Search results for "duda suka burit janda"


Dosa-dosaku

Cat: Cerita Lucah | By: on 11th April 2015 | 9683 Views | No Comments

Dosa-dosa ku...Hidup dalam dunia ni, sapertimana orang tua kata ada asam garamnya. Setiap insan pasti, mengalami MASAM atau MASIN. Mungkin masin yang dimaksudkan itu adalah PAHALA dan masam tu DOSA. Walaubagaimanapun keduadua PERASA itu selalunya menjadi bahan penting MASAKAN seharian. Jadi, terpulanglah kepada induvidu membuat pilihan untuk...

[Read More]

Aku Asmah

Cat: Cerita Lucah | By: on 11th April 2015 | 16874 Views | No Comments

Aku saperti perempuan lain, tapi aku tak tahu kenapa aku GEMAR SEX ! Maksud aku, setiap masa aku selalu dibayangi SEX. Bila aku keseorangan fikiran aku selalu melayang dan memikirkan KEGILAAN SEX. Puas sudah aku cuba melupakan segala itu, namun gambaran sex selalu tergambar dilayar fikiranku.Aku selalu terbayangkan segala macam bentuk Sex,...

[Read More]

Dokter wanita yang curang

Cat: Cerita Lucah | By: on 12th April 2015 | 16916 Views | No Comments

Dokter MirantiDalam sebuah seminar sehari di hall Hotel Hilton International di Jakarta, tampak seorang wanita paruh baya berwajah manis sedang membacakan sebuah makalah tentang peranan wanita modern dalam kehidupan rumah tangga keluarga bekerja. Dengan tenang ia membaca makalah itu sambil sesekali membuat lelucon yang tak ayal membuat para...

[Read More]

Aku Obat Awet Muda Tante Erni

Cat: Cerita Lucah | By: on 10th April 2015 | 6468 Views | No Comments

Kejadian ini terjadi ketika Aku kelas 3 SMP, yah Aku perkirakan umur Aku waktu itu baru saja 14 tahun. Aku entah kenapa yah perkembangan sexnya begitu cepat sampai-sampai umur segitu ssudah mau ngerasain yang enak-enak. Yah itu semua karena temen nyokap kali yah, Soalnya temen nyokap Aku yang namanya tante Erni ( biasa Aku panggil dia begitu )...

[Read More]

Aku Bohsia Sekolah

Cat: Cerita Lucah | By: on 16th April 2015 | 14960 Views | No Comments

Rina Safina satu nama yang telah terukir disebuah sekolah di KL.Sebut sahaja nama itu satu sekolah akan tahu budak gatal dan banyak boyfriend. Ahh.. itu tak kisah beb, hati mahu senang , seronok-seronok aje. Janji aku tak kesunyian. Kalau nak diikut aku ni taklah sejahat macam dia orang tu. Sampai keluar malam dengan mat motor. Itu dah jadi...

[Read More]

cerita lucah rintihan mak janda

Cat: Cerita Lucah | By: on 15th April 2015 | 12662 Views | No Comments

Membesar dalam keluarga yang mewah memang saat yang mengembirakan, apa sahaja yang diimpikan pasti menjadi kenyataan. Wang ringgit mengalir seperti air di teresan. Barang-barang yang berharga dari luar dan dalam negeri menjadi mainan di badanku, dari segi pakaian, kasut dan sebagainya sudah tidak daya untuk aku senaraikan namanya. Namun hanya...

[Read More]

Kisah Temuduga

Cat: Cerita Lucah | By: on 12th April 2015 | 13639 Views | No Comments

Jawatan Kosong :Setiausaha Peribadi EksekutifUntuk wanita muda sahajaGaji: RM3,500 (tidak termasuk bonus+komisyen)Kelayakan:-Berusia 18 tahun dan tidak lebih 25 tahun semasa memohon.-Masih bujang dan tidak terikat dengan sebarang perhubungan.-Mempunyai penampilan dan susuk badan yang menarik.-Sanggup dan berani berdikari.-Bekerja secara...

[Read More]

Ah Long

Cat: Cerita Lucah | By: on 13th April 2015 | 8339 Views | No Comments

Sudah pukul 7.00 petang. Linda bergegas meninggalkan pejabat untuk pulang ke rumah. Dia tak mahu sampai di rumah selepas maghrib. Pantas dia menuruni anak tangga dan menuju ke keretanya yang diparkir di bahagian basement. Kunci suis diputar dan kereta mengaum kuat. Gear ditolak ke nombor satu dan kereta mula bergerak. Linda memberi tumpuan...

[Read More]

cikgu alinda

Cat: Cerita Lucah | By: on 9th April 2015 | 20304 Views | No Comments

Ini adalah pengalaman seks ku dengan cikgu sendiri. Nama cikgu tu, Cikgu Alinda (bukan sepenuhnya nama sebenar dia). Cikgu Alinda ialah seorang isteri yang dah beranak tiga. Suami dia bisnes. Umur dia Cikgu Alinda dalam lingkungan 25 tahun. Anak dia kecil lagi.Aku dah lama target nak buat seks dengan cikgu ni. Cuma masa dan keadaan saja belum...

[Read More]

Tonton video lucah

Cat: Cerita Lucah | By: on 13th April 2015 | 9339 Views | No Comments

“Nor, masuk bilik saya sekejap.”Petang itu kira-kira pukul 6.00 petang waktu aku bersiap-siap untuk pulang Datuk Ong Tee Liat yang baru pulang dari menghadiri mesyuarat dengan pelanggannya mendekati mejaku dan mengarah agar aku masuk ke biliknya. Aku lihat muka Datuk Ong kemerehan dan langkahnya terkocoh-kocoh laju.Aku memikirkan sesuatu,...

[Read More]

Anak Mami

Cat: Cerita Lucah | By: on 10th April 2015 | 8199 Views | No Comments

Aku memang selalu dah 'make love' ..... ngan bohsia aku tak main la... biasanya ngan awek orang, bini orang and ada gak ngan mak janda....tapi kali ni nak share satu cite ni... best tak best belakang kira la... berlaku pada new year baru ni.. bulan pose tu bib.....Aku kenal awek ni dah setahun lebih... since 1997 lagi.. ada gak aku keluar ngan...

[Read More]

Anak Dara Tua 2

Cat: Cerita Lucah | By: on 12th April 2015 | 7208 Views | No Comments

Perhubungan Aisya(aku) dengan Abang N berjalan dengan baik semenjak diperkenalkan. Malah kemesraan berputik namun tiada komitmen yang dinyatakan secara berterang-terangan. Aisya ada hati tapi soal-soal perkahwinan tidak pernah disentuh dalam persahabatan ini.Lunch, dinner and tea adalah kebiasaan. Aku happy dan comforta-ble dengan Abang N....

[Read More]