Search results for "mat saleh di langkawi"


Di Ratah Mat Saleh Dan Negro 2

Cat: Cerita Lucah | By: on 9th June 2016 | 11391 Views | No Comments

Pagi nya aku bangun awal dan terus pulang untuk mengelak dari pengetahuan kawan kawan setelah memberi isyarat agar tengah hari nanti kami dapat berjumpa di dewan makan. Sebelum melangkah keluar, Simpson menyuruh aku mengambil tablets yang di katakan nya untuk mencegah aku dari hamil.Dua malam berbaki sebelum Simpson pulang aku tidur dengan nya....

[Read More]

Bini Memberku

Cat: Cerita Lucah | By: on 23rd January 2020 | 47686 Views | No Comments

Ini adalah kisah diri aku. Sebagaimana kebanyakan lelaki lain, aku mempunyai nafsu terhadap perempuan. Yalah,lelaki mana yang tidak, kecuali yang gay sahaja. Tetapi nafsu aku ini bukannya pada anak dara sunti, tetapi pada perempuan yang telah berkahwin pada isteri orang lain. Nak tahu kenapa? Aku pun tak tahu. Mungkin sebab thrill untuk memikat...

[Read More]

Skandal maria dan pak mat

Cat: Cerita Lucah | By: on 29th December 2019 | 41364 Views | No Comments

Scandel Si Pemandu TuaKerana keletihan mereka tidur hingga ke pagi. Bila orang tua itu terjaga Maria tidur dengan membelakangi orang tua itu. Dalam keadaan itu punggungnya berada rapat di perut orang tua itu. Kalaupun tidak kerana itu, memang dia sentiasa terjaga dengan batang yang keras. Selalunya kerana ingin ke bilik air. Dia bangun untuk...

[Read More]

Sedapnya batang india

Cat: Cerita Lucah | By: on 17th February 2020 | 33396 Views | No Comments

Telah dua minggu Pak Mat terlantar di hospital akibat kemalangan. Dia dilanggar lori sampah ketika melintas jalan. Kedua-dua kakinya patah. Telah dua miggu jugalah Maria tidak merasa batang lelaki. Ada suaminya, Malik melawat beberapa hari lepas hanyalah untuk memberi duit belanja. Maria merasa sangat meridui batang batang Pak Mat yang power...

[Read More]

Bayar Hutang

Cat: Cerita Lucah | By: on 5th January 2020 | 43393 Views | No Comments

Setelah beres semua kerja di salah sebuah lading di Utara Johor, aku dan Raj pulang semula ke ibu pejabat. "Nanti kalau ada chance boleh tak cipap Ros terima kehadiran batang saya?" Raj bersuara semasa kereta yang dipandunya memasuki highway Tangkak ke K.L. "Ah Raj ni tak ada cerita lain ke asyik batang dan cipap saja. Tak kan tak puas, lima malam...

[Read More]

Aku dan adik awek

Cat: Cerita Lucah | By: on 6th March 2020 | 14679 Views | No Comments

Awek aku ni anak ke-2 dari 3 orang adik beradik..semuanya perempuan..yg sulung kakak ni aku panggil kak ita..yg ke-2 tu awek aku aaa (lin) dan yg ke-3 tu aku panggil ija...dia ni lah yg aku rogol tu.masa tu ija nie baru lepas spm..so..masa tu dia hanye duduk kat umah ja.. aku ni dengan family dia dah biasa sangat.maklum la dah setahun lebih...

[Read More]

Anak Dara Tua 2

Cat: Cerita Lucah | By: on 9th January 2020 | 12348 Views | No Comments

Perhubungan Aisya(aku) dengan Abang N berjalan dengan baik semenjak diperkenalkan. Malah kemesraan berputik namun tiada komitmen yang dinyatakan secara berterang-terangan. Aisya ada hati tapi soal-soal perkahwinan tidak pernah disentuh dalam persahabatan ini.Lunch, dinner and tea adalah kebiasaan. Aku happy dan comforta-ble dengan Abang N....

[Read More]

Bos aku

Cat: Cerita Lucah | By: on 14th February 2020 | 7766 Views | No Comments

Biarlah aku kenalkan diri aku sebagai Julia, berusia dalam pertengahan 20an. Telah berkahwin dan mempunyai seorang cahayamata. Selama aku berkahwin dengan suami ku, aku memang tidak pernah memandang lelaki lain dengan perasaan ghairah, apatah lagi untuk bersama dengan mereka. Tapi semua ini berubah suatu hari, apabila keadaan menyebabkan aku...

[Read More]

Aku Bohsia Sekolah

Cat: Cerita Lucah | By: on 11th February 2020 | 20681 Views | No Comments

Rina Safina satu nama yang telah terukir disebuah sekolah di KL.Sebut sahaja nama itu satu sekolah akan tahu budak gatal dan banyak boyfriend. Ahh.. itu tak kisah beb, hati mahu senang , seronok-seronok aje. Janji aku tak kesunyian. Kalau nak diikut aku ni taklah sejahat macam dia orang tu. Sampai keluar malam dengan mat motor. Itu dah jadi...

[Read More]

awek gadis melayu lucah bogel tetek seksi tudung seksi ketat skodeng

Cat: Gambar Bogel | By: on 13th November 2020 | 8804 Views | No Comments

awek gadis melayu lucah bogel tetek seksi tudung seksi ketat skodeng - GAMBAR AWEK BOGEL – Foto Melayu Bogel: Cewek Melayu. Foto Hot Awek Melayu Bogel Terbaru atau pown Gambar Bogel Melayu dan juga gambar lucah awek malaysia ditambah lagi Awek Melayu Minah Rempit Kena Rogol Mat Rempit Dalam Bilik plus Awek cun bermain sambil bergembira skodeng...

[Read More]

Streaming Video Mesum Ngintip Tante Mandi

Cat: Bugil, Jepang, Mandi, Tante | By: on 14th January 2018 | 1406 Views | No Comments

Ngintip tante mandi, bokep jepan salon, video bokep jepang ngentot mama lagi hamil. Streaming video mesum ngintip tante mandi, streaming video mesum jepang.Download Link Payudaranya yang kenyal pun mengeras ketika aku mencium sekeliling payudaranya video bokep jepang ngentot mama lagi hamil aku merasakan kenikmatan yang luar biasa bokep japan...

[Read More]

Bercinta dengan istri tuan rumahku

Cat: Cerita Lucah | By: on 17th January 2020 | 41400 Views | No Comments

Pertama sekali aku ingin perkenalkan diriku..Rizal. Aku tinggal menyewa di sebuah kawasan perumahan di PD.Aku berjiran dgn sepasang suami isteri iaitu Yusof dan isterinya FarrahSetiap hari Farrah menumpang kereta aku ke pejabat di Seremban.Aku bekerja sbgai akuantan disebuah bank manakala Farrah pulak merupakan setiausaha kepada pengurus...

[Read More]