Search results for "bogelmalays streamcerita lucah teteh besar adik iparku"


Adikku Suamiku

Cat: Cerita Lucah | By: on 2nd January 2020 | 33939 Views | No Comments

Nama akak Salina. Akak kini sudah berumur 49 tahun dan mempunyai 5 orang anak. Suami akak bekerja sebagai pegawai pemasaran manakala akak tak bekerja. Dahulu akak merupakan seorang supervisor di kilang, namun setelah mendapat anak yang ke-3, akak telah berhenti kerja dan menjadi suri rumah sepenuh masa. Apa yang akak ingin ceritakan adalah keaiban...

[Read More]

cerita lucah bus stop

Cat: Cerita Lucah | By: on 12th February 2020 | 20965 Views | No Comments

Aku ni seorang pemalu. So tak de lah teman-teman perempuan ni, walaupun ketika di ipt dulu.So apa yang nak aku ceritakan ni adalah kisah aku naik bas mini.Mula kerja lepas graduate, tahulah mana ada duitkan untuk beli kenderaan sendiri. So bas minilah jawapannya. Pendekkan cerita ya, mungkin ramai yang tahu macamana hal bas mini kat kl yang sesak...

[Read More]

cerita lucah teteh besar adik iparku

Cat: Cerita Lucah | By: on 5th March 2020 | 28119 Views | No Comments

Ianya suatu hari yang aku tak akan lupakan sampai bila-bila. Ianya adalah hari Sabtu, suatu hari di bulan Mei. Aku sedang berada di rumah sedangkan isteri ku sedang bekerja dan anak ku berada di baby sitter. Ianya lebih kurang pukul 9.30 pagi dan aku sebagaimana biasa, bila tak bekerja akan berada di rumah dan menonton filem blue di video. Aku...

[Read More]

Adik Ipar Kak Cik

Cat: Cerita Lucah | By: on 28th January 2020 | 25319 Views | No Comments

Hari tu la kan adik ipar aku datang dari kampung, maklumlah cuti sekolah. Form 4 lagi budak ni. Dia kata nak jalan-jalan tengok KL. So bini aku kata ok lah, akupun tolong sambung kata, "cantiklah tu" tapi dalam hati je. So biasalah budak-budak kalau malam nengok TV mesti lepak kat sofa. Kebetulan bilik aku cuma berdindingkan sehelai tirai nipis....

[Read More]

Dokter wanita yang curang

Cat: Cerita Lucah | By: on 14th January 2020 | 34192 Views | No Comments

Dokter MirantiDalam sebuah seminar sehari di hall Hotel Hilton International di Jakarta, tampak seorang wanita paruh baya berwajah manis sedang membacakan sebuah makalah tentang peranan wanita modern dalam kehidupan rumah tangga keluarga bekerja. Dengan tenang ia membaca makalah itu sambil sesekali membuat lelucon yang tak ayal membuat para...

[Read More]

Cerita Lucah Seks Bebas Dengan Izan

Cat: Cerita Lucah | By: on 2nd April 2020 | 49118 Views | No Comments

Nama panggilan ku Wan dan kisah ini terjadi pada tahun 1995. Waktu itu aku baru saja 17 tahun dan sedang tunggu keputusan SPM. Jadi aku pun bekerja sebagai kerani disebuah syarikat swasta dekat dengan Jalan Pekeliling, KL. Oleh kerana merasakan yang aku ni dah dewasa, aku pun berpindah dari rumah ibubapa dan menyewa bilik bujang. Walhal rumah...

[Read More]

Tumpang kasih

Cat: Cerita Lucah | By: on 20th February 2020 | 7065 Views | No Comments

“Liza tak boleh berpakaian seperti ini. Aurat perlu di tutup, aurat adalah maruah kita.”Abang iparku yang bertugas sebagai ustaz di sekolah menengah menegurku pada suatu hari. Pada waktu itu aku sedang menghabiskan cuti semester unviersiti di rumah kakakku. Kakakku yang bertugas sebagai guru tinggal di kuarters guru di sebuah sekolah menengah...

[Read More]

Pak Dukun Bapa Anakku

Cat: Cerita Lucah | By: on 11th February 2020 | 47560 Views | No Comments

Namaku Sri Mardiana, tapi teman-temanku di sekolah tempat aku mengajar memanggil Ana sahaja. Umurku 30 tahun, walaupun guru-guru di sekolahku mengatakan umurku tak melebihi 25 tahun. Memang aku sentiasa bersenam dan menjaga bentuk badanku agar sentiasa kelihatan ramping dan langsing.Suamiku seorang guru, mengajar di sekolah lain. Telah enam tahun...

[Read More]

cerita lucah di ultahku

Cat: Cerita Lucah | By: on 20th March 2020 | 7204 Views | No Comments

Cerita seks ini menceritakan pengalaman malam ultahku. Menjadi anak pandai memang bukan kemauan ku, Semua yang aku dapatkan tidak luput dari sebuah usaha kerasku,dari kecil hingga sekarang orang tuaku sangat menjunjung tinggi nilai pendidikan.Dengan kita didik mustinya setiap orang punya wawasan luas,pandangan-pandangan positif agar menjadi bekal...

[Read More]

cerita lucah adik angkatku

Cat: Cerita Lucah | By: on 30th December 2019 | 18505 Views | No Comments

Ini adalah cerita bagaimana bermulanya kehidupan aku sebagai seorang lelaki yang hobinya melakukan hubungan seks. Pada masa itu, aku mempunyai seorang adik angkat yang bernama Abby (masih kekal sampai sekarang). Personaliti dia yang sosial membuatkan dia menjadi sasaran yang sempurna untuk menjadi teman tidur aku di Sarawak. Muka dia ni biasa...

[Read More]

Aku Asmah

Cat: Cerita Lucah | By: on 4th January 2020 | 25763 Views | No Comments

Aku saperti perempuan lain, tapi aku tak tahu kenapa aku GEMAR SEX ! Maksud aku, setiap masa aku selalu dibayangi SEX. Bila aku keseorangan fikiran aku selalu melayang dan memikirkan KEGILAAN SEX. Puas sudah aku cuba melupakan segala itu, namun gambaran sex selalu tergambar dilayar fikiranku.Aku selalu terbayangkan segala macam bentuk Sex,...

[Read More]

Work Partner

Cat: Cerita Lucah | By: on 18th January 2020 | 6208 Views | No Comments

Kejadian ni terjadi lebih kurang 2 tahun lepas. Waktu tu aku tengah tunggu result spm, so aku kerja kat hotel 4 star kat area kl. Aku kerja banquet, tapi part time je. So, bile ade function, baru aku masuk kerja. Jadi, aku banyak la masa untuk lepak-lepak. Nak dijadikan cerita, bukan aku sorang je keje part time kat situ. Ramai gak budak macam...

[Read More]