Search results for "cerita sex pak cik tua"


Pak Dukun Bapa Anakku

Cat: Cerita Lucah | By: on 11th February 2020 | 42046 Views | No Comments

Namaku Sri Mardiana, tapi teman-temanku di sekolah tempat aku mengajar memanggil Ana sahaja. Umurku 30 tahun, walaupun guru-guru di sekolahku mengatakan umurku tak melebihi 25 tahun. Memang aku sentiasa bersenam dan menjaga bentuk badanku agar sentiasa kelihatan ramping dan langsing.Suamiku seorang guru, mengajar di sekolah lain. Telah enam tahun...

[Read More]

Skandal maria dan pak mat

Cat: Cerita Lucah | By: on 29th December 2019 | 36544 Views | No Comments

Scandel Si Pemandu TuaKerana keletihan mereka tidur hingga ke pagi. Bila orang tua itu terjaga Maria tidur dengan membelakangi orang tua itu. Dalam keadaan itu punggungnya berada rapat di perut orang tua itu. Kalaupun tidak kerana itu, memang dia sentiasa terjaga dengan batang yang keras. Selalunya kerana ingin ke bilik air. Dia bangun untuk...

[Read More]

Sayang Ustazah Sayang

Cat: Cerita Lucah | By: on 10th February 2020 | 29322 Views | No Comments

Pada suatu hari ustazah norzalina dan cikgu ali dikunjungi pak dollah. Pak dollah yang berumur 63 tahun adalah ayah mentua kepada ustazah norzalina. Suami isteri ini sangat gembira dengan kedatangan pak dollah. Pak dollah telah bercerai dengan isterinya 6 tahun yang lalu. Cikgu ali dan ustazah norzalina mengajar disebuah sekolah yang berhampiran...

[Read More]

Tonton video lucah

Cat: Cerita Lucah | By: on 16th January 2020 | 17808 Views | No Comments

“Nor, masuk bilik saya sekejap.”Petang itu kira-kira pukul 6.00 petang waktu aku bersiap-siap untuk pulang Datuk Ong Tee Liat yang baru pulang dari menghadiri mesyuarat dengan pelanggannya mendekati mejaku dan mengarah agar aku masuk ke biliknya. Aku lihat muka Datuk Ong kemerehan dan langkahnya terkocoh-kocoh laju.Aku memikirkan sesuatu,...

[Read More]

cerita lucah bus stop

Cat: Cerita Lucah | By: on 12th February 2020 | 17293 Views | No Comments

Aku ni seorang pemalu. So tak de lah teman-teman perempuan ni, walaupun ketika di ipt dulu.So apa yang nak aku ceritakan ni adalah kisah aku naik bas mini.Mula kerja lepas graduate, tahulah mana ada duitkan untuk beli kenderaan sendiri. So bas minilah jawapannya. Pendekkan cerita ya, mungkin ramai yang tahu macamana hal bas mini kat kl yang sesak...

[Read More]

Singaporeans want more sex: Survey

Cat: Gambar Bogel, Melayu Bogel | By: on 20th January 2020 | 5374 Views | No Comments

WHETHER they are too tired from work, busy with the kids or just too shy, it seems Singaporeans are not making love as often as they would like.Men here had sex 5.2 times on average per month - even though they would ideally like to be doing it 8.7 times - said a survey commissioned by drug maker Pfizer.Singaporean women also felt they were...

[Read More]

Aku Asmah

Cat: Cerita Lucah | By: on 4th January 2020 | 23436 Views | No Comments

Aku saperti perempuan lain, tapi aku tak tahu kenapa aku GEMAR SEX ! Maksud aku, setiap masa aku selalu dibayangi SEX. Bila aku keseorangan fikiran aku selalu melayang dan memikirkan KEGILAAN SEX. Puas sudah aku cuba melupakan segala itu, namun gambaran sex selalu tergambar dilayar fikiranku.Aku selalu terbayangkan segala macam bentuk Sex,...

[Read More]

Anak Dara Tua 2

Cat: Cerita Lucah | By: on 9th January 2020 | 11175 Views | No Comments

Perhubungan Aisya(aku) dengan Abang N berjalan dengan baik semenjak diperkenalkan. Malah kemesraan berputik namun tiada komitmen yang dinyatakan secara berterang-terangan. Aisya ada hati tapi soal-soal perkahwinan tidak pernah disentuh dalam persahabatan ini.Lunch, dinner and tea adalah kebiasaan. Aku happy dan comforta-ble dengan Abang N....

[Read More]

sex videos mp4

Cat: Cerita Lucah | By: on 5th January 2020 | 7383 Views | No Comments

maaf untuk artikel blog seputar sex videos mp4 saya hapus semoga anda tidak kecewa dengan di hilangkannya kategeory ini karena sudah banyak blog atau web yang menyajikan konten sex videos mp4

[Read More]

Cerita lucah di rogol makcik

Cat: Cerita Lucah | By: on 27th December 2019 | 38460 Views | No Comments

Sebenarnya aku dari Malaysia dan aku sangat tertarik dengan cerita yang kalian paparkan dalam ruangan ini, lalu aku juga ingin berkongsi dengan kalian tentang pengalamanku dengan Auntieku sendiri, harap kalian dapat berikan komen mengenai pengalamanku ini melalui email aku. Kalau ada perkataan yang kalian tak faham, bolehlah kalian tanyakan kepada...

[Read More]

Adik Ipar Kak Cik

Cat: Cerita Lucah | By: on 28th January 2020 | 22173 Views | No Comments

Hari tu la kan adik ipar aku datang dari kampung, maklumlah cuti sekolah. Form 4 lagi budak ni. Dia kata nak jalan-jalan tengok KL. So bini aku kata ok lah, akupun tolong sambung kata, "cantiklah tu" tapi dalam hati je. So biasalah budak-budak kalau malam nengok TV mesti lepak kat sofa. Kebetulan bilik aku cuma berdindingkan sehelai tirai nipis....

[Read More]

cerita lucah rintihan mak janda

Cat: Cerita Lucah | By: on 31st January 2020 | 19152 Views | No Comments

Membesar dalam keluarga yang mewah memang saat yang mengembirakan, apa sahaja yang diimpikan pasti menjadi kenyataan. Wang ringgit mengalir seperti air di teresan. Barang-barang yang berharga dari luar dan dalam negeri menjadi mainan di badanku, dari segi pakaian, kasut dan sebagainya sudah tidak daya untuk aku senaraikan namanya. Namun hanya...

[Read More]