Cerita Lucah Abang

4th April 2020 | Cat: Cerita Lucah | 8433 Views | No Comments

Cerita Lucah Abang cite die cmni. aku da couple lame dgn die. couple cm biase je mula². g dating, mkn, lepak. first thing kiteorg buat, kissing. kt tangge blok aku. aku kekok sket sbb x reti. die yg banyak ajar aku. pastu dah start meraba. tetek aku x besar. kecik je. kalau g kedai lingerie mmg xde size rasenye. die raba aku kt tetek, kt puki aku. esok² advanced... More »

Gambar Bogel Medley Melayu Tayang Tetek

4th April 2020 | Cat: Cerita Lucah | 12640 Views | No Comments

Gambar Bogel Medley Melayu Tayang Tetek Medley Melayu tayang tetek. Incoming Search Terms :perempuan... More »

Gambar Bogel Kena Ramas Tetek Pun Sempat Lagi Posing Kena ramas tetek pun sempat lagi posing Incoming Search Terms :gambar hisap... More »

Gambar Bogel Awek Bertudung Tetek Besar Disodok Batang Awek bertudung tetek besar disodok batang yang keras Incoming Search Terms :zone awek... More »

Gambar Bogel Awek Tetek Mantap

2nd April 2020 | Cat: Cerita Lucah | 9091 Views | No Comments

Gambar Bogel Awek Tetek Mantap

Gambar Bogel Awek Tetek Mantap

Awek tetak mantap. Muko rapper

More »

Cerita Lucah Seks Bebas Dengan Izan

2nd April 2020 | Cat: Cerita Lucah | 46768 Views | No Comments

Cerita Lucah Seks Bebas Dengan Izan Nama panggilan ku Wan dan kisah ini terjadi pada tahun 1995. Waktu itu aku baru saja 17 tahun dan sedang tunggu keputusan SPM. Jadi aku pun bekerja sebagai kerani disebuah syarikat swasta dekat dengan Jalan Pekeliling, KL. Oleh kerana merasakan yang aku ni dah dewasa, aku pun berpindah dari rumah ibubapa dan menyewa bilik bujang. Walhal rumah... More »

Gambar Bogel Aset Bernilai Seorang Wanita Aset bernilai seorang... More »

Cikgu Zainab Guru Olahraga

31st March 2020 | Cat: Cerita Lucah | 13627 Views | No Comments

Cikgu Zainab Guru Olahraga Kali ini N menemui pembaca situs Cerita Lucah Melayu www.wapuki.blogspot.com dengan ucapan timakacih kerana sudi membaca kisah N dan salam sejahtera. N melalui adventure baru yang tidak disangka-sangka- adventure lama tetap ada dengan inovasi-inovasi yang menarik yang dihidangkan oleh kakak-kakak dan makcik-makcik gersang di kompleks kepolisian... More »

Gambar Bogel Ini Terbaik Punya Tetek

30th March 2020 | Cat: Cerita Lucah | 14601 Views | No Comments

Gambar Bogel Ini Terbaik Punya Tetek Ini terbaik punya... More »

Dialah pemuas pria dalam seks

29th March 2020 | Cat: Cerita Lucah | 8394 Views | No Comments

Dialah pemuas pria dalam seks Wanita penuh resep.Sebagian besar wanita tahu cara membahagiaan dan memuaskan pasangannya, pria seperti Anda, dengan langsung merangsang area bawah pusar. Namun, wanita ini memiliki resep khusus yang berbeda.Teknik maupun cara yang tak biasa sehingga pria pasangannya langsung bisa merasakan sensasi kenikmatan luar biasa. Anda memiliki wanita... More »

awek melayu berani bogel

28th March 2020 | Cat: Cerita Lucah | 13863 Views | No Comments

awek melayu berani bogel jaman sudah gila sampai bugil sudah menjadi kesenian dan menjadi budaya,kita jangan berani bogel di depan kamera. More »

rakan kerja yang hamil

28th March 2020 | Cat: Cerita Lucah | 64122 Views | No Comments

rakan kerja yang hamil Kejadian ini berlaku empat tahun yang lalu. Ketika itu aku masih bekerja bersama dengannya sebelum aku ditukarkan ke tempat lain. Pah merupakan seorang isteri orang yang cantik lagi sedap dipandang dan disukai oleh pekerja yang lain. Aku merupakan seorang lelaki yang dipercayai oleh Pah dan merupakan tempatnya mengadu. Kami berdua bebas bercerita... More »