Search results for "kisah hisap susu makcik"


Cerita Lucah Seks Bebas Dengan Izan

Cat: Cerita Lucah | By: on 2nd April 2020 | 50878 Views | No Comments

Nama panggilan ku Wan dan kisah ini terjadi pada tahun 1995. Waktu itu aku baru saja 17 tahun dan sedang tunggu keputusan SPM. Jadi aku pun bekerja sebagai kerani disebuah syarikat swasta dekat dengan Jalan Pekeliling, KL. Oleh kerana merasakan yang aku ni dah dewasa, aku pun berpindah dari rumah ibubapa dan menyewa bilik bujang. Walhal rumah...

[Read More]

Cikgu suraya cikgu matematik

Cat: Cerita Lucah | By: on 18th February 2020 | 27639 Views | No Comments

Aku teringat akan kisah yang berlaku 10 tahun yang lalu, ketika aku masih lagi di alam persekolahan. Kisah yang bakal aku ceritakan ini mendatangkan kesan yang mendalam terhadap aku, terhadap kehidupanku.Semasa berada di tingkatan 5 di salah sebuah sekolah di Malaysia ini, aku terkenal dengan sifat seorang yang pemalu dan takut terhadap...

[Read More]

Work Partner

Cat: Cerita Lucah | By: on 18th January 2020 | 6293 Views | No Comments

Kejadian ni terjadi lebih kurang 2 tahun lepas. Waktu tu aku tengah tunggu result spm, so aku kerja kat hotel 4 star kat area kl. Aku kerja banquet, tapi part time je. So, bile ade function, baru aku masuk kerja. Jadi, aku banyak la masa untuk lepak-lepak. Nak dijadikan cerita, bukan aku sorang je keje part time kat situ. Ramai gak budak macam...

[Read More]

Dokter wanita yang curang

Cat: Cerita Lucah | By: on 14th January 2020 | 34543 Views | No Comments

Dokter MirantiDalam sebuah seminar sehari di hall Hotel Hilton International di Jakarta, tampak seorang wanita paruh baya berwajah manis sedang membacakan sebuah makalah tentang peranan wanita modern dalam kehidupan rumah tangga keluarga bekerja. Dengan tenang ia membaca makalah itu sambil sesekali membuat lelucon yang tak ayal membuat para...

[Read More]

Koleksi gambar awek tudung hisap batang

Cat: Gambar Bogel | By: on 26th September 2020 | 590 Views | No Comments

Melayu Bogel,Gambar Lucah,Tudung Bogel,Cerita Lucah,Video Lucahmelayu bogel, zonebogel, awek bogel,Malay Bogel,Gambar Bogel,Cerita Lucah,melayu porn,seks melayu Koleksi gambar awek tudung isap batang, Malay Tudung Hisap batang sedap, awek tudung hisap konek boyfren, Tudung Bogel, Awek Tudung Hisap Kote, budak sekolah isap...

[Read More]

Bini Memberku

Cat: Cerita Lucah | By: on 23rd January 2020 | 47742 Views | No Comments

Ini adalah kisah diri aku. Sebagaimana kebanyakan lelaki lain, aku mempunyai nafsu terhadap perempuan. Yalah,lelaki mana yang tidak, kecuali yang gay sahaja. Tetapi nafsu aku ini bukannya pada anak dara sunti, tetapi pada perempuan yang telah berkahwin pada isteri orang lain. Nak tahu kenapa? Aku pun tak tahu. Mungkin sebab thrill untuk memikat...

[Read More]

Adikku Suamiku

Cat: Cerita Lucah | By: on 2nd January 2020 | 34420 Views | No Comments

Nama akak Salina. Akak kini sudah berumur 49 tahun dan mempunyai 5 orang anak. Suami akak bekerja sebagai pegawai pemasaran manakala akak tak bekerja. Dahulu akak merupakan seorang supervisor di kilang, namun setelah mendapat anak yang ke-3, akak telah berhenti kerja dan menjadi suri rumah sepenuh masa. Apa yang akak ingin ceritakan adalah keaiban...

[Read More]

Yuran Tuisyen Ayu

Cat: Cerita Lucah | By: on 13th January 2020 | 17730 Views | No Comments

Hai kawan-kawan. Sebelum saya menceritakan pengalaman seks saya, izinkan saya perkenalkan diri saya. Saya seorang guru sekolah rendah yang mengajar Bahasa Inggeris di salah sebuah sekolah di Temerloh, Pahang. Sekolah ini adalah sekolah luar bandar (sekolah kampung) dan rata-ratanya pencapaian pelajar dalam Bahasa Inggeris adalah teruk. Boleh...

[Read More]

Aku Asmah

Cat: Cerita Lucah | By: on 4th January 2020 | 25875 Views | No Comments

Aku saperti perempuan lain, tapi aku tak tahu kenapa aku GEMAR SEX ! Maksud aku, setiap masa aku selalu dibayangi SEX. Bila aku keseorangan fikiran aku selalu melayang dan memikirkan KEGILAAN SEX. Puas sudah aku cuba melupakan segala itu, namun gambaran sex selalu tergambar dilayar fikiranku.Aku selalu terbayangkan segala macam bentuk Sex,...

[Read More]

Dosa-dosaku

Cat: Cerita Lucah | By: on 2nd January 2020 | 22719 Views | No Comments

Dosa-dosa ku...Hidup dalam dunia ni, sapertimana orang tua kata ada asam garamnya. Setiap insan pasti, mengalami MASAM atau MASIN. Mungkin masin yang dimaksudkan itu adalah PAHALA dan masam tu DOSA. Walaubagaimanapun keduadua PERASA itu selalunya menjadi bahan penting MASAKAN seharian. Jadi, terpulanglah kepada induvidu membuat pilihan untuk...

[Read More]

Hisap cipap sampai kempes

Cat: Cerita Lucah | By: on 17th March 2020 | 12513 Views | No Comments

cipap,main cipap,cipap basah,cipap ustazah,cipap kakak,cipap sedap,cipap tembam,jolok cipap,cipap berair,korek cipap,cipap ketat,lubang cipap,hisap cipap,jilat cipap,cipap awek,cipap cikgu,cipap anak,cerita cipap,gambar cipap,myfirsttime adik,main dengan ustazah,amoi cina,main dengan cikgu,main konek,main burit,burit ustazah,hisap konek,kongkek...

[Read More]

Tengok Gambar Bogel Makcik Mana Entah

Cat: Gambar Bogel, Melayu Bogel | By: on 11th January 2020 | 28320 Views | No Comments

Makcik mana entah Show More : Gambar Bogel Makcik Mana...

[Read More]