Search results for "cerita sex budak 15th"


cerita lucah bus stop

Cat: Cerita Lucah | By: on 16th April 2015 | 15521 Views | No Comments

Aku ni seorang pemalu. So tak de lah teman-teman perempuan ni, walaupun ketika di ipt dulu.So apa yang nak aku ceritakan ni adalah kisah aku naik bas mini.Mula kerja lepas graduate, tahulah mana ada duitkan untuk beli kenderaan sendiri. So bas minilah jawapannya. Pendekkan cerita ya, mungkin ramai yang tahu macamana hal bas mini kat kl yang sesak...

[Read More]

Aku Asmah

Cat: Cerita Lucah | By: on 11th April 2015 | 22065 Views | No Comments

Aku saperti perempuan lain, tapi aku tak tahu kenapa aku GEMAR SEX ! Maksud aku, setiap masa aku selalu dibayangi SEX. Bila aku keseorangan fikiran aku selalu melayang dan memikirkan KEGILAAN SEX. Puas sudah aku cuba melupakan segala itu, namun gambaran sex selalu tergambar dilayar fikiranku.Aku selalu terbayangkan segala macam bentuk Sex,...

[Read More]

Tonton video lucah

Cat: Cerita Lucah | By: on 13th April 2015 | 16087 Views | No Comments

“Nor, masuk bilik saya sekejap.”Petang itu kira-kira pukul 6.00 petang waktu aku bersiap-siap untuk pulang Datuk Ong Tee Liat yang baru pulang dari menghadiri mesyuarat dengan pelanggannya mendekati mejaku dan mengarah agar aku masuk ke biliknya. Aku lihat muka Datuk Ong kemerehan dan langkahnya terkocoh-kocoh laju.Aku memikirkan sesuatu,...

[Read More]

Yuran Tuisyen Ayu

Cat: Cerita Lucah | By: on 12th April 2015 | 13080 Views | No Comments

Hai kawan-kawan. Sebelum saya menceritakan pengalaman seks saya, izinkan saya perkenalkan diri saya. Saya seorang guru sekolah rendah yang mengajar Bahasa Inggeris di salah sebuah sekolah di Temerloh, Pahang. Sekolah ini adalah sekolah luar bandar (sekolah kampung) dan rata-ratanya pencapaian pelajar dalam Bahasa Inggeris adalah teruk. Boleh...

[Read More]

Singaporeans want more sex: Survey

Cat: Gambar Bogel, Melayu Bogel | By: on 13th April 2015 | 5194 Views | No Comments

WHETHER they are too tired from work, busy with the kids or just too shy, it seems Singaporeans are not making love as often as they would like.Men here had sex 5.2 times on average per month - even though they would ideally like to be doing it 8.7 times - said a survey commissioned by drug maker Pfizer.Singaporean women also felt they were...

[Read More]

azie bagus

Cat: Cerita Lucah | By: on 15th April 2015 | 11811 Views | No Comments

Guru-guru muda di sekolah ini memanggilnya Kak Azi. “Oh, Lan, masuklah..” pelawa Kak Azi dengan senyum manja dan lehernya yang jinjang itu kelihatan melintok lembut mengghairahkan. “Tuan pengetua…” sampukku ragu-ragu sambil menapak ke dalam banglow mewah itu. “Abang Samad baru ke JPN…katanya mesyuarat dengan Pengarah”. “Ooh gitu,...

[Read More]

Bini Memberku

Cat: Cerita Lucah | By: on 14th April 2015 | 33839 Views | No Comments

Ini adalah kisah diri aku. Sebagaimana kebanyakan lelaki lain, aku mempunyai nafsu terhadap perempuan. Yalah,lelaki mana yang tidak, kecuali yang gay sahaja. Tetapi nafsu aku ini bukannya pada anak dara sunti, tetapi pada perempuan yang telah berkahwin pada isteri orang lain. Nak tahu kenapa? Aku pun tak tahu. Mungkin sebab thrill untuk memikat...

[Read More]

cerita lucah di rumah sewa

Cat: Cerita Lucah | By: on 13th April 2015 | 15705 Views | No Comments

Dulu mak aku bagi sewa rumah aku kat budak-budak perempuan kerja kilang.masa tu aku sekolah lagi jadi tak ada apa-apa la.diorang ni semua tu daripada aku,ada la dalam 1-3 tahun.aku sebab kuat study jadi aku tak fikir sangat tentang benda-benda tak elok walaupun aku ni kuat melancap. diorang ni memang seksi-seksi belaka.pakai baju tu kadang-kadang...

[Read More]

sex videos mp4

Cat: Cerita Lucah | By: on 11th April 2015 | 7116 Views | No Comments

maaf untuk artikel blog seputar sex videos mp4 saya hapus semoga anda tidak kecewa dengan di hilangkannya kategeory ini karena sudah banyak blog atau web yang menyajikan konten sex videos mp4

[Read More]

Cerita lucah di rogol makcik

Cat: Cerita Lucah | By: on 10th April 2015 | 36636 Views | No Comments

Sebenarnya aku dari Malaysia dan aku sangat tertarik dengan cerita yang kalian paparkan dalam ruangan ini, lalu aku juga ingin berkongsi dengan kalian tentang pengalamanku dengan Auntieku sendiri, harap kalian dapat berikan komen mengenai pengalamanku ini melalui email aku. Kalau ada perkataan yang kalian tak faham, bolehlah kalian tanyakan kepada...

[Read More]

cerita lucah adik angkatku

Cat: Cerita Lucah | By: on 10th April 2015 | 14867 Views | No Comments

Ini adalah cerita bagaimana bermulanya kehidupan aku sebagai seorang lelaki yang hobinya melakukan hubungan seks. Pada masa itu, aku mempunyai seorang adik angkat yang bernama Abby (masih kekal sampai sekarang). Personaliti dia yang sosial membuatkan dia menjadi sasaran yang sempurna untuk menjadi teman tidur aku di Sarawak. Muka dia ni biasa...

[Read More]

Kempen Pelajar Sekolah Berbaju Kurung dan koleksi gambar (18 Gambar)

Cat: Gambar Bogel, Melayu Bogel | By: on 9th April 2015 | 25714 Views | No Comments

Kecoh kini pelajar sekolah perempuan yang dihalau balik kerana memakai baju kurung. Maka ada pihak yang meminta semua pelajar wanita yang telah membeli baju kurung untuk memakainya demi menunjukkan solidariti dan sokongan moral.Kami juga ingin menunjukkan sokongan kami dengan berkongsi keistimewaan baju kurung, sesiapa yang memakainya akan...

[Read More]