Search results for "bogelmalays fungambar bogel puki tembam macam ni mesti berair"


Aku Bohsia Sekolah

Cat: Cerita Lucah | By: on 16th April 2015 | 15446 Views | No Comments

Rina Safina satu nama yang telah terukir disebuah sekolah di KL.Sebut sahaja nama itu satu sekolah akan tahu budak gatal dan banyak boyfriend. Ahh.. itu tak kisah beb, hati mahu senang , seronok-seronok aje. Janji aku tak kesunyian. Kalau nak diikut aku ni taklah sejahat macam dia orang tu. Sampai keluar malam dengan mat motor. Itu dah jadi...

[Read More]

azie bagus

Cat: Cerita Lucah | By: on 15th April 2015 | 7535 Views | No Comments

Guru-guru muda di sekolah ini memanggilnya Kak Azi. “Oh, Lan, masuklah..” pelawa Kak Azi dengan senyum manja dan lehernya yang jinjang itu kelihatan melintok lembut mengghairahkan. “Tuan pengetua…” sampukku ragu-ragu sambil menapak ke dalam banglow mewah itu. “Abang Samad baru ke JPN…katanya mesyuarat dengan Pengarah”. “Ooh gitu,...

[Read More]

Kisah Temuduga

Cat: Cerita Lucah | By: on 12th April 2015 | 14648 Views | No Comments

Jawatan Kosong :Setiausaha Peribadi EksekutifUntuk wanita muda sahajaGaji: RM3,500 (tidak termasuk bonus+komisyen)Kelayakan:-Berusia 18 tahun dan tidak lebih 25 tahun semasa memohon.-Masih bujang dan tidak terikat dengan sebarang perhubungan.-Mempunyai penampilan dan susuk badan yang menarik.-Sanggup dan berani berdikari.-Bekerja secara...

[Read More]

cikgu alinda

Cat: Cerita Lucah | By: on 9th April 2015 | 21726 Views | No Comments

Ini adalah pengalaman seks ku dengan cikgu sendiri. Nama cikgu tu, Cikgu Alinda (bukan sepenuhnya nama sebenar dia). Cikgu Alinda ialah seorang isteri yang dah beranak tiga. Suami dia bisnes. Umur dia Cikgu Alinda dalam lingkungan 25 tahun. Anak dia kecil lagi.Aku dah lama target nak buat seks dengan cikgu ni. Cuma masa dan keadaan saja belum...

[Read More]

Abang N Izah

Cat: Cerita Lucah | By: on 16th April 2015 | 11098 Views | No Comments

Pukul 7 a.m, pintu bilik diketuk. Aku dan Abang terjaga. Mamai sekejap, baru teringat kami tidur di rumah Kak ngah malam tadi, dalam bilik si Along Edi, anak Kak ngah yang tua. Aku terus pergi mandi. Mandi hadas sebab malam tadi sempat aku meminta difuck oleh Abang N. Dengan suamiku tiada apa-apa berlaku sebab suamiku tidak kisah sangat bab...

[Read More]

Bayar Hutang

Cat: Cerita Lucah | By: on 11th April 2015 | 21695 Views | No Comments

Setelah beres semua kerja di salah sebuah lading di Utara Johor, aku dan Raj pulang semula ke ibu pejabat. "Nanti kalau ada chance boleh tak cipap Ros terima kehadiran batang saya?" Raj bersuara semasa kereta yang dipandunya memasuki highway Tangkak ke K.L. "Ah Raj ni tak ada cerita lain ke asyik batang dan cipap saja. Tak kan tak puas, lima malam...

[Read More]

Yuran Tuisyen Ayu

Cat: Cerita Lucah | By: on 12th April 2015 | 7538 Views | No Comments

Hai kawan-kawan. Sebelum saya menceritakan pengalaman seks saya, izinkan saya perkenalkan diri saya. Saya seorang guru sekolah rendah yang mengajar Bahasa Inggeris di salah sebuah sekolah di Temerloh, Pahang. Sekolah ini adalah sekolah luar bandar (sekolah kampung) dan rata-ratanya pencapaian pelajar dalam Bahasa Inggeris adalah teruk. Boleh...

[Read More]

Tonton video lucah

Cat: Cerita Lucah | By: on 13th April 2015 | 10228 Views | No Comments

“Nor, masuk bilik saya sekejap.”Petang itu kira-kira pukul 6.00 petang waktu aku bersiap-siap untuk pulang Datuk Ong Tee Liat yang baru pulang dari menghadiri mesyuarat dengan pelanggannya mendekati mejaku dan mengarah agar aku masuk ke biliknya. Aku lihat muka Datuk Ong kemerehan dan langkahnya terkocoh-kocoh laju.Aku memikirkan sesuatu,...

[Read More]

Anak Mami

Cat: Cerita Lucah | By: on 10th April 2015 | 8723 Views | No Comments

Aku memang selalu dah 'make love' ..... ngan bohsia aku tak main la... biasanya ngan awek orang, bini orang and ada gak ngan mak janda....tapi kali ni nak share satu cite ni... best tak best belakang kira la... berlaku pada new year baru ni.. bulan pose tu bib.....Aku kenal awek ni dah setahun lebih... since 1997 lagi.. ada gak aku keluar ngan...

[Read More]

Projek Haram Di Dusun Durian

Cat: Cerita Lucah | By: on 15th April 2015 | 9411 Views | No Comments

Ceritanya begini..... sesudah baru tamat mengambil peperiksaan SPM aku pun mulalah carik kerja kat kilang. Dapatlah aku kerja sebagai operator. Kena pulak aku dtempatkan kat Assembly, pergh... ramai awek.... Masa tu rapatlah ngan sorang awek nama Zarina. Hari hari la aku dok melakukan pengusyaran.. Cute giler cakap lu hehe... kulit putih, body pun...

[Read More]

Gambar bogel melayu

Cat: Cerita Lucah | By: on 11th April 2015 | 10235 Views | No Comments

Gambar bogel melayu ternyata banyak di minati para peselancar di internet, mereka rela berjam jam di depan laptop atau HP untuk mendapatkan Gambar bogel melayu. Gambar bogel melayu yang muncul pun beragam. entah dari mana asal mula Gambar bogel melayu itu berada. apakah anda juga sedang mencari Gambar bogel melayu...

[Read More]

Adikku Suamiku

Cat: Cerita Lucah | By: on 11th April 2015 | 16519 Views | No Comments

Nama akak Salina. Akak kini sudah berumur 49 tahun dan mempunyai 5 orang anak. Suami akak bekerja sebagai pegawai pemasaran manakala akak tak bekerja. Dahulu akak merupakan seorang supervisor di kilang, namun setelah mendapat anak yang ke-3, akak telah berhenti kerja dan menjadi suri rumah sepenuh masa. Apa yang akak ingin ceritakan adalah keaiban...

[Read More]