Search results for "kisah sex makcik hajjah"


Singaporeans want more sex: Survey

Cat: Gambar Bogel, Melayu Bogel | By: on 20th January 2020 | 5491 Views | No Comments

WHETHER they are too tired from work, busy with the kids or just too shy, it seems Singaporeans are not making love as often as they would like.Men here had sex 5.2 times on average per month - even though they would ideally like to be doing it 8.7 times - said a survey commissioned by drug maker Pfizer.Singaporean women also felt they were...

[Read More]

kisah lucah melancap

Cat: Cerita Lucah | By: on 10th January 2020 | 34640 Views | No Comments

Hari itu hari Ahad, rutin hidup aku adalah Isnin dan Rabu melayan Lin dan Farah semasa kelas tusyen, Sabtu melayan pensyarah aku di biliknya dan hari Ahad adalah hari untuk diri aku sendiri! Setiap Ahad, aku akan merayau rayau di pasaraya sekitar Johor untuk "mencuci mata" dengan memerhatikan wanita wanita seksi yang berjalan dengan pelbagai jenis...

[Read More]

Bini Memberku

Cat: Cerita Lucah | By: on 23rd January 2020 | 41832 Views | No Comments

Ini adalah kisah diri aku. Sebagaimana kebanyakan lelaki lain, aku mempunyai nafsu terhadap perempuan. Yalah,lelaki mana yang tidak, kecuali yang gay sahaja. Tetapi nafsu aku ini bukannya pada anak dara sunti, tetapi pada perempuan yang telah berkahwin pada isteri orang lain. Nak tahu kenapa? Aku pun tak tahu. Mungkin sebab thrill untuk memikat...

[Read More]

Tengok Gambar Bogel Makcik Mana Entah

Cat: Gambar Bogel, Melayu Bogel | By: on 11th January 2020 | 26927 Views | No Comments

Makcik mana entah Show More : Gambar Bogel Makcik Mana...

[Read More]

Aku Asmah

Cat: Cerita Lucah | By: on 4th January 2020 | 24217 Views | No Comments

Aku saperti perempuan lain, tapi aku tak tahu kenapa aku GEMAR SEX ! Maksud aku, setiap masa aku selalu dibayangi SEX. Bila aku keseorangan fikiran aku selalu melayang dan memikirkan KEGILAAN SEX. Puas sudah aku cuba melupakan segala itu, namun gambaran sex selalu tergambar dilayar fikiranku.Aku selalu terbayangkan segala macam bentuk Sex,...

[Read More]

sex videos mp4

Cat: Cerita Lucah | By: on 5th January 2020 | 7505 Views | No Comments

maaf untuk artikel blog seputar sex videos mp4 saya hapus semoga anda tidak kecewa dengan di hilangkannya kategeory ini karena sudah banyak blog atau web yang menyajikan konten sex videos mp4

[Read More]

curang si isteri

Cat: Cerita Lucah | By: on 22nd December 2019 | 15087 Views | No Comments

Aku adalah seorang isteri yang setia. Namun setia dan sabar ada hadnya. Suamiku ada masalah jiwa. Dia mungkin mengalami inferiority complex. Padaku dia tetap suamiku namun padanya aku lebih tinggi taraf dan kedudukan dari dirinya. Inilah masalahnya sehingga suamiku, Hasan tidak sedar akjan diri dan tingkah lakunya.Wahai suamiku, sesungguhnya...

[Read More]

Cerita lucah di rogol makcik

Cat: Cerita Lucah | By: on 27th December 2019 | 39807 Views | No Comments

Sebenarnya aku dari Malaysia dan aku sangat tertarik dengan cerita yang kalian paparkan dalam ruangan ini, lalu aku juga ingin berkongsi dengan kalian tentang pengalamanku dengan Auntieku sendiri, harap kalian dapat berikan komen mengenai pengalamanku ini melalui email aku. Kalau ada perkataan yang kalian tak faham, bolehlah kalian tanyakan kepada...

[Read More]

Kisah Temuduga

Cat: Cerita Lucah | By: on 8th January 2020 | 26404 Views | No Comments

Jawatan Kosong :Setiausaha Peribadi EksekutifUntuk wanita muda sahajaGaji: RM3,500 (tidak termasuk bonus+komisyen)Kelayakan:-Berusia 18 tahun dan tidak lebih 25 tahun semasa memohon.-Masih bujang dan tidak terikat dengan sebarang perhubungan.-Mempunyai penampilan dan susuk badan yang menarik.-Sanggup dan berani berdikari.-Bekerja secara...

[Read More]

kisah lucah merogol murid

Cat: Cerita Lucah | By: on 25th January 2020 | 31881 Views | No Comments

Cerita yang akan aku bawakan pada kali ini adalah pengalaman yang baru sahaja terjadi seminggu lalu. Sebelum ini, aku mengatakan bahawa diriku masih teruna, tapi seminggu lepas, akhirnya aku menikmati vagina sebenar pereempuan. Aku sebenarnya telah melakukan suatu dosa besar, iaitu merogol anak dara orang yang baru berumur 14 tahun. Bagi yang...

[Read More]

Yuran Tuisyen Ayu

Cat: Cerita Lucah | By: on 13th January 2020 | 15842 Views | No Comments

Hai kawan-kawan. Sebelum saya menceritakan pengalaman seks saya, izinkan saya perkenalkan diri saya. Saya seorang guru sekolah rendah yang mengajar Bahasa Inggeris di salah sebuah sekolah di Temerloh, Pahang. Sekolah ini adalah sekolah luar bandar (sekolah kampung) dan rata-ratanya pencapaian pelajar dalam Bahasa Inggeris adalah teruk. Boleh...

[Read More]

Warna Hidupku

Cat: Cerita Lucah | By: on 21st January 2020 | 4412 Views | No Comments

Aku seorang lelaki yang di anugerahi dengan paras rupa yang mengoda.Ada yang jatuh hati pada mata brownku ini,Ada yang jatuh hati pada bibirku yang kemerahan,ada yg jatuh hati akan suaraku ini,Ada yang jatuh hati pada tubuh badanku yang bidang ini dan ada yang tertarik dgn gaya diriku ini.Itulah aku,yang mempunyai daya penarikan sehingga aku...

[Read More]