Search results for "cerita awek di perkosa batang besar"


Bayar Hutang

Cat: Cerita Lucah | By: on 11th April 2015 | 20326 Views | No Comments

Setelah beres semua kerja di salah sebuah lading di Utara Johor, aku dan Raj pulang semula ke ibu pejabat. "Nanti kalau ada chance boleh tak cipap Ros terima kehadiran batang saya?" Raj bersuara semasa kereta yang dipandunya memasuki highway Tangkak ke K.L. "Ah Raj ni tak ada cerita lain ke asyik batang dan cipap saja. Tak kan tak puas, lima malam...

[Read More]

Pak Dukun Bapa Anakku

Cat: Cerita Lucah | By: on 16th April 2015 | 28960 Views | No Comments

Namaku Sri Mardiana, tapi teman-temanku di sekolah tempat aku mengajar memanggil Ana sahaja. Umurku 30 tahun, walaupun guru-guru di sekolahku mengatakan umurku tak melebihi 25 tahun. Memang aku sentiasa bersenam dan menjaga bentuk badanku agar sentiasa kelihatan ramping dan langsing.Suamiku seorang guru, mengajar di sekolah lain. Telah enam tahun...

[Read More]

Tonton video lucah

Cat: Cerita Lucah | By: on 13th April 2015 | 9341 Views | No Comments

“Nor, masuk bilik saya sekejap.”Petang itu kira-kira pukul 6.00 petang waktu aku bersiap-siap untuk pulang Datuk Ong Tee Liat yang baru pulang dari menghadiri mesyuarat dengan pelanggannya mendekati mejaku dan mengarah agar aku masuk ke biliknya. Aku lihat muka Datuk Ong kemerehan dan langkahnya terkocoh-kocoh laju.Aku memikirkan sesuatu,...

[Read More]

Koleksi Gambar Awek Melayu Comel Seksi 23

Cat: Gambar Bogel, Melayu Bogel | By: on 12th April 2015 | 10423 Views | No Comments

Awek melayu comel seksi baju ketatAwek melayu cun comel seksi cermin mataLagi gambar dengan teruskan membaca (klik link di bawah)Awek melayu comel seksi baju ketat nampak saiz buah dadaAwek melayu seksi baju see-through jarang nampak braAwek melayu comel baju seksi nampak lurah tetek buah dadaAwek seksi nampak tali braAwek rock seksi freehair...

[Read More]

Koleksi Gambar Awek Melayu Tudung 11

Cat: Gambar Bogel, Melayu Bogel | By: on 9th April 2015 | 12295 Views | No Comments

Klik gambar untuk besarkanClick image to enlargeAwek ustazah seksi tudung kulit putih halus gebu ghairahAwek student sekolah agama pun nak pakai tshirt ketat gakAwek sekarang pandai agama tapi seluar ketatAwek tudung tshirt amerika seksiTags : awek main sedap, Awek Melayu Comel, Awek Melayu Hot, awek mix, awek seksi, awek tudung, awek tudung...

[Read More]

Koleksi Gambar Awek Melayu Tudung 12

Cat: Gambar Bogel, Melayu Bogel | By: on 15th April 2015 | 21263 Views | No Comments

Muslimah comel bertudung berbaju kurung menutup aurat pelajar IPTAwek kelantan serambi mekah comel t-shirt ketat tudung kecilMuslimah solehah seksi berbaju t-shirt ketat bertudung sopan menutup aurat awek UIAGadis bertudung sopan t-shirt ketat tetek besar seksi ayu comel manis kolej islam sekolah agamaTags : awek main sedap, Awek Melayu Comel,...

[Read More]

Koleksi Gambar Awek Melayu Tudung 9

Cat: Gambar Bogel, Melayu Bogel | By: on 14th April 2015 | 8181 Views | No Comments

Gambar HQ HD.. Klik gambar untuk besarkanClick image to enlargeAwek muslimah juga mempunyai aset buah dada atau tetek yang besar.. dengan berseluar hitam ketat, fuh.. cair tok imamAwek IPT yang terlalu excited bergambar sehingga menonjolkan dadaAnda suka kucing? Ngorat la awek tudung tshirt ketat tetek besar ni.. heheTags : awek main sedap, Awek...

[Read More]

Koleksi Gambar Awek Melayu Comel 20

Cat: Gambar Bogel, Melayu Bogel | By: on 12th April 2015 | 6589 Views | No Comments

click image to enlargeklik gambar untuk besarkanAwek baju kurung comelAwek tshirt supergirl comelAwek tetek besarAwek freehair comelTags : awek main sedap, Awek Melayu Comel, Awek Melayu Hot, awek mix, awek seksi, awek tudung seksi, baju dalam, baju jarang, big boobs, bogel, boobs, bouncing boobs, bra, buah dada, buah dada besar, cute, freehair...

[Read More]

Dokter wanita yang curang

Cat: Cerita Lucah | By: on 12th April 2015 | 16916 Views | No Comments

Dokter MirantiDalam sebuah seminar sehari di hall Hotel Hilton International di Jakarta, tampak seorang wanita paruh baya berwajah manis sedang membacakan sebuah makalah tentang peranan wanita modern dalam kehidupan rumah tangga keluarga bekerja. Dengan tenang ia membaca makalah itu sambil sesekali membuat lelucon yang tak ayal membuat para...

[Read More]

Bini Memberku

Cat: Cerita Lucah | By: on 14th April 2015 | 19561 Views | No Comments

Ini adalah kisah diri aku. Sebagaimana kebanyakan lelaki lain, aku mempunyai nafsu terhadap perempuan. Yalah,lelaki mana yang tidak, kecuali yang gay sahaja. Tetapi nafsu aku ini bukannya pada anak dara sunti, tetapi pada perempuan yang telah berkahwin pada isteri orang lain. Nak tahu kenapa? Aku pun tak tahu. Mungkin sebab thrill untuk memikat...

[Read More]

Kisah Temuduga

Cat: Cerita Lucah | By: on 12th April 2015 | 13640 Views | No Comments

Jawatan Kosong :Setiausaha Peribadi EksekutifUntuk wanita muda sahajaGaji: RM3,500 (tidak termasuk bonus+komisyen)Kelayakan:-Berusia 18 tahun dan tidak lebih 25 tahun semasa memohon.-Masih bujang dan tidak terikat dengan sebarang perhubungan.-Mempunyai penampilan dan susuk badan yang menarik.-Sanggup dan berani berdikari.-Bekerja secara...

[Read More]

cerita lucah bus stop

Cat: Cerita Lucah | By: on 16th April 2015 | 8067 Views | No Comments

Aku ni seorang pemalu. So tak de lah teman-teman perempuan ni, walaupun ketika di ipt dulu.So apa yang nak aku ceritakan ni adalah kisah aku naik bas mini.Mula kerja lepas graduate, tahulah mana ada duitkan untuk beli kenderaan sendiri. So bas minilah jawapannya. Pendekkan cerita ya, mungkin ramai yang tahu macamana hal bas mini kat kl yang sesak...

[Read More]