Search results for "cerpen puki tetek"


Kisah Temuduga

Cat: Cerita Lucah | By: on 12th April 2015 | 15024 Views | No Comments

Jawatan Kosong :Setiausaha Peribadi EksekutifUntuk wanita muda sahajaGaji: RM3,500 (tidak termasuk bonus+komisyen)Kelayakan:-Berusia 18 tahun dan tidak lebih 25 tahun semasa memohon.-Masih bujang dan tidak terikat dengan sebarang perhubungan.-Mempunyai penampilan dan susuk badan yang menarik.-Sanggup dan berani berdikari.-Bekerja secara...

[Read More]

Abang N Izah

Cat: Cerita Lucah | By: on 16th April 2015 | 11296 Views | No Comments

Pukul 7 a.m, pintu bilik diketuk. Aku dan Abang terjaga. Mamai sekejap, baru teringat kami tidur di rumah Kak ngah malam tadi, dalam bilik si Along Edi, anak Kak ngah yang tua. Aku terus pergi mandi. Mandi hadas sebab malam tadi sempat aku meminta difuck oleh Abang N. Dengan suamiku tiada apa-apa berlaku sebab suamiku tidak kisah sangat bab...

[Read More]

Adik Ipar Kak Cik

Cat: Cerita Lucah | By: on 14th April 2015 | 16371 Views | No Comments

Hari tu la kan adik ipar aku datang dari kampung, maklumlah cuti sekolah. Form 4 lagi budak ni. Dia kata nak jalan-jalan tengok KL. So bini aku kata ok lah, akupun tolong sambung kata, "cantiklah tu" tapi dalam hati je. So biasalah budak-budak kalau malam nengok TV mesti lepak kat sofa. Kebetulan bilik aku cuma berdindingkan sehelai tirai nipis....

[Read More]

Yuran Tuisyen Ayu

Cat: Cerita Lucah | By: on 12th April 2015 | 7828 Views | No Comments

Hai kawan-kawan. Sebelum saya menceritakan pengalaman seks saya, izinkan saya perkenalkan diri saya. Saya seorang guru sekolah rendah yang mengajar Bahasa Inggeris di salah sebuah sekolah di Temerloh, Pahang. Sekolah ini adalah sekolah luar bandar (sekolah kampung) dan rata-ratanya pencapaian pelajar dalam Bahasa Inggeris adalah teruk. Boleh...

[Read More]

Aku Bohsia Sekolah

Cat: Cerita Lucah | By: on 16th April 2015 | 15637 Views | No Comments

Rina Safina satu nama yang telah terukir disebuah sekolah di KL.Sebut sahaja nama itu satu sekolah akan tahu budak gatal dan banyak boyfriend. Ahh.. itu tak kisah beb, hati mahu senang , seronok-seronok aje. Janji aku tak kesunyian. Kalau nak diikut aku ni taklah sejahat macam dia orang tu. Sampai keluar malam dengan mat motor. Itu dah jadi...

[Read More]

Tengok Gambar Bogel Tetek Melayu Yang Awesome

Cat: Gambar Bogel, Melayu Bogel | By: on 15th April 2015 | 6911 Views | No Comments

Tetek Melayu yang awesome Show More : Gambar Bogel Tetek Melayu Yang...

[Read More]

Tengok Gambar Bogel Bertudung Dengan Tetek Berputing

Cat: Gambar Bogel, Melayu Bogel | By: on 15th April 2015 | 9887 Views | No Comments

Bertudung dengan tetek berputing hitam Show More : Gambar Bogel Bertudung Dengan Tetek...

[Read More]

Tengok Gambar Bogel Tetek Awak Ranum

Cat: Gambar Bogel, Melayu Bogel | By: on 13th April 2015 | 4953 Views | No Comments

Tetek awak ranum Show More : Gambar Bogel Tetek Awak...

[Read More]

cun seksi tetek breast cantik tudung montok

Cat: Gambar Bogel, Melayu Bogel | By: on 15th April 2015 | 7317 Views | No Comments

...

[Read More]

awek melayu seksi cantik bogel cun ketat tetek breast tudung

Cat: Gambar Bogel, Melayu Bogel | By: on 12th April 2015 | 10472 Views | No Comments

...

[Read More]

cerita lucah di rumah sewa

Cat: Cerita Lucah | By: on 13th April 2015 | 10360 Views | No Comments

Dulu mak aku bagi sewa rumah aku kat budak-budak perempuan kerja kilang.masa tu aku sekolah lagi jadi tak ada apa-apa la.diorang ni semua tu daripada aku,ada la dalam 1-3 tahun.aku sebab kuat study jadi aku tak fikir sangat tentang benda-benda tak elok walaupun aku ni kuat melancap. diorang ni memang seksi-seksi belaka.pakai baju tu kadang-kadang...

[Read More]

bini abg murad

Cat: Cerita Lucah | By: on 14th April 2015 | 9147 Views | No Comments

Ketika ini aku masih memikirkan apa yang perlu aku buat untuk menjelaskan pekara sebenar kepada Abg Murad.Peristiwa pada bulan lepas betul-betul menghantui fikiranku.Aku sudah mengingatkan Abg Murad supaya membetulkan kunci bilik airnya kerana ia tidak boleh dikunci.Ceritanya beginiā€¦. Bulan lepas iaitu bulan Mei 1999,aku bertandang ke rumah Abg...

[Read More]