Search results for "cerita sex cikgu awek muda"


cikgu alinda

Cat: Cerita Lucah | By: on 9th April 2015 | 22334 Views | No Comments

Ini adalah pengalaman seks ku dengan cikgu sendiri. Nama cikgu tu, Cikgu Alinda (bukan sepenuhnya nama sebenar dia). Cikgu Alinda ialah seorang isteri yang dah beranak tiga. Suami dia bisnes. Umur dia Cikgu Alinda dalam lingkungan 25 tahun. Anak dia kecil lagi.Aku dah lama target nak buat seks dengan cikgu ni. Cuma masa dan keadaan saja belum...

[Read More]

cikgu disiplin

Cat: Cerita Lucah | By: on 10th April 2015 | 35957 Views | No Comments

Kat sekolah aku ada seorang cikgu disiplin, Cikgu Roziah namanya. Cikgu Roziah ni adalah dalam umur pertengahan, taklah cantik sangat, kira oklah. Pakaiannya pun bukanlah menarik sangat, standard la pakai baju kurung ngan tudung. Kita orang dengar Cikgu Roziah ni janda. Agaknya pasal tu lah dia ni garang sangat kot. Aku ni bukanlah pelajar yang...

[Read More]

Koleksi Gambar Awek Melayu Comel Seksi 23

Cat: Gambar Bogel, Melayu Bogel | By: on 12th April 2015 | 11413 Views | No Comments

Awek melayu comel seksi baju ketatAwek melayu cun comel seksi cermin mataLagi gambar dengan teruskan membaca (klik link di bawah)Awek melayu comel seksi baju ketat nampak saiz buah dadaAwek melayu seksi baju see-through jarang nampak braAwek melayu comel baju seksi nampak lurah tetek buah dadaAwek seksi nampak tali braAwek rock seksi freehair...

[Read More]

Koleksi Gambar Awek Melayu Tudung 11

Cat: Gambar Bogel, Melayu Bogel | By: on 9th April 2015 | 13312 Views | No Comments

Klik gambar untuk besarkanClick image to enlargeAwek ustazah seksi tudung kulit putih halus gebu ghairahAwek student sekolah agama pun nak pakai tshirt ketat gakAwek sekarang pandai agama tapi seluar ketatAwek tudung tshirt amerika seksiTags : awek main sedap, Awek Melayu Comel, Awek Melayu Hot, awek mix, awek seksi, awek tudung, awek tudung...

[Read More]

Cikgu Mariah

Cat: Cerita Lucah | By: on 14th April 2015 | 32615 Views | No Comments

ni kisah benar yang berlaku pada diri saya semasasaya di tingkatan 5 di sebuah sekolah daerah Kajang.Cikgu Mariah merupakan cikgu yang paling seksi dansering menjadi bualan setiap anak remaja di sekolah.Pinggangnya yang ramping dan buah dadanya yang besarsering membuat anak - anak remaja terpukau ketikakelas “geografi” berlangsung.Cikgu Mariah...

[Read More]

Koleksi Gambar Awek Melayu Tudung 12

Cat: Gambar Bogel, Melayu Bogel | By: on 15th April 2015 | 21839 Views | No Comments

Muslimah comel bertudung berbaju kurung menutup aurat pelajar IPTAwek kelantan serambi mekah comel t-shirt ketat tudung kecilMuslimah solehah seksi berbaju t-shirt ketat bertudung sopan menutup aurat awek UIAGadis bertudung sopan t-shirt ketat tetek besar seksi ayu comel manis kolej islam sekolah agamaTags : awek main sedap, Awek Melayu Comel,...

[Read More]

Koleksi Gambar Awek Melayu Tudung 9

Cat: Gambar Bogel, Melayu Bogel | By: on 14th April 2015 | 8747 Views | No Comments

Gambar HQ HD.. Klik gambar untuk besarkanClick image to enlargeAwek muslimah juga mempunyai aset buah dada atau tetek yang besar.. dengan berseluar hitam ketat, fuh.. cair tok imamAwek IPT yang terlalu excited bergambar sehingga menonjolkan dadaAnda suka kucing? Ngorat la awek tudung tshirt ketat tetek besar ni.. heheTags : awek main sedap, Awek...

[Read More]

Koleksi Gambar Awek Melayu Comel 20

Cat: Gambar Bogel, Melayu Bogel | By: on 12th April 2015 | 6970 Views | No Comments

click image to enlargeklik gambar untuk besarkanAwek baju kurung comelAwek tshirt supergirl comelAwek tetek besarAwek freehair comelTags : awek main sedap, Awek Melayu Comel, Awek Melayu Hot, awek mix, awek seksi, awek tudung seksi, baju dalam, baju jarang, big boobs, bogel, boobs, bouncing boobs, bra, buah dada, buah dada besar, cute, freehair...

[Read More]

Koleksi Gambar Awek Melayu Comel 19

Cat: Gambar Bogel, Melayu Bogel | By: on 12th April 2015 | 6904 Views | No Comments

Klik gambar untuk besarkanClick image to enlargeBidadari cun baju hitam dalam keretaAwek cun baju hijauAwek comel kerusi kayuAwek comel sangatTags : awek main sedap, Awek Melayu Comel, Awek Melayu Hot, awek mix, awek seksi, awek tudung seksi, baju dalam, baju jarang, big boobs, bogel, boobs, bouncing boobs, bra, buah dada, buah dada besar, cute,...

[Read More]

cerita lucah bus stop

Cat: Cerita Lucah | By: on 16th April 2015 | 9246 Views | No Comments

Aku ni seorang pemalu. So tak de lah teman-teman perempuan ni, walaupun ketika di ipt dulu.So apa yang nak aku ceritakan ni adalah kisah aku naik bas mini.Mula kerja lepas graduate, tahulah mana ada duitkan untuk beli kenderaan sendiri. So bas minilah jawapannya. Pendekkan cerita ya, mungkin ramai yang tahu macamana hal bas mini kat kl yang sesak...

[Read More]

Gambar Anzalna Comel Cun Seksi

Cat: Gambar Bogel, Melayu Bogel | By: on 12th April 2015 | 13077 Views | No Comments

*Klik gambar untuk besarkan*Anzalna Nasir antara artis yang tengah top sekarang.. muka comel, bentuk badan menarik, pandai bergaya.. apa lagi korang nak kan?Anzalna ayu comel berbaju kurung sekolahAnzalna berkebaya pink ayu sopanTeruskan membaca untuk gambar seterusnya..Anzalna sayang australia~ lirikan mata menggoda~Anzalna slim dress merah...

[Read More]

Pak Dukun Bapa Anakku

Cat: Cerita Lucah | By: on 16th April 2015 | 30558 Views | No Comments

Namaku Sri Mardiana, tapi teman-temanku di sekolah tempat aku mengajar memanggil Ana sahaja. Umurku 30 tahun, walaupun guru-guru di sekolahku mengatakan umurku tak melebihi 25 tahun. Memang aku sentiasa bersenam dan menjaga bentuk badanku agar sentiasa kelihatan ramping dan langsing.Suamiku seorang guru, mengajar di sekolah lain. Telah enam tahun...

[Read More]