Search results for "ibu burit besar dihenjut jiran"


Dokter wanita yang curang

Cat: Cerita Lucah | By: on 12th April 2015 | 16916 Views | No Comments

Dokter MirantiDalam sebuah seminar sehari di hall Hotel Hilton International di Jakarta, tampak seorang wanita paruh baya berwajah manis sedang membacakan sebuah makalah tentang peranan wanita modern dalam kehidupan rumah tangga keluarga bekerja. Dengan tenang ia membaca makalah itu sambil sesekali membuat lelucon yang tak ayal membuat para...

[Read More]

Aku Obat Awet Muda Tante Erni

Cat: Cerita Lucah | By: on 10th April 2015 | 6468 Views | No Comments

Kejadian ini terjadi ketika Aku kelas 3 SMP, yah Aku perkirakan umur Aku waktu itu baru saja 14 tahun. Aku entah kenapa yah perkembangan sexnya begitu cepat sampai-sampai umur segitu ssudah mau ngerasain yang enak-enak. Yah itu semua karena temen nyokap kali yah, Soalnya temen nyokap Aku yang namanya tante Erni ( biasa Aku panggil dia begitu )...

[Read More]

Aku Asmah

Cat: Cerita Lucah | By: on 11th April 2015 | 16874 Views | No Comments

Aku saperti perempuan lain, tapi aku tak tahu kenapa aku GEMAR SEX ! Maksud aku, setiap masa aku selalu dibayangi SEX. Bila aku keseorangan fikiran aku selalu melayang dan memikirkan KEGILAAN SEX. Puas sudah aku cuba melupakan segala itu, namun gambaran sex selalu tergambar dilayar fikiranku.Aku selalu terbayangkan segala macam bentuk Sex,...

[Read More]

Adikku Suamiku

Cat: Cerita Lucah | By: on 11th April 2015 | 15429 Views | No Comments

Nama akak Salina. Akak kini sudah berumur 49 tahun dan mempunyai 5 orang anak. Suami akak bekerja sebagai pegawai pemasaran manakala akak tak bekerja. Dahulu akak merupakan seorang supervisor di kilang, namun setelah mendapat anak yang ke-3, akak telah berhenti kerja dan menjadi suri rumah sepenuh masa. Apa yang akak ingin ceritakan adalah keaiban...

[Read More]

Pak Dukun Bapa Anakku

Cat: Cerita Lucah | By: on 16th April 2015 | 28960 Views | No Comments

Namaku Sri Mardiana, tapi teman-temanku di sekolah tempat aku mengajar memanggil Ana sahaja. Umurku 30 tahun, walaupun guru-guru di sekolahku mengatakan umurku tak melebihi 25 tahun. Memang aku sentiasa bersenam dan menjaga bentuk badanku agar sentiasa kelihatan ramping dan langsing.Suamiku seorang guru, mengajar di sekolah lain. Telah enam tahun...

[Read More]

Dosa-dosaku

Cat: Cerita Lucah | By: on 11th April 2015 | 9683 Views | No Comments

Dosa-dosa ku...Hidup dalam dunia ni, sapertimana orang tua kata ada asam garamnya. Setiap insan pasti, mengalami MASAM atau MASIN. Mungkin masin yang dimaksudkan itu adalah PAHALA dan masam tu DOSA. Walaubagaimanapun keduadua PERASA itu selalunya menjadi bahan penting MASAKAN seharian. Jadi, terpulanglah kepada induvidu membuat pilihan untuk...

[Read More]

Anak Dara Tua 2

Cat: Cerita Lucah | By: on 12th April 2015 | 7208 Views | No Comments

Perhubungan Aisya(aku) dengan Abang N berjalan dengan baik semenjak diperkenalkan. Malah kemesraan berputik namun tiada komitmen yang dinyatakan secara berterang-terangan. Aisya ada hati tapi soal-soal perkahwinan tidak pernah disentuh dalam persahabatan ini.Lunch, dinner and tea adalah kebiasaan. Aku happy dan comforta-ble dengan Abang N....

[Read More]

Ramesh si driver

Cat: Cerita Lucah | By: on 9th April 2015 | 6303 Views | No Comments

Habis periksa SPM aku berkerja di kilang. Aku dan lima lagi kawan tinggal di sebuah rumah yang disewa oleh majikan. Setiap hari aku dan kawan-kawan dijemput ke tempat kerja dengan van yang dipandu oleh seorang lelaki india. Lelaki india yang berumur dalam lingkungan 27 tahun itu namanya Ramesh. Petang hari kami dijemput semula oleh Ramesh untuk...

[Read More]

Ah Long

Cat: Cerita Lucah | By: on 13th April 2015 | 8339 Views | No Comments

Sudah pukul 7.00 petang. Linda bergegas meninggalkan pejabat untuk pulang ke rumah. Dia tak mahu sampai di rumah selepas maghrib. Pantas dia menuruni anak tangga dan menuju ke keretanya yang diparkir di bahagian basement. Kunci suis diputar dan kereta mengaum kuat. Gear ditolak ke nombor satu dan kereta mula bergerak. Linda memberi tumpuan...

[Read More]

Ibu Rakam Aksi Berahi Dengan Anak Kandung (Gambar)

Cat: Gambar Bogel, Melayu Bogel | By: on 17th September 2012 | 3897 Views | No Comments

Seorang ibu yang merakam video seks yang sedang melakukan oral seks terhadap anak kandungnya setelah mereka bertemu kembali setelah 15 tahun berpisah. Ibu ini mengatakan bahawa hubungannya dengan anaknya bukanlah hubungan sedarah melainkan minat genetik.Mistie Rebecca Atkinson, 32, dijatuhi hukuman empat tahun lapan bulan penjara di...

[Read More]

Skandal maria dan pak mat

Cat: Cerita Lucah | By: on 10th April 2015 | 27711 Views | No Comments

Scandel Si Pemandu TuaKerana keletihan mereka tidur hingga ke pagi. Bila orang tua itu terjaga Maria tidur dengan membelakangi orang tua itu. Dalam keadaan itu punggungnya berada rapat di perut orang tua itu. Kalaupun tidak kerana itu, memang dia sentiasa terjaga dengan batang yang keras. Selalunya kerana ingin ke bilik air. Dia bangun untuk...

[Read More]

Bayar Hutang

Cat: Cerita Lucah | By: on 11th April 2015 | 20324 Views | No Comments

Setelah beres semua kerja di salah sebuah lading di Utara Johor, aku dan Raj pulang semula ke ibu pejabat. "Nanti kalau ada chance boleh tak cipap Ros terima kehadiran batang saya?" Raj bersuara semasa kereta yang dipandunya memasuki highway Tangkak ke K.L. "Ah Raj ni tak ada cerita lain ke asyik batang dan cipap saja. Tak kan tak puas, lima malam...

[Read More]