Search results for "ikat tetek sampai lebam"


Cerita Lucah Seks Bebas Dengan Izan

Cat: Cerita Lucah | By: on 2nd April 2020 | 49219 Views | No Comments

Nama panggilan ku Wan dan kisah ini terjadi pada tahun 1995. Waktu itu aku baru saja 17 tahun dan sedang tunggu keputusan SPM. Jadi aku pun bekerja sebagai kerani disebuah syarikat swasta dekat dengan Jalan Pekeliling, KL. Oleh kerana merasakan yang aku ni dah dewasa, aku pun berpindah dari rumah ibubapa dan menyewa bilik bujang. Walhal rumah...

[Read More]

Aku Obat Awet Muda Tante Erni

Cat: Cerita Lucah | By: on 31st December 2019 | 9228 Views | No Comments

Kejadian ini terjadi ketika Aku kelas 3 SMP, yah Aku perkirakan umur Aku waktu itu baru saja 14 tahun. Aku entah kenapa yah perkembangan sexnya begitu cepat sampai-sampai umur segitu ssudah mau ngerasain yang enak-enak. Yah itu semua karena temen nyokap kali yah, Soalnya temen nyokap Aku yang namanya tante Erni ( biasa Aku panggil dia begitu )...

[Read More]

Aku dan adik awek

Cat: Cerita Lucah | By: on 6th March 2020 | 14510 Views | No Comments

Awek aku ni anak ke-2 dari 3 orang adik beradik..semuanya perempuan..yg sulung kakak ni aku panggil kak ita..yg ke-2 tu awek aku aaa (lin) dan yg ke-3 tu aku panggil ija...dia ni lah yg aku rogol tu.masa tu ija nie baru lepas spm..so..masa tu dia hanye duduk kat umah ja.. aku ni dengan family dia dah biasa sangat.maklum la dah setahun lebih...

[Read More]

Dokter wanita yang curang

Cat: Cerita Lucah | By: on 14th January 2020 | 34216 Views | No Comments

Dokter MirantiDalam sebuah seminar sehari di hall Hotel Hilton International di Jakarta, tampak seorang wanita paruh baya berwajah manis sedang membacakan sebuah makalah tentang peranan wanita modern dalam kehidupan rumah tangga keluarga bekerja. Dengan tenang ia membaca makalah itu sambil sesekali membuat lelucon yang tak ayal membuat para...

[Read More]

cerita lucah di ultahku

Cat: Cerita Lucah | By: on 20th March 2020 | 7212 Views | No Comments

Cerita seks ini menceritakan pengalaman malam ultahku. Menjadi anak pandai memang bukan kemauan ku, Semua yang aku dapatkan tidak luput dari sebuah usaha kerasku,dari kecil hingga sekarang orang tuaku sangat menjunjung tinggi nilai pendidikan.Dengan kita didik mustinya setiap orang punya wawasan luas,pandangan-pandangan positif agar menjadi bekal...

[Read More]

Cikgu suraya cikgu matematik

Cat: Cerita Lucah | By: on 18th February 2020 | 27063 Views | No Comments

Aku teringat akan kisah yang berlaku 10 tahun yang lalu, ketika aku masih lagi di alam persekolahan. Kisah yang bakal aku ceritakan ini mendatangkan kesan yang mendalam terhadap aku, terhadap kehidupanku.Semasa berada di tingkatan 5 di salah sebuah sekolah di Malaysia ini, aku terkenal dengan sifat seorang yang pemalu dan takut terhadap...

[Read More]

Tina

Cat: Cerita Lucah | By: on 23rd March 2020 | 29587 Views | No Comments

Aku bernama tina. Sekarang ku berumur 16 tahun. Aku ingin berkongsi cerita seks pertama yang aku alami ketika aku berumur 13 tahun. Aku dilahirkan di dalam keluarga yang terdiri daripada keluarga yang tegas. Bapaku seorang pegawai polis dan ibuku seorang pegawai di jabatan pendaftaran Negara. Aku merupakan anak bongsu dari 5 orang adik-beradik dan...

[Read More]

Gila Batang

Cat: Gallery Bogel, Gambar Bogel, Melayu Bogel | By: on 23rd August 2017 | 8095 Views | No Comments

Malay Bogel,Gambar Bogel,Cerita Lucah - Gila Batang - Wanita Cari Batang,Foto Amput awek Indonesia Young,Amoi Gosok Pantak KT WhatsApp,Cibai Sedap,Awek18sx,Sayangku Bogel,Sedapnya Burit,Makcik Telanjang Ini adalah kali pertama aku menceritakan pengalaman sex aku di web ini. Aku ni bukannya pandai sangat nak cerita, tapi aku buat sekadar yang...

[Read More]

cikgu alinda

Cat: Cerita Lucah | By: on 24th December 2019 | 44250 Views | No Comments

Ini adalah pengalaman seks ku dengan cikgu sendiri. Nama cikgu tu, Cikgu Alinda (bukan sepenuhnya nama sebenar dia). Cikgu Alinda ialah seorang isteri yang dah beranak tiga. Suami dia bisnes. Umur dia Cikgu Alinda dalam lingkungan 25 tahun. Anak dia kecil lagi.Aku dah lama target nak buat seks dengan cikgu ni. Cuma masa dan keadaan saja belum...

[Read More]

Koleksi Gambar Bogel Awek Bohsia Comel

Cat: Gambar Bogel | By: on 4th June 2016 | 7086 Views | No Comments

Koleksi Gambar Bogel Awek Bohsia Comel - Koleksi Gambar Bogel Awek Bohsia Comel - tetek awek tudung viedo seks nur fazura dgn laki gambar awek hisap batang gambar puki japan keluar air mani puki gambar lubang pepek perempuan gemok tetek dan pepek baik puki keluar darah dokter gambar puki tembam brunai puki amput pussy awek barat nad zainal bogel...

[Read More]

Anak Mami

Cat: Cerita Lucah | By: on 29th December 2019 | 15357 Views | No Comments

Aku memang selalu dah 'make love' ..... ngan bohsia aku tak main la... biasanya ngan awek orang, bini orang and ada gak ngan mak janda....tapi kali ni nak share satu cite ni... best tak best belakang kira la... berlaku pada new year baru ni.. bulan pose tu bib.....Aku kenal awek ni dah setahun lebih... since 1997 lagi.. ada gak aku keluar ngan...

[Read More]

awek tetek besar bogel

Cat: Cerita Lucah | By: on 13th March 2020 | 12547 Views | No Comments

Melihat gambar bogel awek tetek besar memang mengasikkan apalagi awek tetek besar tersebut adalah awek yang comel, bersih, cantik menawan. gambar awek tetek besar bogel sekarang ini mudah di dapatkan maupun sangat mudah di ketemukan di internet. gambar awek tetek besar bogel diatas salah satu contoh yang kami temukan di internet. Demikian...

[Read More]