Search results for "cerita lucah baju kurung"


Kempen Pelajar Sekolah Berbaju Kurung dan koleksi gambar (18 Gambar)

Cat: Gambar Bogel, Melayu Bogel | By: on 23rd December 2019 | 32380 Views | No Comments

Kecoh kini pelajar sekolah perempuan yang dihalau balik kerana memakai baju kurung. Maka ada pihak yang meminta semua pelajar wanita yang telah membeli baju kurung untuk memakainya demi menunjukkan solidariti dan sokongan moral.Kami juga ingin menunjukkan sokongan kami dengan berkongsi keistimewaan baju kurung, sesiapa yang memakainya akan...

[Read More]

Cikgu Kalsom

Cat: Cerita Lucah | By: on 27th March 2020 | 12313 Views | No Comments

Aku mendapat kerja sementara sebagai guru sandaran. Aku mengajar matematik di sebuah sekolah rendah. Di sekolah, aku meminati seorang guru yang mengajar subjek bahasa melayu. Kalsom namanya dan dia berumur dalam lingkungan 42 ketika itu. Suaminya promoter dan pemandu van rokok. Mempunyai 2 orang anak. Cikgu Kalsom memiliki wajah yang cantik,...

[Read More]

Cerita Lucah Seks Bebas Dengan Izan

Cat: Cerita Lucah | By: on 2nd April 2020 | 54251 Views | No Comments

Nama panggilan ku Wan dan kisah ini terjadi pada tahun 1995. Waktu itu aku baru saja 17 tahun dan sedang tunggu keputusan SPM. Jadi aku pun bekerja sebagai kerani disebuah syarikat swasta dekat dengan Jalan Pekeliling, KL. Oleh kerana merasakan yang aku ni dah dewasa, aku pun berpindah dari rumah ibubapa dan menyewa bilik bujang. Walhal rumah...

[Read More]

Tangga

Cat: Cerita Lucah | By: on 13th March 2020 | 8143 Views | No Comments

Hello,ini aku ceritakan satu kisah yang berlaku dalam hidup aku. mula-mula tu aku rasa tension sangat sebab tak tahu nak buat apa,so aku pun duduk kat tangga di apartmen aku.aku selalunya kalau tension sangat aku akan hilang tension aku dengan melancap.jadi hari tu aku pun melancap dekat tangga. bila aje sampai kat tangga aku terus buka seluar aku...

[Read More]

Cikgu suraya cikgu matematik

Cat: Cerita Lucah | By: on 18th February 2020 | 28959 Views | No Comments

Aku teringat akan kisah yang berlaku 10 tahun yang lalu, ketika aku masih lagi di alam persekolahan. Kisah yang bakal aku ceritakan ini mendatangkan kesan yang mendalam terhadap aku, terhadap kehidupanku.Semasa berada di tingkatan 5 di salah sebuah sekolah di Malaysia ini, aku terkenal dengan sifat seorang yang pemalu dan takut terhadap...

[Read More]

cerita lucah di ultahku

Cat: Cerita Lucah | By: on 20th March 2020 | 7693 Views | No Comments

Cerita seks ini menceritakan pengalaman malam ultahku. Menjadi anak pandai memang bukan kemauan ku, Semua yang aku dapatkan tidak luput dari sebuah usaha kerasku,dari kecil hingga sekarang orang tuaku sangat menjunjung tinggi nilai pendidikan.Dengan kita didik mustinya setiap orang punya wawasan luas,pandangan-pandangan positif agar menjadi bekal...

[Read More]

Gila Batang

Cat: Gallery Bogel, Gambar Bogel, Melayu Bogel | By: on 23rd August 2017 | 9028 Views | No Comments

Malay Bogel,Gambar Bogel,Cerita Lucah - Gila Batang - Wanita Cari Batang,Foto Amput awek Indonesia Young,Amoi Gosok Pantak KT WhatsApp,Cibai Sedap,Awek18sx,Sayangku Bogel,Sedapnya Burit,Makcik Telanjang Ini adalah kali pertama aku menceritakan pengalaman sex aku di web ini. Aku ni bukannya pandai sangat nak cerita, tapi aku buat sekadar yang...

[Read More]

Top 10 Artis Wanita Bertudung Paling Comel di Malaysia serta gambar

Cat: Gambar Bogel, Melayu Bogel | By: on 7th February 2020 | 24288 Views | No Comments

Nur Fathia comel berbaju kurungMalaysia memang terdapat ramai artis wanita yang comel dan seksi, namun artis bertudung selalu menjadi pilihan peminat kerana lebih comel, ayu, sopan, menggoda dan lain2. Kami mengumpulkan gambar top 10 artis bertudung yang paling comel terbaik untuk anda.10. Nur FathiaNur Fathia tudung badan mantap body baikNur...

[Read More]

Gambar Anzalna Comel Cun Seksi

Cat: Gambar Bogel, Melayu Bogel | By: on 11th January 2020 | 18889 Views | No Comments

*Klik gambar untuk besarkan*Anzalna Nasir antara artis yang tengah top sekarang.. muka comel, bentuk badan menarik, pandai bergaya.. apa lagi korang nak kan?Anzalna ayu comel berbaju kurung sekolahAnzalna berkebaya pink ayu sopanTeruskan membaca untuk gambar seterusnya..Anzalna sayang australia~ lirikan mata menggoda~Anzalna slim dress merah...

[Read More]

cerita lucah di rumah sewa

Cat: Cerita Lucah | By: on 16th January 2020 | 20872 Views | No Comments

Dulu mak aku bagi sewa rumah aku kat budak-budak perempuan kerja kilang.masa tu aku sekolah lagi jadi tak ada apa-apa la.diorang ni semua tu daripada aku,ada la dalam 1-3 tahun.aku sebab kuat study jadi aku tak fikir sangat tentang benda-benda tak elok walaupun aku ni kuat melancap. diorang ni memang seksi-seksi belaka.pakai baju tu kadang-kadang...

[Read More]

cerita lucah bus stop

Cat: Cerita Lucah | By: on 12th February 2020 | 21521 Views | No Comments

Aku ni seorang pemalu. So tak de lah teman-teman perempuan ni, walaupun ketika di ipt dulu.So apa yang nak aku ceritakan ni adalah kisah aku naik bas mini.Mula kerja lepas graduate, tahulah mana ada duitkan untuk beli kenderaan sendiri. So bas minilah jawapannya. Pendekkan cerita ya, mungkin ramai yang tahu macamana hal bas mini kat kl yang sesak...

[Read More]

Koleksi Gambar Awek Melayu Tudung 7

Cat: Gambar Bogel | By: on 28th November 2020 | 3261 Views | No Comments

Click image to enlargeKlik gambar untuk besarkanAwek melayu lesung pipit bertudung baju ketat tetek besarAwek baju kurung blue duduk tepi tingkap seksiAwek comel baju kurung bunga bertudungAwek tudung biru dalam keretaAwek setiausaha tshirt seksiTags : awek main sedap, Awek Melayu Comel, Awek Melayu Hot, awek mix, awek seksi, awek tudung, awek...

[Read More]