Search results for "malay lancap"


Bayar Hutang

Cat: Cerita Lucah | By: on 11th April 2015 | 20988 Views | No Comments

Setelah beres semua kerja di salah sebuah lading di Utara Johor, aku dan Raj pulang semula ke ibu pejabat. "Nanti kalau ada chance boleh tak cipap Ros terima kehadiran batang saya?" Raj bersuara semasa kereta yang dipandunya memasuki highway Tangkak ke K.L. "Ah Raj ni tak ada cerita lain ke asyik batang dan cipap saja. Tak kan tak puas, lima malam...

[Read More]

Adik Ipar Kak Cik

Cat: Cerita Lucah | By: on 14th April 2015 | 15698 Views | No Comments

Hari tu la kan adik ipar aku datang dari kampung, maklumlah cuti sekolah. Form 4 lagi budak ni. Dia kata nak jalan-jalan tengok KL. So bini aku kata ok lah, akupun tolong sambung kata, "cantiklah tu" tapi dalam hati je. So biasalah budak-budak kalau malam nengok TV mesti lepak kat sofa. Kebetulan bilik aku cuma berdindingkan sehelai tirai nipis....

[Read More]

Adikku Suamiku

Cat: Cerita Lucah | By: on 11th April 2015 | 15970 Views | No Comments

Nama akak Salina. Akak kini sudah berumur 49 tahun dan mempunyai 5 orang anak. Suami akak bekerja sebagai pegawai pemasaran manakala akak tak bekerja. Dahulu akak merupakan seorang supervisor di kilang, namun setelah mendapat anak yang ke-3, akak telah berhenti kerja dan menjadi suri rumah sepenuh masa. Apa yang akak ingin ceritakan adalah keaiban...

[Read More]

shikin

Cat: Cerita Lucah | By: on 10th April 2015 | 9247 Views | No Comments

Aku sudah lama mengidamkan tubuh Shikin yang ranum. ohh teteknya yang besar kira-kira 36D disampingkan dengan kulitnya yang cerah lagi licin, wajah yang ayu sudah cukup membuatku tegang memikirkannya. Hari ini aku nekad bahawasa Shikin akan menjadi milik aku. Sekolah habis awal hari ini. Special konon sebab ada perjumpaan guru pada miggu hadapan....

[Read More]

Koleksi Gambar Awek Melayu Tudung 12

Cat: Gambar Bogel, Melayu Bogel | By: on 15th April 2015 | 21453 Views | No Comments

Muslimah comel bertudung berbaju kurung menutup aurat pelajar IPTAwek kelantan serambi mekah comel t-shirt ketat tudung kecilMuslimah solehah seksi berbaju t-shirt ketat bertudung sopan menutup aurat awek UIAGadis bertudung sopan t-shirt ketat tetek besar seksi ayu comel manis kolej islam sekolah agamaTags : awek main sedap, Awek Melayu Comel,...

[Read More]

Koleksi Gambar Awek Melayu Tudung 9

Cat: Gambar Bogel, Melayu Bogel | By: on 14th April 2015 | 8390 Views | No Comments

Gambar HQ HD.. Klik gambar untuk besarkanClick image to enlargeAwek muslimah juga mempunyai aset buah dada atau tetek yang besar.. dengan berseluar hitam ketat, fuh.. cair tok imamAwek IPT yang terlalu excited bergambar sehingga menonjolkan dadaAnda suka kucing? Ngorat la awek tudung tshirt ketat tetek besar ni.. heheTags : awek main sedap, Awek...

[Read More]

Che Ta Bakal Buat Umrah Bulan Depan, Tunai Nazar (Koleksi Gambar)

Cat: Gambar Bogel, Melayu Bogel | By: on 15th April 2015 | 3597 Views | No Comments

Teruskan membaca untuk Koleksi Gambar Rozita Che Wan (Che Ta)Ditulis oleh Norimy Aimi pada January 19, 2015. Posted in Berita SelebritiPertengahan bulan Februari nanti, Rozita Che Wan (Che Ta) akan berangkat ke Tanah Suci Mekah untuk menunaikan umrah bersama suaminya, Zain Saidin.Ia sebagai memenuhi nazar Che Ta yang berhajat menunaikan umrah...

[Read More]

Koleksi Gambar Awek Melayu Comel Seksi 23

Cat: Gambar Bogel, Melayu Bogel | By: on 12th April 2015 | 10790 Views | No Comments

Awek melayu comel seksi baju ketatAwek melayu cun comel seksi cermin mataLagi gambar dengan teruskan membaca (klik link di bawah)Awek melayu comel seksi baju ketat nampak saiz buah dadaAwek melayu seksi baju see-through jarang nampak braAwek melayu comel baju seksi nampak lurah tetek buah dadaAwek seksi nampak tali braAwek rock seksi freehair...

[Read More]

Koleksi Gambar Awek Melayu Tudung 11

Cat: Gambar Bogel, Melayu Bogel | By: on 9th April 2015 | 12607 Views | No Comments

Klik gambar untuk besarkanClick image to enlargeAwek ustazah seksi tudung kulit putih halus gebu ghairahAwek student sekolah agama pun nak pakai tshirt ketat gakAwek sekarang pandai agama tapi seluar ketatAwek tudung tshirt amerika seksiTags : awek main sedap, Awek Melayu Comel, Awek Melayu Hot, awek mix, awek seksi, awek tudung, awek tudung...

[Read More]

Gambar Anzalna Comel Cun Seksi

Cat: Gambar Bogel, Melayu Bogel | By: on 12th April 2015 | 12751 Views | No Comments

*Klik gambar untuk besarkan*Anzalna Nasir antara artis yang tengah top sekarang.. muka comel, bentuk badan menarik, pandai bergaya.. apa lagi korang nak kan?Anzalna ayu comel berbaju kurung sekolahAnzalna berkebaya pink ayu sopanTeruskan membaca untuk gambar seterusnya..Anzalna sayang australia~ lirikan mata menggoda~Anzalna slim dress merah...

[Read More]

Koleksi Gambar Awek Melayu Comel 20

Cat: Gambar Bogel, Melayu Bogel | By: on 12th April 2015 | 6722 Views | No Comments

click image to enlargeklik gambar untuk besarkanAwek baju kurung comelAwek tshirt supergirl comelAwek tetek besarAwek freehair comelTags : awek main sedap, Awek Melayu Comel, Awek Melayu Hot, awek mix, awek seksi, awek tudung seksi, baju dalam, baju jarang, big boobs, bogel, boobs, bouncing boobs, bra, buah dada, buah dada besar, cute, freehair...

[Read More]

Koleksi Gambar Awek Melayu Comel 19

Cat: Gambar Bogel, Melayu Bogel | By: on 12th April 2015 | 6628 Views | No Comments

Klik gambar untuk besarkanClick image to enlargeBidadari cun baju hitam dalam keretaAwek cun baju hijauAwek comel kerusi kayuAwek comel sangatTags : awek main sedap, Awek Melayu Comel, Awek Melayu Hot, awek mix, awek seksi, awek tudung seksi, baju dalam, baju jarang, big boobs, bogel, boobs, bouncing boobs, bra, buah dada, buah dada besar, cute,...

[Read More]