Search results for "cerita sex tetek besar bergambar"


Dokter wanita yang curang

Cat: Cerita Lucah | By: on 14th January 2020 | 29038 Views | No Comments

Dokter MirantiDalam sebuah seminar sehari di hall Hotel Hilton International di Jakarta, tampak seorang wanita paruh baya berwajah manis sedang membacakan sebuah makalah tentang peranan wanita modern dalam kehidupan rumah tangga keluarga bekerja. Dengan tenang ia membaca makalah itu sambil sesekali membuat lelucon yang tak ayal membuat para...

[Read More]

Aku Asmah

Cat: Cerita Lucah | By: on 4th January 2020 | 23436 Views | No Comments

Aku saperti perempuan lain, tapi aku tak tahu kenapa aku GEMAR SEX ! Maksud aku, setiap masa aku selalu dibayangi SEX. Bila aku keseorangan fikiran aku selalu melayang dan memikirkan KEGILAAN SEX. Puas sudah aku cuba melupakan segala itu, namun gambaran sex selalu tergambar dilayar fikiranku.Aku selalu terbayangkan segala macam bentuk Sex,...

[Read More]

Pak Dukun Bapa Anakku

Cat: Cerita Lucah | By: on 11th February 2020 | 42046 Views | No Comments

Namaku Sri Mardiana, tapi teman-temanku di sekolah tempat aku mengajar memanggil Ana sahaja. Umurku 30 tahun, walaupun guru-guru di sekolahku mengatakan umurku tak melebihi 25 tahun. Memang aku sentiasa bersenam dan menjaga bentuk badanku agar sentiasa kelihatan ramping dan langsing.Suamiku seorang guru, mengajar di sekolah lain. Telah enam tahun...

[Read More]

cerita lucah bus stop

Cat: Cerita Lucah | By: on 12th February 2020 | 17293 Views | No Comments

Aku ni seorang pemalu. So tak de lah teman-teman perempuan ni, walaupun ketika di ipt dulu.So apa yang nak aku ceritakan ni adalah kisah aku naik bas mini.Mula kerja lepas graduate, tahulah mana ada duitkan untuk beli kenderaan sendiri. So bas minilah jawapannya. Pendekkan cerita ya, mungkin ramai yang tahu macamana hal bas mini kat kl yang sesak...

[Read More]

Adikku Suamiku

Cat: Cerita Lucah | By: on 2nd January 2020 | 28254 Views | No Comments

Nama akak Salina. Akak kini sudah berumur 49 tahun dan mempunyai 5 orang anak. Suami akak bekerja sebagai pegawai pemasaran manakala akak tak bekerja. Dahulu akak merupakan seorang supervisor di kilang, namun setelah mendapat anak yang ke-3, akak telah berhenti kerja dan menjadi suri rumah sepenuh masa. Apa yang akak ingin ceritakan adalah keaiban...

[Read More]

Abang N Izah

Cat: Cerita Lucah | By: on 14th February 2020 | 15112 Views | No Comments

Pukul 7 a.m, pintu bilik diketuk. Aku dan Abang terjaga. Mamai sekejap, baru teringat kami tidur di rumah Kak ngah malam tadi, dalam bilik si Along Edi, anak Kak ngah yang tua. Aku terus pergi mandi. Mandi hadas sebab malam tadi sempat aku meminta difuck oleh Abang N. Dengan suamiku tiada apa-apa berlaku sebab suamiku tidak kisah sangat bab...

[Read More]

Anak Dara Tua 2

Cat: Cerita Lucah | By: on 9th January 2020 | 11175 Views | No Comments

Perhubungan Aisya(aku) dengan Abang N berjalan dengan baik semenjak diperkenalkan. Malah kemesraan berputik namun tiada komitmen yang dinyatakan secara berterang-terangan. Aisya ada hati tapi soal-soal perkahwinan tidak pernah disentuh dalam persahabatan ini.Lunch, dinner and tea adalah kebiasaan. Aku happy dan comforta-ble dengan Abang N....

[Read More]

Bapa tiri terer romen

Cat: Cerita Lucah | By: on 3rd January 2020 | 13127 Views | No Comments

Mak dengan ayah aku berpisah masa aku Tingkatan 3. Ayah aku dengan segera kahwin balik dengan andalusia. Mak aku tak kahwin, tapi boleh tahanlah pakwenya sana sini. Akhirnya dia kahwin duda anak tiga dua tahun lalu.Aku pun hairan juga kerana dalam ramai-ramai boyfriendnya yang kaya, dia pilih duda tokey kain tu. Tapi aku akui bapak tiri aku tu...

[Read More]

kisah lucah melancap

Cat: Cerita Lucah | By: on 10th January 2020 | 33692 Views | No Comments

Hari itu hari Ahad, rutin hidup aku adalah Isnin dan Rabu melayan Lin dan Farah semasa kelas tusyen, Sabtu melayan pensyarah aku di biliknya dan hari Ahad adalah hari untuk diri aku sendiri! Setiap Ahad, aku akan merayau rayau di pasaraya sekitar Johor untuk "mencuci mata" dengan memerhatikan wanita wanita seksi yang berjalan dengan pelbagai jenis...

[Read More]

cerita lucah di rumah sewa

Cat: Cerita Lucah | By: on 16th January 2020 | 17247 Views | No Comments

Dulu mak aku bagi sewa rumah aku kat budak-budak perempuan kerja kilang.masa tu aku sekolah lagi jadi tak ada apa-apa la.diorang ni semua tu daripada aku,ada la dalam 1-3 tahun.aku sebab kuat study jadi aku tak fikir sangat tentang benda-benda tak elok walaupun aku ni kuat melancap. diorang ni memang seksi-seksi belaka.pakai baju tu kadang-kadang...

[Read More]

Adik Ipar Kak Cik

Cat: Cerita Lucah | By: on 28th January 2020 | 22173 Views | No Comments

Hari tu la kan adik ipar aku datang dari kampung, maklumlah cuti sekolah. Form 4 lagi budak ni. Dia kata nak jalan-jalan tengok KL. So bini aku kata ok lah, akupun tolong sambung kata, "cantiklah tu" tapi dalam hati je. So biasalah budak-budak kalau malam nengok TV mesti lepak kat sofa. Kebetulan bilik aku cuma berdindingkan sehelai tirai nipis....

[Read More]

Dosa-dosaku

Cat: Cerita Lucah | By: on 2nd January 2020 | 18683 Views | No Comments

Dosa-dosa ku...Hidup dalam dunia ni, sapertimana orang tua kata ada asam garamnya. Setiap insan pasti, mengalami MASAM atau MASIN. Mungkin masin yang dimaksudkan itu adalah PAHALA dan masam tu DOSA. Walaubagaimanapun keduadua PERASA itu selalunya menjadi bahan penting MASAKAN seharian. Jadi, terpulanglah kepada induvidu membuat pilihan untuk...

[Read More]