Aku Wanita Pencen

15th February 2020 | Cat: Cerita Lucah | 16755 Views | No Comments

Aku Wanita Pencen Aku dan Salleh selalu melakukan perbuatan terkutuk itu tidak kira masa dan tempat. Asalkan tiada orang dan selamat, pasti kami melakukannya. Salleh bagaikan seorang pelanggan setiaku. Malah bagi ku, dialah perwira ku. Tubuh ku di jamah penuh nafsu dan menjadi tempat takungan air maninya. Selalu aku pulang ke rumah dengan lubang dubur atau... More »

Abang N Izah

14th February 2020 | Cat: Cerita Lucah | 14791 Views | No Comments

Abang N Izah Pukul 7 a.m, pintu bilik diketuk. Aku dan Abang terjaga. Mamai sekejap, baru teringat kami tidur di rumah Kak ngah malam tadi, dalam bilik si Along Edi, anak Kak ngah yang tua. Aku terus pergi mandi. Mandi hadas sebab malam tadi sempat aku meminta difuck oleh Abang N. Dengan suamiku tiada apa-apa berlaku sebab suamiku tidak kisah sangat bab... More »

Bos aku

14th February 2020 | Cat: Cerita Lucah | 7022 Views | No Comments

Bos aku Biarlah aku kenalkan diri aku sebagai Julia, berusia dalam pertengahan 20an. Telah berkahwin dan mempunyai seorang cahayamata. Selama aku berkahwin dengan suami ku, aku memang tidak pernah memandang lelaki lain dengan perasaan ghairah, apatah lagi untuk bersama dengan mereka. Tapi semua ini berubah suatu hari, apabila keadaan menyebabkan aku... More »

Sister junaidah

13th February 2020 | Cat: Cerita Lucah | 8036 Views | No Comments

Sister junaidah Aku dan beberapa orang kawanku sedang berbual kosong di depan Unit Kecemasan. Waktu itu sudah petang, kira-kira pukul enam petang. Kebanyakan staf hospital telah pulang kecuali yang bekerja shif petang. Handphone aku tiba-tiba berdering. Aku melihat skrin dan tertera nombor Sister Junaidah. Aku menekan punat hijau dan terdengar suara cemas Sister... More »

cerita lucah bus stop

12th February 2020 | Cat: Cerita Lucah | 16746 Views | No Comments

cerita lucah bus stop Aku ni seorang pemalu. So tak de lah teman-teman perempuan ni, walaupun ketika di ipt dulu.So apa yang nak aku ceritakan ni adalah kisah aku naik bas mini.Mula kerja lepas graduate, tahulah mana ada duitkan untuk beli kenderaan sendiri. So bas minilah jawapannya. Pendekkan cerita ya, mungkin ramai yang tahu macamana hal bas mini kat kl yang sesak... More »

Aku Bohsia Sekolah

11th February 2020 | Cat: Cerita Lucah | 18966 Views | No Comments

Aku Bohsia Sekolah Rina Safina satu nama yang telah terukir disebuah sekolah di KL.Sebut sahaja nama itu satu sekolah akan tahu budak gatal dan banyak boyfriend. Ahh.. itu tak kisah beb, hati mahu senang , seronok-seronok aje. Janji aku tak kesunyian. Kalau nak diikut aku ni taklah sejahat macam dia orang tu. Sampai keluar malam dengan mat motor. Itu dah jadi... More »

Pak Dukun Bapa Anakku

11th February 2020 | Cat: Cerita Lucah | 41139 Views | No Comments

Pak Dukun Bapa Anakku Namaku Sri Mardiana, tapi teman-temanku di sekolah tempat aku mengajar memanggil Ana sahaja. Umurku 30 tahun, walaupun guru-guru di sekolahku mengatakan umurku tak melebihi 25 tahun. Memang aku sentiasa bersenam dan menjaga bentuk badanku agar sentiasa kelihatan ramping dan langsing.Suamiku seorang guru, mengajar di sekolah lain. Telah enam tahun... More »

Sayang Ustazah Sayang

10th February 2020 | Cat: Cerita Lucah | 28502 Views | No Comments

Sayang Ustazah Sayang Pada suatu hari ustazah norzalina dan cikgu ali dikunjungi pak dollah. Pak dollah yang berumur 63 tahun adalah ayah mentua kepada ustazah norzalina. Suami isteri ini sangat gembira dengan kedatangan pak dollah. Pak dollah telah bercerai dengan isterinya 6 tahun yang lalu. Cikgu ali dan ustazah norzalina mengajar disebuah sekolah yang berhampiran... More »

Aku dan Daddy

8th February 2020 | Cat: Cerita Lucah | 44457 Views | No Comments

Aku dan Daddy Just call me Tasha, Kisahnya bermula pada satu petang pada tanggal 16 January 1996 . Masa tu I baru 15th. Masa tu I cuma tinggal berdua di rumah dengan daddy I , namanye Rosli . Mother I, Diana kat oversea for her buss. schedule. Macam biasa petang-petang I dan daddy biasanya enjoy swimming kat pool dalam rumah . That day pun macam tu, I dan... More »

Alin

7th February 2020 | Cat: Cerita Lucah | 14436 Views | No Comments

Alin Alin, sepupuku yang lapan tahun lebih muda dariku. Memang sejak dia kecil aku rapat dengan Alin. Memandangkan aku anak bongsu, aku anggap dia seperti adikku. Ada satu keistimewaan yang ada bagi diri Alin menyebabkan aku lebih rapat dengannya daripada sepupu-sepupuku yang lain. Aku selalu bermalam di rumah Uncle Noor dan Untie Ha (ibubapa Alin)... More »

Kali Pertama

6th February 2020 | Cat: Cerita Lucah | 9383 Views | No Comments

Kali Pertama Umur aku sekarang ni dah 26 tahun dan sudah bekerja disalah sebuah syarikat swasta yang terkenal diseluruh Malaysia. Macam remaja-remaja lain, aku pun ada gak pengalaman yang tak boleh aku lupakan masa aku remaja dulu. Kisah ni terjadi masa aku di tingkatan 5. Masa ni aku baru mula serius bercinta dengan pakwe aku ni. Umur aku 17, umur dia 21.... More »

Nadirah

5th February 2020 | Cat: Cerita Lucah | 8080 Views | No Comments

Nadirah (klik sini untuk video)Ini adalah kisah mengenai Nadirah yang mana mulai aku kenal semasa aku mengunjungi rumah sepupu ku di bandar P. Walaupun aku dengan sepupu aku bolehlah dikatakan agak rapat,namun aku jarang berkunjung ke rumahnya kerana kesibukan tugas. Namum setelah aku mengenali Nadirah, anak kepada jiran sepupunya, aku mulai rajin... More »