Search results for "novel pantat"


cikgu alinda

Cat: Cerita Lucah | By: on 9th April 2015 | 20991 Views | No Comments

Ini adalah pengalaman seks ku dengan cikgu sendiri. Nama cikgu tu, Cikgu Alinda (bukan sepenuhnya nama sebenar dia). Cikgu Alinda ialah seorang isteri yang dah beranak tiga. Suami dia bisnes. Umur dia Cikgu Alinda dalam lingkungan 25 tahun. Anak dia kecil lagi.Aku dah lama target nak buat seks dengan cikgu ni. Cuma masa dan keadaan saja belum...

[Read More]

Anak Bos Aku

Cat: Cerita Lucah | By: on 12th April 2015 | 5111 Views | No Comments

Pada suatu hari waktu itu nadia tidak kesekolah kerana terjatuh dari basikal yg mengakibatkan kakinya luka sedikit. Dan hari itu juga nasib aku amat baik kerana ayah dan ibunya telah ke KL bagi urusan perkahwinan salah seorang ahli keluarganya dan juga pada hari itu kedua org gajinya balik ke kampung. Maka tinggalah aku dan nadia sahaja...

[Read More]

shikin

Cat: Cerita Lucah | By: on 10th April 2015 | 9247 Views | No Comments

Aku sudah lama mengidamkan tubuh Shikin yang ranum. ohh teteknya yang besar kira-kira 36D disampingkan dengan kulitnya yang cerah lagi licin, wajah yang ayu sudah cukup membuatku tegang memikirkannya. Hari ini aku nekad bahawasa Shikin akan menjadi milik aku. Sekolah habis awal hari ini. Special konon sebab ada perjumpaan guru pada miggu hadapan....

[Read More]

Dosa-dosaku

Cat: Cerita Lucah | By: on 11th April 2015 | 10000 Views | No Comments

Dosa-dosa ku...Hidup dalam dunia ni, sapertimana orang tua kata ada asam garamnya. Setiap insan pasti, mengalami MASAM atau MASIN. Mungkin masin yang dimaksudkan itu adalah PAHALA dan masam tu DOSA. Walaubagaimanapun keduadua PERASA itu selalunya menjadi bahan penting MASAKAN seharian. Jadi, terpulanglah kepada induvidu membuat pilihan untuk...

[Read More]

Bini Bos Yang Gersang

Cat: Cerita Lucah | By: on 11th April 2015 | 22810 Views | No Comments

Aku merupakan seorang graduan daripada sebuah universiti tempatan, setelah tamat pengajianku diuniversiti aku telah diterima bekerja disebuah syarikat consultant diutara tanahair.Kisahnya bermula begini, Boss ditempat aku bekerja berkahwin dua dan jika dibuat perbandingan antara kedua-dua bininya, bini pertama memang cun, walaupun umur dah cecah...

[Read More]

Bapa tiri terer romen

Cat: Cerita Lucah | By: on 11th April 2015 | 8770 Views | No Comments

Mak dengan ayah aku berpisah masa aku Tingkatan 3. Ayah aku dengan segera kahwin balik dengan andalusia. Mak aku tak kahwin, tapi boleh tahanlah pakwenya sana sini. Akhirnya dia kahwin duda anak tiga dua tahun lalu.Aku pun hairan juga kerana dalam ramai-ramai boyfriendnya yang kaya, dia pilih duda tokey kain tu. Tapi aku akui bapak tiri aku tu...

[Read More]

Aku Asmah

Cat: Cerita Lucah | By: on 11th April 2015 | 17184 Views | No Comments

Aku saperti perempuan lain, tapi aku tak tahu kenapa aku GEMAR SEX ! Maksud aku, setiap masa aku selalu dibayangi SEX. Bila aku keseorangan fikiran aku selalu melayang dan memikirkan KEGILAAN SEX. Puas sudah aku cuba melupakan segala itu, namun gambaran sex selalu tergambar dilayar fikiranku.Aku selalu terbayangkan segala macam bentuk Sex,...

[Read More]

azie bagus

Cat: Cerita Lucah | By: on 15th April 2015 | 7241 Views | No Comments

Guru-guru muda di sekolah ini memanggilnya Kak Azi. “Oh, Lan, masuklah..” pelawa Kak Azi dengan senyum manja dan lehernya yang jinjang itu kelihatan melintok lembut mengghairahkan. “Tuan pengetua…” sampukku ragu-ragu sambil menapak ke dalam banglow mewah itu. “Abang Samad baru ke JPN…katanya mesyuarat dengan Pengarah”. “Ooh gitu,...

[Read More]

Dokter wanita yang curang

Cat: Cerita Lucah | By: on 12th April 2015 | 17398 Views | No Comments

Dokter MirantiDalam sebuah seminar sehari di hall Hotel Hilton International di Jakarta, tampak seorang wanita paruh baya berwajah manis sedang membacakan sebuah makalah tentang peranan wanita modern dalam kehidupan rumah tangga keluarga bekerja. Dengan tenang ia membaca makalah itu sambil sesekali membuat lelucon yang tak ayal membuat para...

[Read More]

Projek Haram Di Dusun Durian

Cat: Cerita Lucah | By: on 15th April 2015 | 9225 Views | No Comments

Ceritanya begini..... sesudah baru tamat mengambil peperiksaan SPM aku pun mulalah carik kerja kat kilang. Dapatlah aku kerja sebagai operator. Kena pulak aku dtempatkan kat Assembly, pergh... ramai awek.... Masa tu rapatlah ngan sorang awek nama Zarina. Hari hari la aku dok melakukan pengusyaran.. Cute giler cakap lu hehe... kulit putih, body pun...

[Read More]

Cikgu Mariah

Cat: Cerita Lucah | By: on 14th April 2015 | 32111 Views | No Comments

ni kisah benar yang berlaku pada diri saya semasasaya di tingkatan 5 di sebuah sekolah daerah Kajang.Cikgu Mariah merupakan cikgu yang paling seksi dansering menjadi bualan setiap anak remaja di sekolah.Pinggangnya yang ramping dan buah dadanya yang besarsering membuat anak - anak remaja terpukau ketikakelas “geografi” berlangsung.Cikgu Mariah...

[Read More]

Anak Mami

Cat: Cerita Lucah | By: on 10th April 2015 | 8465 Views | No Comments

Aku memang selalu dah 'make love' ..... ngan bohsia aku tak main la... biasanya ngan awek orang, bini orang and ada gak ngan mak janda....tapi kali ni nak share satu cite ni... best tak best belakang kira la... berlaku pada new year baru ni.. bulan pose tu bib.....Aku kenal awek ni dah setahun lebih... since 1997 lagi.. ada gak aku keluar ngan...

[Read More]