Search results for "cerita sex paksa"


cerita lucah bus stop

Cat: Cerita Lucah | By: on 16th April 2015 | 14323 Views | No Comments

Aku ni seorang pemalu. So tak de lah teman-teman perempuan ni, walaupun ketika di ipt dulu.So apa yang nak aku ceritakan ni adalah kisah aku naik bas mini.Mula kerja lepas graduate, tahulah mana ada duitkan untuk beli kenderaan sendiri. So bas minilah jawapannya. Pendekkan cerita ya, mungkin ramai yang tahu macamana hal bas mini kat kl yang sesak...

[Read More]

Singaporeans want more sex: Survey

Cat: Gambar Bogel, Melayu Bogel | By: on 13th April 2015 | 5113 Views | No Comments

WHETHER they are too tired from work, busy with the kids or just too shy, it seems Singaporeans are not making love as often as they would like.Men here had sex 5.2 times on average per month - even though they would ideally like to be doing it 8.7 times - said a survey commissioned by drug maker Pfizer.Singaporean women also felt they were...

[Read More]

sex videos mp4

Cat: Cerita Lucah | By: on 11th April 2015 | 6967 Views | No Comments

maaf untuk artikel blog seputar sex videos mp4 saya hapus semoga anda tidak kecewa dengan di hilangkannya kategeory ini karena sudah banyak blog atau web yang menyajikan konten sex videos mp4

[Read More]

Aku Asmah

Cat: Cerita Lucah | By: on 11th April 2015 | 21294 Views | No Comments

Aku saperti perempuan lain, tapi aku tak tahu kenapa aku GEMAR SEX ! Maksud aku, setiap masa aku selalu dibayangi SEX. Bila aku keseorangan fikiran aku selalu melayang dan memikirkan KEGILAAN SEX. Puas sudah aku cuba melupakan segala itu, namun gambaran sex selalu tergambar dilayar fikiranku.Aku selalu terbayangkan segala macam bentuk Sex,...

[Read More]

Cerita lucah di rogol makcik

Cat: Cerita Lucah | By: on 10th April 2015 | 35602 Views | No Comments

Sebenarnya aku dari Malaysia dan aku sangat tertarik dengan cerita yang kalian paparkan dalam ruangan ini, lalu aku juga ingin berkongsi dengan kalian tentang pengalamanku dengan Auntieku sendiri, harap kalian dapat berikan komen mengenai pengalamanku ini melalui email aku. Kalau ada perkataan yang kalian tak faham, bolehlah kalian tanyakan kepada...

[Read More]

Tonton video lucah

Cat: Cerita Lucah | By: on 13th April 2015 | 15103 Views | No Comments

“Nor, masuk bilik saya sekejap.”Petang itu kira-kira pukul 6.00 petang waktu aku bersiap-siap untuk pulang Datuk Ong Tee Liat yang baru pulang dari menghadiri mesyuarat dengan pelanggannya mendekati mejaku dan mengarah agar aku masuk ke biliknya. Aku lihat muka Datuk Ong kemerehan dan langkahnya terkocoh-kocoh laju.Aku memikirkan sesuatu,...

[Read More]

cerita lucah adik angkatku

Cat: Cerita Lucah | By: on 10th April 2015 | 14032 Views | No Comments

Ini adalah cerita bagaimana bermulanya kehidupan aku sebagai seorang lelaki yang hobinya melakukan hubungan seks. Pada masa itu, aku mempunyai seorang adik angkat yang bernama Abby (masih kekal sampai sekarang). Personaliti dia yang sosial membuatkan dia menjadi sasaran yang sempurna untuk menjadi teman tidur aku di Sarawak. Muka dia ni biasa...

[Read More]

cerita lucah rintihan mak janda

Cat: Cerita Lucah | By: on 15th April 2015 | 17081 Views | No Comments

Membesar dalam keluarga yang mewah memang saat yang mengembirakan, apa sahaja yang diimpikan pasti menjadi kenyataan. Wang ringgit mengalir seperti air di teresan. Barang-barang yang berharga dari luar dan dalam negeri menjadi mainan di badanku, dari segi pakaian, kasut dan sebagainya sudah tidak daya untuk aku senaraikan namanya. Namun hanya...

[Read More]

cerita lucah di rumah sewa

Cat: Cerita Lucah | By: on 13th April 2015 | 14714 Views | No Comments

Dulu mak aku bagi sewa rumah aku kat budak-budak perempuan kerja kilang.masa tu aku sekolah lagi jadi tak ada apa-apa la.diorang ni semua tu daripada aku,ada la dalam 1-3 tahun.aku sebab kuat study jadi aku tak fikir sangat tentang benda-benda tak elok walaupun aku ni kuat melancap. diorang ni memang seksi-seksi belaka.pakai baju tu kadang-kadang...

[Read More]

Bayar Hutang

Cat: Cerita Lucah | By: on 11th April 2015 | 30823 Views | No Comments

Setelah beres semua kerja di salah sebuah lading di Utara Johor, aku dan Raj pulang semula ke ibu pejabat. "Nanti kalau ada chance boleh tak cipap Ros terima kehadiran batang saya?" Raj bersuara semasa kereta yang dipandunya memasuki highway Tangkak ke K.L. "Ah Raj ni tak ada cerita lain ke asyik batang dan cipap saja. Tak kan tak puas, lima malam...

[Read More]

Dosa-dosaku

Cat: Cerita Lucah | By: on 11th April 2015 | 15404 Views | No Comments

Dosa-dosa ku...Hidup dalam dunia ni, sapertimana orang tua kata ada asam garamnya. Setiap insan pasti, mengalami MASAM atau MASIN. Mungkin masin yang dimaksudkan itu adalah PAHALA dan masam tu DOSA. Walaubagaimanapun keduadua PERASA itu selalunya menjadi bahan penting MASAKAN seharian. Jadi, terpulanglah kepada induvidu membuat pilihan untuk...

[Read More]

Bapa tiri terer romen

Cat: Cerita Lucah | By: on 11th April 2015 | 11596 Views | No Comments

Mak dengan ayah aku berpisah masa aku Tingkatan 3. Ayah aku dengan segera kahwin balik dengan andalusia. Mak aku tak kahwin, tapi boleh tahanlah pakwenya sana sini. Akhirnya dia kahwin duda anak tiga dua tahun lalu.Aku pun hairan juga kerana dalam ramai-ramai boyfriendnya yang kaya, dia pilih duda tokey kain tu. Tapi aku akui bapak tiri aku tu...

[Read More]