Search results for "burit putih"


Dosa-dosaku

Cat: Cerita Lucah | By: on 11th April 2015 | 9683 Views | No Comments

Dosa-dosa ku...Hidup dalam dunia ni, sapertimana orang tua kata ada asam garamnya. Setiap insan pasti, mengalami MASAM atau MASIN. Mungkin masin yang dimaksudkan itu adalah PAHALA dan masam tu DOSA. Walaubagaimanapun keduadua PERASA itu selalunya menjadi bahan penting MASAKAN seharian. Jadi, terpulanglah kepada induvidu membuat pilihan untuk...

[Read More]

cerita lucah adik angkatku

Cat: Cerita Lucah | By: on 10th April 2015 | 9335 Views | No Comments

Ini adalah cerita bagaimana bermulanya kehidupan aku sebagai seorang lelaki yang hobinya melakukan hubungan seks. Pada masa itu, aku mempunyai seorang adik angkat yang bernama Abby (masih kekal sampai sekarang). Personaliti dia yang sosial membuatkan dia menjadi sasaran yang sempurna untuk menjadi teman tidur aku di Sarawak. Muka dia ni biasa...

[Read More]

Ah Long

Cat: Cerita Lucah | By: on 13th April 2015 | 8339 Views | No Comments

Sudah pukul 7.00 petang. Linda bergegas meninggalkan pejabat untuk pulang ke rumah. Dia tak mahu sampai di rumah selepas maghrib. Pantas dia menuruni anak tangga dan menuju ke keretanya yang diparkir di bahagian basement. Kunci suis diputar dan kereta mengaum kuat. Gear ditolak ke nombor satu dan kereta mula bergerak. Linda memberi tumpuan...

[Read More]

Aku Asmah

Cat: Cerita Lucah | By: on 11th April 2015 | 16874 Views | No Comments

Aku saperti perempuan lain, tapi aku tak tahu kenapa aku GEMAR SEX ! Maksud aku, setiap masa aku selalu dibayangi SEX. Bila aku keseorangan fikiran aku selalu melayang dan memikirkan KEGILAAN SEX. Puas sudah aku cuba melupakan segala itu, namun gambaran sex selalu tergambar dilayar fikiranku.Aku selalu terbayangkan segala macam bentuk Sex,...

[Read More]

Ramesh si driver

Cat: Cerita Lucah | By: on 9th April 2015 | 6303 Views | No Comments

Habis periksa SPM aku berkerja di kilang. Aku dan lima lagi kawan tinggal di sebuah rumah yang disewa oleh majikan. Setiap hari aku dan kawan-kawan dijemput ke tempat kerja dengan van yang dipandu oleh seorang lelaki india. Lelaki india yang berumur dalam lingkungan 27 tahun itu namanya Ramesh. Petang hari kami dijemput semula oleh Ramesh untuk...

[Read More]

Pak Dukun Bapa Anakku

Cat: Cerita Lucah | By: on 16th April 2015 | 28960 Views | No Comments

Namaku Sri Mardiana, tapi teman-temanku di sekolah tempat aku mengajar memanggil Ana sahaja. Umurku 30 tahun, walaupun guru-guru di sekolahku mengatakan umurku tak melebihi 25 tahun. Memang aku sentiasa bersenam dan menjaga bentuk badanku agar sentiasa kelihatan ramping dan langsing.Suamiku seorang guru, mengajar di sekolah lain. Telah enam tahun...

[Read More]

Dokter wanita yang curang

Cat: Cerita Lucah | By: on 12th April 2015 | 16916 Views | No Comments

Dokter MirantiDalam sebuah seminar sehari di hall Hotel Hilton International di Jakarta, tampak seorang wanita paruh baya berwajah manis sedang membacakan sebuah makalah tentang peranan wanita modern dalam kehidupan rumah tangga keluarga bekerja. Dengan tenang ia membaca makalah itu sambil sesekali membuat lelucon yang tak ayal membuat para...

[Read More]

Anak Mami

Cat: Cerita Lucah | By: on 10th April 2015 | 8200 Views | No Comments

Aku memang selalu dah 'make love' ..... ngan bohsia aku tak main la... biasanya ngan awek orang, bini orang and ada gak ngan mak janda....tapi kali ni nak share satu cite ni... best tak best belakang kira la... berlaku pada new year baru ni.. bulan pose tu bib.....Aku kenal awek ni dah setahun lebih... since 1997 lagi.. ada gak aku keluar ngan...

[Read More]

azie bagus

Cat: Cerita Lucah | By: on 15th April 2015 | 6912 Views | No Comments

Guru-guru muda di sekolah ini memanggilnya Kak Azi. “Oh, Lan, masuklah..” pelawa Kak Azi dengan senyum manja dan lehernya yang jinjang itu kelihatan melintok lembut mengghairahkan. “Tuan pengetua…” sampukku ragu-ragu sambil menapak ke dalam banglow mewah itu. “Abang Samad baru ke JPN…katanya mesyuarat dengan Pengarah”. “Ooh gitu,...

[Read More]

Alin

Cat: Cerita Lucah | By: on 15th April 2015 | 7882 Views | No Comments

Alin, sepupuku yang lapan tahun lebih muda dariku. Memang sejak dia kecil aku rapat dengan Alin. Memandangkan aku anak bongsu, aku anggap dia seperti adikku. Ada satu keistimewaan yang ada bagi diri Alin menyebabkan aku lebih rapat dengannya daripada sepupu-sepupuku yang lain. Aku selalu bermalam di rumah Uncle Noor dan Untie Ha (ibubapa Alin)...

[Read More]

Aku Wanita Pencen

Cat: Cerita Lucah | By: on 16th April 2015 | 10845 Views | No Comments

Aku dan Salleh selalu melakukan perbuatan terkutuk itu tidak kira masa dan tempat. Asalkan tiada orang dan selamat, pasti kami melakukannya. Salleh bagaikan seorang pelanggan setiaku. Malah bagi ku, dialah perwira ku. Tubuh ku di jamah penuh nafsu dan menjadi tempat takungan air maninya. Selalu aku pulang ke rumah dengan lubang dubur atau...

[Read More]

Tomboy Part II

Cat: Cerita Lucah | By: on 9th April 2015 | 9337 Views | No Comments

Aku mengangkat tubuh mimah masuk ke biliknya..........menelentangkannya semula keatas katil yang sedia menanti......adegan seterusnya,yang lebih panas dan ganas lagi.Mimah merelakan segalanya,untukku bertindak ke atas tubuhnya yang putih bersih.....bila ia rasa satu kenikmatan yang belum pernah dirasainya sebelum ini.Tubuh gebu dan putih melepak...

[Read More]