pada isteri orang lain. Nak tahu kenapa? Aku pun tak tahu. Mungkin sebab thrill untuk memikat...

[Read More]

Dialah pemuas pria dalam seks

Cat: Cerita Lucah | By: on 29th March 2020 | 8589 Views | No Comments

Wanita penuh resep.Sebagian besar wanita tahu cara membahagiaan dan memuaskan pasangannya, pria seperti Anda, dengan langsung merangsang area bawah pusar. Namun, wanita ini memiliki resep khusus yang berbeda.Teknik maupun cara yang tak biasa sehingga pria pasangannya langsung bisa merasakan sensasi kenikmatan luar biasa. Anda memiliki wanita...

[Read More]

cikgu alinda

Cat: Cerita Lucah | By: on 24th December 2019 | 44250 Views | No Comments

Ini adalah pengalaman seks ku dengan cikgu sendiri. Nama cikgu tu, Cikgu Alinda (bukan sepenuhnya nama sebenar dia). Cikgu Alinda ialah seorang isteri yang dah beranak tiga. Suami dia bisnes. Umur dia Cikgu Alinda dalam lingkungan 25 tahun. Anak dia kecil lagi.Aku dah lama target nak buat seks dengan cikgu ni. Cuma masa dan keadaan saja belum...

[Read More]

Seks Bersama Jururawat Di Rumah

Cat: Cerita Lucah | By: on 9th March 2020 | 14093 Views | No Comments

Seks Bersama Jururawat Di RumahAku adalah seorang jururawat lelaki di sebuah rumah sakit di swasta. Walaupun agakganjil lelaki berjawat jawatan sebagai jururawat tapi itu yang nyata. Kerja giliranmalam di hospital tempat aku bekerja bermakna aku harus menjaga dua buah ward yangbersebelahan. Di samping itu aku ditugaskan dengan dua orang pembantu...

[Read More]

ISTERI TEWAS GODAAN HUBUNGAN LUAR" SUAMI SAYA TIDAK MEMBERI PERHATIAN KEPADA SAYA TERMASUK HUBUNGAN SEKS"

Cat: Gambar Bogel, Melayu Bogel | By: on 29th January 2018 | 4513 Views | No Comments

JOHOR BAHRU: Biarpun sudah bersuami dan memiliki dua anak, seorang suri rumah tetap tewas kepada godaan nafsu songsang apabila menjalin hubungan sulit dengan wanita berperwatakan lelaki atau pengkid. Lebih mengaibkan, dia yang hanya mahu dikenali sebagai Lisa, 38, tanpa silu mendedahkan dia berbuat demikian kerana berasa pasangan songsangnya...

[Read More]

HOT MAMA! MODEL PERDAYA PEMIMPIN PEMBANGKANG !

Cat: Gambar Bogel, Melayu Bogel | By: on 20th December 2019 | 3055 Views | No Comments

SATU klip video di Internet menunjukkan Mikhail Fishman memakai seluar di sebuah flat di Rusia. MOSCOW – Seorang wanita jelita yang dikenali sebagai Katya memperdaya pengkritik-pengkritik Perdana Menteri Rusia, Vladimir Putin dengan merakamkan adegan seksnya bersama mereka, lapor sebuah akhbar semalam. Mangsa terbaru model amatur itu...

[Read More]

Pak salim

Cat: Cerita Lucah | By: on 21st February 2020 | 15193 Views | No Comments

Malu, sungguh malu. Ibu menangis tersedu-sedu bila mendengar peneranganku. Aku juga menangis mengenang nasib diriku. Aku terasa sungguh hina diriku ini. Ayah tempat kami menumpang kasih telah menodaiku, anaknya sendiri. Kejamnya ayah kerana sanggup menghancurkan masa depan anak perempuannya. Aku pada mulanya ingin merahsiakan perkara ini tapi...

[Read More]

Awek Muda 15 Tahun

Cat: Cerita Lucah | By: on 12th March 2020 | 13348 Views | No Comments

I selalu gak layan site kat sexmelayu ni sebab ada bermacam ragam cerita berkenaan dengan sex ada kat sini. Selalunya I copy semua cerita-cerita yang menarik dan menghairahkan lepas tu mana-mana yang paling best I print buat koleksi. Layan kat katil best woo. Umur I lebih kurang 29 and yang payah sangat tu I ni lama sangat nak 'cumm' kalau make...

[Read More]

Cikgu suraya cikgu matematik

Cat: Cerita Lucah | By: on 18th February 2020 | 27063 Views | No Comments

Aku teringat akan kisah yang berlaku 10 tahun yang lalu, ketika aku masih lagi di alam persekolahan. Kisah yang bakal aku ceritakan ini mendatangkan kesan yang mendalam terhadap aku, terhadap kehidupanku.Semasa berada di tingkatan 5 di salah sebuah sekolah di Malaysia ini, aku terkenal dengan sifat seorang yang pemalu dan takut terhadap...

[Read More]