Search results for "kisah sex tudung muda"


Aku Wanita Pencen

Cat: Cerita Lucah | By: on 15th February 2020 | 18095 Views | No Comments

Aku dan Salleh selalu melakukan perbuatan terkutuk itu tidak kira masa dan tempat. Asalkan tiada orang dan selamat, pasti kami melakukannya. Salleh bagaikan seorang pelanggan setiaku. Malah bagi ku, dialah perwira ku. Tubuh ku di jamah penuh nafsu dan menjadi tempat takungan air maninya. Selalu aku pulang ke rumah dengan lubang dubur atau...

[Read More]

Top 10 Artis Wanita Bertudung Paling Comel di Malaysia serta gambar

Cat: Gambar Bogel, Melayu Bogel | By: on 7th February 2020 | 20180 Views | No Comments

Nur Fathia comel berbaju kurungMalaysia memang terdapat ramai artis wanita yang comel dan seksi, namun artis bertudung selalu menjadi pilihan peminat kerana lebih comel, ayu, sopan, menggoda dan lain2. Kami mengumpulkan gambar top 10 artis bertudung yang paling comel terbaik untuk anda.10. Nur FathiaNur Fathia tudung badan mantap body baikNur...

[Read More]

Koleksi Gambar Awek Melayu Tudung 11

Cat: Gambar Bogel, Melayu Bogel | By: on 22nd December 2019 | 19558 Views | No Comments

Klik gambar untuk besarkanClick image to enlargeAwek ustazah seksi tudung kulit putih halus gebu ghairahAwek student sekolah agama pun nak pakai tshirt ketat gakAwek sekarang pandai agama tapi seluar ketatAwek tudung tshirt amerika seksiTags : awek main sedap, Awek Melayu Comel, Awek Melayu Hot, awek mix, awek seksi, awek tudung, awek tudung...

[Read More]

Koleksi Gambar Awek Melayu Tudung 12

Cat: Gambar Bogel, Melayu Bogel | By: on 8th February 2020 | 25247 Views | No Comments

Muslimah comel bertudung berbaju kurung menutup aurat pelajar IPTAwek kelantan serambi mekah comel t-shirt ketat tudung kecilMuslimah solehah seksi berbaju t-shirt ketat bertudung sopan menutup aurat awek UIAGadis bertudung sopan t-shirt ketat tetek besar seksi ayu comel manis kolej islam sekolah agamaTags : awek main sedap, Awek Melayu Comel,...

[Read More]

Koleksi Gambar Awek Melayu Tudung 9

Cat: Gambar Bogel, Melayu Bogel | By: on 29th January 2020 | 11674 Views | No Comments

Gambar HQ HD.. Klik gambar untuk besarkanClick image to enlargeAwek muslimah juga mempunyai aset buah dada atau tetek yang besar.. dengan berseluar hitam ketat, fuh.. cair tok imamAwek IPT yang terlalu excited bergambar sehingga menonjolkan dadaAnda suka kucing? Ngorat la awek tudung tshirt ketat tetek besar ni.. heheTags : awek main sedap, Awek...

[Read More]

Aku Obat Awet Muda Tante Erni

Cat: Cerita Lucah | By: on 31st December 2019 | 8752 Views | No Comments

Kejadian ini terjadi ketika Aku kelas 3 SMP, yah Aku perkirakan umur Aku waktu itu baru saja 14 tahun. Aku entah kenapa yah perkembangan sexnya begitu cepat sampai-sampai umur segitu ssudah mau ngerasain yang enak-enak. Yah itu semua karena temen nyokap kali yah, Soalnya temen nyokap Aku yang namanya tante Erni ( biasa Aku panggil dia begitu )...

[Read More]

Dokter wanita yang curang

Cat: Cerita Lucah | By: on 14th January 2020 | 30915 Views | No Comments

Dokter MirantiDalam sebuah seminar sehari di hall Hotel Hilton International di Jakarta, tampak seorang wanita paruh baya berwajah manis sedang membacakan sebuah makalah tentang peranan wanita modern dalam kehidupan rumah tangga keluarga bekerja. Dengan tenang ia membaca makalah itu sambil sesekali membuat lelucon yang tak ayal membuat para...

[Read More]

Bini Memberku

Cat: Cerita Lucah | By: on 23rd January 2020 | 41746 Views | No Comments

Ini adalah kisah diri aku. Sebagaimana kebanyakan lelaki lain, aku mempunyai nafsu terhadap perempuan. Yalah,lelaki mana yang tidak, kecuali yang gay sahaja. Tetapi nafsu aku ini bukannya pada anak dara sunti, tetapi pada perempuan yang telah berkahwin pada isteri orang lain. Nak tahu kenapa? Aku pun tak tahu. Mungkin sebab thrill untuk memikat...

[Read More]

curang si isteri

Cat: Cerita Lucah | By: on 22nd December 2019 | 15061 Views | No Comments

Aku adalah seorang isteri yang setia. Namun setia dan sabar ada hadnya. Suamiku ada masalah jiwa. Dia mungkin mengalami inferiority complex. Padaku dia tetap suamiku namun padanya aku lebih tinggi taraf dan kedudukan dari dirinya. Inilah masalahnya sehingga suamiku, Hasan tidak sedar akjan diri dan tingkah lakunya.Wahai suamiku, sesungguhnya...

[Read More]

Singaporeans want more sex: Survey

Cat: Gambar Bogel, Melayu Bogel | By: on 20th January 2020 | 5489 Views | No Comments

WHETHER they are too tired from work, busy with the kids or just too shy, it seems Singaporeans are not making love as often as they would like.Men here had sex 5.2 times on average per month - even though they would ideally like to be doing it 8.7 times - said a survey commissioned by drug maker Pfizer.Singaporean women also felt they were...

[Read More]

kisah lucah melancap

Cat: Cerita Lucah | By: on 10th January 2020 | 34615 Views | No Comments

Hari itu hari Ahad, rutin hidup aku adalah Isnin dan Rabu melayan Lin dan Farah semasa kelas tusyen, Sabtu melayan pensyarah aku di biliknya dan hari Ahad adalah hari untuk diri aku sendiri! Setiap Ahad, aku akan merayau rayau di pasaraya sekitar Johor untuk "mencuci mata" dengan memerhatikan wanita wanita seksi yang berjalan dengan pelbagai jenis...

[Read More]

Aku Asmah

Cat: Cerita Lucah | By: on 4th January 2020 | 24190 Views | No Comments

Aku saperti perempuan lain, tapi aku tak tahu kenapa aku GEMAR SEX ! Maksud aku, setiap masa aku selalu dibayangi SEX. Bila aku keseorangan fikiran aku selalu melayang dan memikirkan KEGILAAN SEX. Puas sudah aku cuba melupakan segala itu, namun gambaran sex selalu tergambar dilayar fikiranku.Aku selalu terbayangkan segala macam bentuk Sex,...

[Read More]