Search results for "gambar cipap ustazah"


Sayang Ustazah Sayang

Cat: Cerita Lucah | By: on 15th April 2015 | 17240 Views | No Comments

Pada suatu hari ustazah norzalina dan cikgu ali dikunjungi pak dollah. Pak dollah yang berumur 63 tahun adalah ayah mentua kepada ustazah norzalina. Suami isteri ini sangat gembira dengan kedatangan pak dollah. Pak dollah telah bercerai dengan isterinya 6 tahun yang lalu. Cikgu ali dan ustazah norzalina mengajar disebuah sekolah yang berhampiran...

[Read More]

Bayar Hutang

Cat: Cerita Lucah | By: on 11th April 2015 | 20324 Views | No Comments

Setelah beres semua kerja di salah sebuah lading di Utara Johor, aku dan Raj pulang semula ke ibu pejabat. "Nanti kalau ada chance boleh tak cipap Ros terima kehadiran batang saya?" Raj bersuara semasa kereta yang dipandunya memasuki highway Tangkak ke K.L. "Ah Raj ni tak ada cerita lain ke asyik batang dan cipap saja. Tak kan tak puas, lima malam...

[Read More]

Adikku Suamiku

Cat: Cerita Lucah | By: on 11th April 2015 | 15429 Views | No Comments

Nama akak Salina. Akak kini sudah berumur 49 tahun dan mempunyai 5 orang anak. Suami akak bekerja sebagai pegawai pemasaran manakala akak tak bekerja. Dahulu akak merupakan seorang supervisor di kilang, namun setelah mendapat anak yang ke-3, akak telah berhenti kerja dan menjadi suri rumah sepenuh masa. Apa yang akak ingin ceritakan adalah keaiban...

[Read More]

Aku dan Daddy

Cat: Cerita Lucah | By: on 15th April 2015 | 40727 Views | No Comments

Just call me Tasha, Kisahnya bermula pada satu petang pada tanggal 16 January 1996 . Masa tu I baru 15th. Masa tu I cuma tinggal berdua di rumah dengan daddy I , namanye Rosli . Mother I, Diana kat oversea for her buss. schedule. Macam biasa petang-petang I dan daddy biasanya enjoy swimming kat pool dalam rumah . That day pun macam tu, I dan...

[Read More]

Kempen Pelajar Sekolah Berbaju Kurung dan koleksi gambar (18 Gambar)

Cat: Gambar Bogel, Melayu Bogel | By: on 9th April 2015 | 20181 Views | No Comments

Kecoh kini pelajar sekolah perempuan yang dihalau balik kerana memakai baju kurung. Maka ada pihak yang meminta semua pelajar wanita yang telah membeli baju kurung untuk memakainya demi menunjukkan solidariti dan sokongan moral.Kami juga ingin menunjukkan sokongan kami dengan berkongsi keistimewaan baju kurung, sesiapa yang memakainya akan...

[Read More]

Anak Dara Tua 2

Cat: Cerita Lucah | By: on 12th April 2015 | 7208 Views | No Comments

Perhubungan Aisya(aku) dengan Abang N berjalan dengan baik semenjak diperkenalkan. Malah kemesraan berputik namun tiada komitmen yang dinyatakan secara berterang-terangan. Aisya ada hati tapi soal-soal perkahwinan tidak pernah disentuh dalam persahabatan ini.Lunch, dinner and tea adalah kebiasaan. Aku happy dan comforta-ble dengan Abang N....

[Read More]

Gambar artis Anugerah Juara Lagu AJL 29 (41 gambar)

Cat: Gambar Bogel, Melayu Bogel | By: on 11th April 2015 | 4957 Views | No Comments

Berikut adalah keputusan AJL 29 2014 yang berlangsung pada 18 januari 2015..1. Juara – ‘Apa Khabar’, Joe Flizzow & Sonaone2. Naib Juara – ‘Masih Aku Cinta’, Shila Amzah3. Tempat Ketiga – ‘Di Pintu Syurga’, Dayang Nurfaizah4. Vokal Terbaik – Dayang Nurfaizah5. Persembahan Terbaik – Mojo & Caliph Buskers.Ternyata...

[Read More]

Koleksi Gambar Awek Melayu Tudung 11

Cat: Gambar Bogel, Melayu Bogel | By: on 9th April 2015 | 12295 Views | No Comments

Klik gambar untuk besarkanClick image to enlargeAwek ustazah seksi tudung kulit putih halus gebu ghairahAwek student sekolah agama pun nak pakai tshirt ketat gakAwek sekarang pandai agama tapi seluar ketatAwek tudung tshirt amerika seksiTags : awek main sedap, Awek Melayu Comel, Awek Melayu Hot, awek mix, awek seksi, awek tudung, awek tudung...

[Read More]

Gambar bogel melayu

Cat: Cerita Lucah | By: on 11th April 2015 | 9464 Views | No Comments

Gambar bogel melayu ternyata banyak di minati para peselancar di internet, mereka rela berjam jam di depan laptop atau HP untuk mendapatkan Gambar bogel melayu. Gambar bogel melayu yang muncul pun beragam. entah dari mana asal mula Gambar bogel melayu itu berada. apakah anda juga sedang mencari Gambar bogel melayu...

[Read More]

Koleksi Gambar Awek Melayu Tudung 9

Cat: Gambar Bogel, Melayu Bogel | By: on 14th April 2015 | 8181 Views | No Comments

Gambar HQ HD.. Klik gambar untuk besarkanClick image to enlargeAwek muslimah juga mempunyai aset buah dada atau tetek yang besar.. dengan berseluar hitam ketat, fuh.. cair tok imamAwek IPT yang terlalu excited bergambar sehingga menonjolkan dadaAnda suka kucing? Ngorat la awek tudung tshirt ketat tetek besar ni.. heheTags : awek main sedap, Awek...

[Read More]

azie bagus

Cat: Cerita Lucah | By: on 15th April 2015 | 6911 Views | No Comments

Guru-guru muda di sekolah ini memanggilnya Kak Azi. “Oh, Lan, masuklah..” pelawa Kak Azi dengan senyum manja dan lehernya yang jinjang itu kelihatan melintok lembut mengghairahkan. “Tuan pengetua…” sampukku ragu-ragu sambil menapak ke dalam banglow mewah itu. “Abang Samad baru ke JPN…katanya mesyuarat dengan Pengarah”. “Ooh gitu,...

[Read More]

HOT! PEMENANG PROGRAM REALITI SIAR GAMBAR TERLANJANG DI TWITTER!

Cat: Gambar Bogel, Melayu Bogel | By: on 11th May 2012 | 2564 Views | No Comments

 LOS ANGELES - Pemenang program realiti televisyen, America's Next Top Model yang pertama, Adrianne Curry menyiarkan beberapa gambar termasuk dalam keadaan bogel di laman Twitter miliknya, lapor sebuah akhbar kelmarin. Gambar di dalam bilik mandi itu menunjukkan tubuhnya yang hanya ditutupi oleh buih sabun dengan kedudukan sedikit...

[Read More]