Search results for "isteri nak konek pondan melaka"


cikgu alinda

Cat: Cerita Lucah | By: on 9th April 2015 | 20991 Views | No Comments

Ini adalah pengalaman seks ku dengan cikgu sendiri. Nama cikgu tu, Cikgu Alinda (bukan sepenuhnya nama sebenar dia). Cikgu Alinda ialah seorang isteri yang dah beranak tiga. Suami dia bisnes. Umur dia Cikgu Alinda dalam lingkungan 25 tahun. Anak dia kecil lagi.Aku dah lama target nak buat seks dengan cikgu ni. Cuma masa dan keadaan saja belum...

[Read More]

Muhrim

Cat: Cerita Lucah | By: on 14th April 2015 | 13454 Views | No Comments

Peristiwa ini terjadi semasa aku dan isteri ku menumpang di rumah pangsa mertua ku sementara mendapatkan rumah sendiri. Emak mertua ku ini sa-orang suri rumah yang peramahtetapi suami nya agak pendiam. Dia nya (bapa mertua) sa-orang bekas polis yang telah bersara bila umur nya 45 tahun dan pada masa itu memandu teksi untuk pencarian hidup se hari...

[Read More]

Yuran Tuisyen Ayu

Cat: Cerita Lucah | By: on 12th April 2015 | 7191 Views | No Comments

Hai kawan-kawan. Sebelum saya menceritakan pengalaman seks saya, izinkan saya perkenalkan diri saya. Saya seorang guru sekolah rendah yang mengajar Bahasa Inggeris di salah sebuah sekolah di Temerloh, Pahang. Sekolah ini adalah sekolah luar bandar (sekolah kampung) dan rata-ratanya pencapaian pelajar dalam Bahasa Inggeris adalah teruk. Boleh...

[Read More]

Anak Mami

Cat: Cerita Lucah | By: on 10th April 2015 | 8465 Views | No Comments

Aku memang selalu dah 'make love' ..... ngan bohsia aku tak main la... biasanya ngan awek orang, bini orang and ada gak ngan mak janda....tapi kali ni nak share satu cite ni... best tak best belakang kira la... berlaku pada new year baru ni.. bulan pose tu bib.....Aku kenal awek ni dah setahun lebih... since 1997 lagi.. ada gak aku keluar ngan...

[Read More]

Skandal maria dan pak mat

Cat: Cerita Lucah | By: on 10th April 2015 | 28072 Views | No Comments

Scandel Si Pemandu TuaKerana keletihan mereka tidur hingga ke pagi. Bila orang tua itu terjaga Maria tidur dengan membelakangi orang tua itu. Dalam keadaan itu punggungnya berada rapat di perut orang tua itu. Kalaupun tidak kerana itu, memang dia sentiasa terjaga dengan batang yang keras. Selalunya kerana ingin ke bilik air. Dia bangun untuk...

[Read More]

Adik Ipar Kak Cik

Cat: Cerita Lucah | By: on 14th April 2015 | 15698 Views | No Comments

Hari tu la kan adik ipar aku datang dari kampung, maklumlah cuti sekolah. Form 4 lagi budak ni. Dia kata nak jalan-jalan tengok KL. So bini aku kata ok lah, akupun tolong sambung kata, "cantiklah tu" tapi dalam hati je. So biasalah budak-budak kalau malam nengok TV mesti lepak kat sofa. Kebetulan bilik aku cuma berdindingkan sehelai tirai nipis....

[Read More]

cerita lucah bus stop

Cat: Cerita Lucah | By: on 16th April 2015 | 8489 Views | No Comments

Aku ni seorang pemalu. So tak de lah teman-teman perempuan ni, walaupun ketika di ipt dulu.So apa yang nak aku ceritakan ni adalah kisah aku naik bas mini.Mula kerja lepas graduate, tahulah mana ada duitkan untuk beli kenderaan sendiri. So bas minilah jawapannya. Pendekkan cerita ya, mungkin ramai yang tahu macamana hal bas mini kat kl yang sesak...

[Read More]

Bini Memberku

Cat: Cerita Lucah | By: on 14th April 2015 | 20245 Views | No Comments

Ini adalah kisah diri aku. Sebagaimana kebanyakan lelaki lain, aku mempunyai nafsu terhadap perempuan. Yalah,lelaki mana yang tidak, kecuali yang gay sahaja. Tetapi nafsu aku ini bukannya pada anak dara sunti, tetapi pada perempuan yang telah berkahwin pada isteri orang lain. Nak tahu kenapa? Aku pun tak tahu. Mungkin sebab thrill untuk memikat...

[Read More]

Aku Asmah

Cat: Cerita Lucah | By: on 11th April 2015 | 17184 Views | No Comments

Aku saperti perempuan lain, tapi aku tak tahu kenapa aku GEMAR SEX ! Maksud aku, setiap masa aku selalu dibayangi SEX. Bila aku keseorangan fikiran aku selalu melayang dan memikirkan KEGILAAN SEX. Puas sudah aku cuba melupakan segala itu, namun gambaran sex selalu tergambar dilayar fikiranku.Aku selalu terbayangkan segala macam bentuk Sex,...

[Read More]

Work Partner

Cat: Cerita Lucah | By: on 13th April 2015 | 2620 Views | No Comments

Kejadian ni terjadi lebih kurang 2 tahun lepas. Waktu tu aku tengah tunggu result spm, so aku kerja kat hotel 4 star kat area kl. Aku kerja banquet, tapi part time je. So, bile ade function, baru aku masuk kerja. Jadi, aku banyak la masa untuk lepak-lepak. Nak dijadikan cerita, bukan aku sorang je keje part time kat situ. Ramai gak budak macam...

[Read More]

Pak Dukun Bapa Anakku

Cat: Cerita Lucah | By: on 16th April 2015 | 29521 Views | No Comments

Namaku Sri Mardiana, tapi teman-temanku di sekolah tempat aku mengajar memanggil Ana sahaja. Umurku 30 tahun, walaupun guru-guru di sekolahku mengatakan umurku tak melebihi 25 tahun. Memang aku sentiasa bersenam dan menjaga bentuk badanku agar sentiasa kelihatan ramping dan langsing.Suamiku seorang guru, mengajar di sekolah lain. Telah enam tahun...

[Read More]

Projek Haram Di Dusun Durian

Cat: Cerita Lucah | By: on 15th April 2015 | 9225 Views | No Comments

Ceritanya begini..... sesudah baru tamat mengambil peperiksaan SPM aku pun mulalah carik kerja kat kilang. Dapatlah aku kerja sebagai operator. Kena pulak aku dtempatkan kat Assembly, pergh... ramai awek.... Masa tu rapatlah ngan sorang awek nama Zarina. Hari hari la aku dok melakukan pengusyaran.. Cute giler cakap lu hehe... kulit putih, body pun...

[Read More]