Pak Ngah, Syafiq Dan Sara Part 1

2nd July 2020 | Cat: Cerita Lucah | 10403 Views | No Comments

Pak Ngah, Syafiq Dan Sara Part 1 Untuk entah kali keberapanya Shafiq menerima lagi surat cinta dari pelajar perempuan di sekolahnya itu. Sehinggakan naik bosan pula dia dibuatnya. Dia sering diidamkan ramai gadis-gadis mentah di sekolahnya untuk dijadikan kekasih mereka. Malahan, apabila Shafiq ke sekolah lain untuk bertanding sukan pun, ramai gadis-gadis yang menyapanya. Sudah... More »

Riana..Isteri Sahabatku

28th June 2020 | Cat: Cerita Lucah | 12282 Views | No Comments

Riana..Isteri Sahabatku Hazriana Othman. Begitulah nama yang suatu masa sentiasa menjadi sebutan. Seorang ibu beranak satu, namun kalau tidak dikenali, tak ramai yang akan mengatakan dia seorang ibu. Bentuk badan yang masih bergetah, kulit putih melepak, sentiasa menjadi impian indah buat kebanyakan jejaka di syarikat tempat aku bekerja. Namun, sekadar khayalan kerana... More »

Main Dengan Singh

27th June 2020 | Cat: Cerita Lucah | 9967 Views | No Comments

Main Dengan Singh Ini adalah kisah benar aku dengan Ranjit Singh yang aku kenal dalam internet. Okay, biar aku ceritakan sedikit tentang diri aku dulu. Aku dah berumur 33 tahun, dah kahwin dengan 2 orang anak, yang sulung berumur 6 tahun dan yang kedua berumur 3 tahun. Suamiku dah berumur 45 tahun. Aku dengan suamiku ni adalah Pensyarah kat salah sebuah IPT Awam.So... More »

Pak Ngah, Syafiq Dan Sara Part 3

21st June 2020 | Cat: Cerita Lucah | 8031 Views | No Comments

Pak Ngah, Syafiq Dan Sara Part 3 Shafiq duduk termenung menghadap padang bola itu. Kini Murni semakin kerap berkunjung ke rumahnya. Dan dia juga sering ponteng ko-kurikulum. Bukan untuk belajar subjek sains mahupun matematik, tapi belajar subjek ERT (Ekonomi Rumah Tangga) walaupun tak mengikut sylibus yang ditetapkan. “Jauh termenung, skema?” tegur Iskandar. Iskandar adalah... More »

Pak Ngah, Syafiq Dan Sara part 4

19th June 2020 | Cat: Cerita Lucah | 6023 Views | No Comments

Pak Ngah, Syafiq Dan Sara part 4 Sara merenung rak buku di biliknya. Dahulu, buku-buku di rak itulah yang menjadi santapan harian Sara. Sekarang Sara sudah melupakan aktiviti hariannya itu. Kelas di sekolah pun sudah tak diberi perhatian, terutama semenjak diberi makan pil ajaib En. Ghafar. Entah mengapa kelentitnya kini mudah mengeras, pantatnya mudah berdenyut. Seolah-olah pil... More »

Di Ratah Mat Saleh Dan Negro 1

18th June 2020 | Cat: Cerita Lucah | 7525 Views | No Comments

Di Ratah Mat Saleh Dan Negro 1 Aku begitu kecewa apabila keputusan S.T.P.M di umumkan kerana walaupun lulus tetapi tidak melayakkan aku untuk menyambung pelajaran ke menara gading. Keluarga ku memberi perangsang agar aku terus mencuba. Pada mulanya aku berhasrat untuk menurutkan kemahuan keluarga ku. Setelah berfikir panjang perasaan malas untuk mentelaah subjects yang sama.... More »

Gambar Bogel Faezah Tutor Bogel

17th June 2020 | Cat: Cerita Lucah | 19185 Views | No Comments

Gambar Bogel Faezah Tutor Bogel Faezah tutor... More »

Gambar Bogel Tunjuk Burit Power Punya

16th June 2020 | Cat: Cerita Lucah | 20611 Views | No Comments

Gambar Bogel Tunjuk Burit Power Punya Tunjuk burit power punya activate... More »

Gambar Bogel Tetek Ranum Sedap Macam Madu Tetek ranum sedap macam madu activate... More »

makcik ku sayang

15th June 2020 | Cat: Cerita Lucah | 13196 Views | No Comments

makcik ku sayang 4 tahun berlalu..masa tuh aku form 4..makcik aku 21..dia tinggal kat umah aku sbb dia bekerja kat KL nih..umah teres kecik jek..so..dia pun share la bilik dgn aku..parents aku n makcik aku tak kisah kot..diorang tak risau..n mmg patut diorang tak risau..sbb aku pun jenis yg baik2 jek..its true..but sexual desire aku sgt tinggi..masa tu..hampir... More »

Cerita Lucah Pancut Dalam Cik Wan

15th June 2020 | Cat: Cerita Lucah | 12774 Views | No Comments

Cerita Lucah Pancut Dalam Cik Wan Cik Wan adalah salah satu cerita menarik ingin aku kongsikan. Cik Wan adalah wanita yang cantik dan comel. Kulitnya putih gebu. Tubuhnya sangat cantik dan senyumannya menawan kalbu. Cerita ni berlaku semasa aku masih kerja di Bank Bandar. Mulanya aku biasa saja dengan Cik Wan, walaupun nafsuku mencanak2 bila terpandang wajah dan tubuhnya. Namun... More »

Gambar Bogel Tonggeng

13th June 2020 | Cat: Cerita Lucah | 12612 Views | No Comments

Gambar Bogel Tonggeng

Gambar Bogel Tonggeng

Tonggeng

More »