Search results for "cerita lucah gadis pak"


Pak salim

Cat: Cerita Lucah | By: on 21st February 2020 | 15132 Views | No Comments

Malu, sungguh malu. Ibu menangis tersedu-sedu bila mendengar peneranganku. Aku juga menangis mengenang nasib diriku. Aku terasa sungguh hina diriku ini. Ayah tempat kami menumpang kasih telah menodaiku, anaknya sendiri. Kejamnya ayah kerana sanggup menghancurkan masa depan anak perempuannya. Aku pada mulanya ingin merahsiakan perkara ini tapi...

[Read More]

Pak Dukun Bapa Anakku

Cat: Cerita Lucah | By: on 11th February 2020 | 47535 Views | No Comments

Namaku Sri Mardiana, tapi teman-temanku di sekolah tempat aku mengajar memanggil Ana sahaja. Umurku 30 tahun, walaupun guru-guru di sekolahku mengatakan umurku tak melebihi 25 tahun. Memang aku sentiasa bersenam dan menjaga bentuk badanku agar sentiasa kelihatan ramping dan langsing.Suamiku seorang guru, mengajar di sekolah lain. Telah enam tahun...

[Read More]

Sayang Ustazah Sayang

Cat: Cerita Lucah | By: on 10th February 2020 | 35103 Views | No Comments

Pada suatu hari ustazah norzalina dan cikgu ali dikunjungi pak dollah. Pak dollah yang berumur 63 tahun adalah ayah mentua kepada ustazah norzalina. Suami isteri ini sangat gembira dengan kedatangan pak dollah. Pak dollah telah bercerai dengan isterinya 6 tahun yang lalu. Cikgu ali dan ustazah norzalina mengajar disebuah sekolah yang berhampiran...

[Read More]

Cerita Lucah Seks Bebas Dengan Izan

Cat: Cerita Lucah | By: on 2nd April 2020 | 49000 Views | No Comments

Nama panggilan ku Wan dan kisah ini terjadi pada tahun 1995. Waktu itu aku baru saja 17 tahun dan sedang tunggu keputusan SPM. Jadi aku pun bekerja sebagai kerani disebuah syarikat swasta dekat dengan Jalan Pekeliling, KL. Oleh kerana merasakan yang aku ni dah dewasa, aku pun berpindah dari rumah ibubapa dan menyewa bilik bujang. Walhal rumah...

[Read More]

Awek Muda 15 Tahun

Cat: Cerita Lucah | By: on 12th March 2020 | 13312 Views | No Comments

I selalu gak layan site kat sexmelayu ni sebab ada bermacam ragam cerita berkenaan dengan sex ada kat sini. Selalunya I copy semua cerita-cerita yang menarik dan menghairahkan lepas tu mana-mana yang paling best I print buat koleksi. Layan kat katil best woo. Umur I lebih kurang 29 and yang payah sangat tu I ni lama sangat nak 'cumm' kalau make...

[Read More]

kisah lucah merogol murid

Cat: Cerita Lucah | By: on 25th January 2020 | 34710 Views | No Comments

Cerita yang akan aku bawakan pada kali ini adalah pengalaman yang baru sahaja terjadi seminggu lalu. Sebelum ini, aku mengatakan bahawa diriku masih teruna, tapi seminggu lepas, akhirnya aku menikmati vagina sebenar pereempuan. Aku sebenarnya telah melakukan suatu dosa besar, iaitu merogol anak dara orang yang baru berumur 14 tahun. Bagi yang...

[Read More]

Gila Batang

Cat: Gallery Bogel, Gambar Bogel, Melayu Bogel | By: on 23rd August 2017 | 8044 Views | No Comments

Malay Bogel,Gambar Bogel,Cerita Lucah - Gila Batang - Wanita Cari Batang,Foto Amput awek Indonesia Young,Amoi Gosok Pantak KT WhatsApp,Cibai Sedap,Awek18sx,Sayangku Bogel,Sedapnya Burit,Makcik Telanjang Ini adalah kali pertama aku menceritakan pengalaman sex aku di web ini. Aku ni bukannya pandai sangat nak cerita, tapi aku buat sekadar yang...

[Read More]

cerita lucah di ultahku

Cat: Cerita Lucah | By: on 20th March 2020 | 7192 Views | No Comments

Cerita seks ini menceritakan pengalaman malam ultahku. Menjadi anak pandai memang bukan kemauan ku, Semua yang aku dapatkan tidak luput dari sebuah usaha kerasku,dari kecil hingga sekarang orang tuaku sangat menjunjung tinggi nilai pendidikan.Dengan kita didik mustinya setiap orang punya wawasan luas,pandangan-pandangan positif agar menjadi bekal...

[Read More]

Malaysia gadis bertudung gadis bertudung Tunjuk Pussy

Cat: Gambar Bogel | By: on 2nd June 2016 | 4539 Views | No Comments

Malaysia gadis bertudung gadis bertudung Tunjuk Pussy - Malaysia gadis bertudung gadis bertudung Tunjuk Pussy - awek tudung toket besar puting besar tunjuk ke public, awek manis bertudung bolel pamer nenek besar foto telanjang bulat.Meki item berbulu lebat awek hijab bogel photo nude Malaysia gadis bertudung gadis bertudung Tunjuk Pussy ...

[Read More]

cerita lucah bus stop

Cat: Cerita Lucah | By: on 12th February 2020 | 20942 Views | No Comments

Aku ni seorang pemalu. So tak de lah teman-teman perempuan ni, walaupun ketika di ipt dulu.So apa yang nak aku ceritakan ni adalah kisah aku naik bas mini.Mula kerja lepas graduate, tahulah mana ada duitkan untuk beli kenderaan sendiri. So bas minilah jawapannya. Pendekkan cerita ya, mungkin ramai yang tahu macamana hal bas mini kat kl yang sesak...

[Read More]

Gadis melayu muslimah dicabul artis k-pop dengan rela

Cat: Gambar Bogel, Melayu Bogel | By: on 19th March 2020 | 7718 Views | No Comments

Kecoh seketika isu gadis melayu muslimah bertudung labuh 'dicabul' artis k-pop. Rasanya ramai yang tahu artis k-pop tidak bermaruah, lihat sahaja klip video mereka kebanyakannya separa lucah. Namun masih ramai gadis-gadis melayu muslimah yang masih tergila-gilakan mereka sehingga sanggup menggadaikan maruah dan menyerahkan badan mereka untuk...

[Read More]

awek gadis melayu lucah bogel tetek seksi tudung seksi ketat skodeng

Cat: Gambar Bogel | By: on 10th June 2016 | 8458 Views | No Comments

awek gadis melayu lucah bogel tetek seksi tudung seksi ketat skodeng - GAMBAR AWEK BOGEL – Foto Melayu Bogel: Cewek Melayu. Foto Hot Awek Melayu Bogel Terbaru atau pown Gambar Bogel Melayu dan juga gambar lucah awek malaysia ditambah lagi Awek Melayu Minah Rempit Kena Rogol Mat Rempit Dalam Bilik plus Awek cun bermain sambil bergembira skodeng...

[Read More]