Search results for "burit tua keno jilat"


Skandal maria dan pak mat

Cat: Cerita Lucah | By: on 29th December 2019 | 42057 Views | No Comments

Scandel Si Pemandu TuaKerana keletihan mereka tidur hingga ke pagi. Bila orang tua itu terjaga Maria tidur dengan membelakangi orang tua itu. Dalam keadaan itu punggungnya berada rapat di perut orang tua itu. Kalaupun tidak kerana itu, memang dia sentiasa terjaga dengan batang yang keras. Selalunya kerana ingin ke bilik air. Dia bangun untuk...

[Read More]

Cerita Lucah Seks Bebas Dengan Izan

Cat: Cerita Lucah | By: on 2nd April 2020 | 54247 Views | No Comments

Nama panggilan ku Wan dan kisah ini terjadi pada tahun 1995. Waktu itu aku baru saja 17 tahun dan sedang tunggu keputusan SPM. Jadi aku pun bekerja sebagai kerani disebuah syarikat swasta dekat dengan Jalan Pekeliling, KL. Oleh kerana merasakan yang aku ni dah dewasa, aku pun berpindah dari rumah ibubapa dan menyewa bilik bujang. Walhal rumah...

[Read More]

Cikgu Laili

Cat: Cerita Lucah | By: on 27th February 2020 | 12337 Views | No Comments

Selamat Pagi cikgu....itulah peerkataan pertama bila cikgu Laili masuk ke kelas aku...Selaku ketua kelas aku dah terbiasa dengan perkataan itu.Cikgu Laili seperti biasa tersenyum saja dan disuruh nya kami duduk dan mengeluarkan buku pelajaran dan dia bertanya tentang kerja rumah semalam.Alamak aku dah tertinggal buku tu sebab semasa aku nak buat...

[Read More]

Anak Mami

Cat: Cerita Lucah | By: on 29th December 2019 | 15708 Views | No Comments

Aku memang selalu dah 'make love' ..... ngan bohsia aku tak main la... biasanya ngan awek orang, bini orang and ada gak ngan mak janda....tapi kali ni nak share satu cite ni... best tak best belakang kira la... berlaku pada new year baru ni.. bulan pose tu bib.....Aku kenal awek ni dah setahun lebih... since 1997 lagi.. ada gak aku keluar ngan...

[Read More]

rakan kerja yang hamil

Cat: Cerita Lucah | By: on 28th March 2020 | 66155 Views | No Comments

Kejadian ini berlaku empat tahun yang lalu. Ketika itu aku masih bekerja bersama dengannya sebelum aku ditukarkan ke tempat lain. Pah merupakan seorang isteri orang yang cantik lagi sedap dipandang dan disukai oleh pekerja yang lain. Aku merupakan seorang lelaki yang dipercayai oleh Pah dan merupakan tempatnya mengadu. Kami berdua bebas bercerita...

[Read More]

Cikgu suraya cikgu matematik

Cat: Cerita Lucah | By: on 18th February 2020 | 28959 Views | No Comments

Aku teringat akan kisah yang berlaku 10 tahun yang lalu, ketika aku masih lagi di alam persekolahan. Kisah yang bakal aku ceritakan ini mendatangkan kesan yang mendalam terhadap aku, terhadap kehidupanku.Semasa berada di tingkatan 5 di salah sebuah sekolah di Malaysia ini, aku terkenal dengan sifat seorang yang pemalu dan takut terhadap...

[Read More]

cikgu alinda

Cat: Cerita Lucah | By: on 24th December 2019 | 45560 Views | No Comments

Ini adalah pengalaman seks ku dengan cikgu sendiri. Nama cikgu tu, Cikgu Alinda (bukan sepenuhnya nama sebenar dia). Cikgu Alinda ialah seorang isteri yang dah beranak tiga. Suami dia bisnes. Umur dia Cikgu Alinda dalam lingkungan 25 tahun. Anak dia kecil lagi.Aku dah lama target nak buat seks dengan cikgu ni. Cuma masa dan keadaan saja belum...

[Read More]

Dosa-dosaku

Cat: Cerita Lucah | By: on 2nd January 2020 | 23085 Views | No Comments

Dosa-dosa ku...Hidup dalam dunia ni, sapertimana orang tua kata ada asam garamnya. Setiap insan pasti, mengalami MASAM atau MASIN. Mungkin masin yang dimaksudkan itu adalah PAHALA dan masam tu DOSA. Walaubagaimanapun keduadua PERASA itu selalunya menjadi bahan penting MASAKAN seharian. Jadi, terpulanglah kepada induvidu membuat pilihan untuk...

[Read More]

Tonton video lucah

Cat: Cerita Lucah | By: on 16th January 2020 | 21243 Views | No Comments

“Nor, masuk bilik saya sekejap.”Petang itu kira-kira pukul 6.00 petang waktu aku bersiap-siap untuk pulang Datuk Ong Tee Liat yang baru pulang dari menghadiri mesyuarat dengan pelanggannya mendekati mejaku dan mengarah agar aku masuk ke biliknya. Aku lihat muka Datuk Ong kemerehan dan langkahnya terkocoh-kocoh laju.Aku memikirkan sesuatu,...

[Read More]

Aku dan adik awek

Cat: Cerita Lucah | By: on 6th March 2020 | 15223 Views | No Comments

Awek aku ni anak ke-2 dari 3 orang adik beradik..semuanya perempuan..yg sulung kakak ni aku panggil kak ita..yg ke-2 tu awek aku aaa (lin) dan yg ke-3 tu aku panggil ija...dia ni lah yg aku rogol tu.masa tu ija nie baru lepas spm..so..masa tu dia hanye duduk kat umah ja.. aku ni dengan family dia dah biasa sangat.maklum la dah setahun lebih...

[Read More]

Adik Ipar Kak Cik

Cat: Cerita Lucah | By: on 28th January 2020 | 26045 Views | No Comments

Hari tu la kan adik ipar aku datang dari kampung, maklumlah cuti sekolah. Form 4 lagi budak ni. Dia kata nak jalan-jalan tengok KL. So bini aku kata ok lah, akupun tolong sambung kata, "cantiklah tu" tapi dalam hati je. So biasalah budak-budak kalau malam nengok TV mesti lepak kat sofa. Kebetulan bilik aku cuma berdindingkan sehelai tirai nipis....

[Read More]

Stream Video Mesum Jilat Memek Tante Jembut Lebat

Cat: Jembut Lebat, Jepang, Jilat Memek, Tante | By: on 28th January 2018 | 10712 Views | No Comments

Jilat memek tante jembut lebat, download jepang kakek bokep, streaming video xxx jepang tdk di sensor. Stream video mesum jilat memek tante jembut lebat, stream video mesum jepang.Download Link Aku dan ida kemudian mendekati satu satunya kamar yang ada di lantai atas streaming video xxx jepang tdk di sensor mungkin saja dia akan mengambilnya untuk...

[Read More]